Det vidunderlige vestlige Bali
Download katalog over rejsen

17 dage fra 17.355 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Bali Det vidunderlige vestlige Bali

Individuel rejse 17 dage fra 17.355 kr.

4.7   (1.323 anmeldelser)
bali - bali_ceremoni_57

Oplev det ukendte Bali

Balis uimodståelige smeltedigel af kulturelle og naturskønne herligheder har gennem årene gjort øen til et populært tilflugtsmål, men øen formår nu stadig at trække overraskelser op af hatten. På denne rejse udforsker I nogle af de mere jomfruelige egne af Gudernes Ø. I møder lokalbefolkningen, kommer i nationalparken og helt ud på spidsen af Bali. En tour de Udkants-bali med et strejf af det velkendte, når I rammer bohemebyen Ubud, der forener Balis fineste elementer i én harmonisk oase.

bali - bali_barat nationalpark_dyk_snorkel_02
bali - barat national park_dyreliv_01

Hvorfor vælge denne rejse

 • Oplev ukendte sider af Gudernes Ø
 • Miks af strand, kultur og lokalliv
 • Stort udvalg af tilkøbsudflugter
 • Templer og rismarker i højlandet
 • Inkl. alle transporter
 • 3 nætter i Barat Nationalpark
bali - bali_dykning_koral_04_hf

Kom tæt på det "ægte" Bali

Rejsen starter på det vestlige Bali, nærmere betegnet Pekutatan, hvor I indlogeres på et herligt resort i en palmelund, der rinder ud i en smuk vulkansk sandstrand.

Allerede her overvældes I af en livsførelse i slowmotion, hvor tiden er på standby, mens sanserne får frit spil. Det kan mærkes, at det ikke er turisterne, der styrer showet her, og det samme gør sig gældende, når I drager mod Balis nordvestlige spids, nationalparken Barat. Her tilbringer I tre dage i naturens favn, møder en række venlige dyr og dykker ned under overfladen ved et af Balis absolut bedste og mest uspolerede snorkelsteder.

Fra at være langt uden for lands lov og ret nærmer I jer det, man i turistøjemed kunne kalde civilisationen, når I ankommer til Lovinas lange, sorte strande. Her er det strandliv og delfinsafari, der dominerer de daglige rutiner, men med lidt eventyrlyst er her også rig mulighed for at udforske grønne landskaber af skove og risterrasser, vandfald og religiøse monumenter.

Stik af til Bali og nyd en skøn rejse, der forener det kendte med det ukendte og overrasker jer med nuancer af Bali, de færreste anede eksisterede.

Fra Lovina drager I videre til Ubud, som på mange måder er essensen af Bali. Dans og ceremonier lever i gadebilledet, kunst og håndværk lever i byens butikker og naturen er allestedsnærværende i hele periferien. Et koncentreret sanseboost efter en rejse i det autentiske Bali.

bali - bali_det vidunderlige vestlige bali

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Pekutatan 3 nætter: Pekutatan 3 Puri Dajuma Beach Eco Resort +
Barat National Park 3 nætter: Barat National Park 3 NusaBay Menjangan by WHM The Menjangan
Lovina 4 nætter: Lovina 4 The Lovina
Ubud 4 nætter: Ubud 4 Green Field Hotel + Adiwana Bisma Alaya Resort Komaneka Resort - Monkey Forest

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Beach Villa Aerial Opgradering
Barat National Park

The Menjangan

Menjangan Resorts er en fredfyldt oase beliggende i hjertet af den jomfruelige nationalpark, Barat National Park, på den fantastiske nordvestlige kyst af Bali.

Se hotel
Pool Bendega Bridge 2 Inkluderet i prisen
Det vestlige Bali

Puri Dajuma Beach Eco Resort

+
Se hotel
Pool Inkluderet i prisen
Barat National Park

NusaBay Menjangan by WHM

Se hotel
Aerial with Mountains Inkluderet i prisen
Lovina

The Lovina

Se hotel
Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
Se hotel
bali - Adiwana Bisma (26) Opgradering
Ubud

Adiwana Bisma

Se hotel
Outdoor 02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Se hotel
Main Pool Komaneka At Monkey Forest (10) Opgradering
Ubud

Komaneka Resort - Monkey Forest

Selvom Komaneka Resort ligger på den travle Monkey Forest Road, så fornemmer man med det samme, når man træder ind i receptionen, at roen og freden sænker sig.

Se hotel

Vi inviterer til gratis rejse foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

bali - bali_rismark_kvinde_01
bali - menjangan_island_snorkling_01

I går lige den ekstra mile. Vi har været yderst tilfredse og vil helt klart bruge jer igen.

Udsendelse af havskildpadder og svømme med havskildpadder var noget helt særligt. Vandfaldene var også flotte og mange smukke templer. Jeres serviceniveau har været helt unikt. Der har bare været styr på rejsen og man har følt sig i trygge hænder.

Christina
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Bali
bali - barat national park_02

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse Danmark

I rejser fra Danmark og sætter kursen mod Bali. Flyrejsen inkluderer naturligvis mad og drikkevarer, og der er mange film at vælge mellem i underholdningsprogrammet. I skifter fly undervejs, men prøv at få noget søvn, så I er friske, når I lander i Denpasar lufthavn i morgen.

bali - bali_det vidunderlige vestlige bali
bali - bali_ceremoni_44 bali - bali_barat nationalpark_dyk_snorkel_02

Dag 2

Ankomst til Bali og videre til Pekutatan

Ved ankomst i lufthavnen mødes I af vores engelsktalende guide, der følger med jer hele vejen til det uspolerede vestlige Bali, hvor de færreste turister kommer.

Køreturen tager ca. tre timer og undervejs fornemmer I, hvordan menneskene bliver færre og naturen træder mere og mere i karakter.

Vel fremme ved jeres hotel, Puri Dajuma Beach Eco Resort, lander I i en idyllisk oase, hvor en lund med hundredvis af palmetræer og en vulkansk sandstrand sætter scenen til de næste tre dages eventyr. I fejrer måske jeres ankomst med en forfriskende dukkert i en af hotellets to pools, hvis ikke jeres 6. sans drager jer i retning af den næsten uberørte strand.

Som mørket falder på, runder I dagen af med et godt måltid mad, inden I trækker jer tilbage i jeres unikt indrettede værelser, hvor det tydeligt mærkes, at den omkringliggende natur har sat sit præg.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Bendega Bridge 2 Inkluderet i prisen
Det vestlige Bali

Puri Dajuma Beach Eco Resort

+
bali - bali befolkning_dreng_banan_01_hf
bali - vestbali_strand_01 bali - bali_befolkning_boern_03

På denne rejse skal I opleve Pekutatan i det vestlige Bali, som indtil videre ligger uden for turist-radaren. Her oplever I smuk natur og ægte hverdagsliv med traditionelle erhverv og mange religiøse ceremonier, der danner rammen for en families liv.

Dag 3-4

Pekutatan, det vestlige Bali

Det vestlige Bali er meget uberørt i forhold til resten af øen, og I vil derfor også hurtigt opleve, at det er naturen, der sætter rammerne, og lokalbefolkningen, der sætter dagsordenen.

I bruger den følgende dag på at komme helt ned i gear, og her er absolut intet, der spænder ben for dette projekt. I vil hurtigt forstå, hvad det franske lægepar, Louis og Kathrine, faldt for, da de for tyve år siden forelskede sig i området og købte dette unikke stykke jord. I dag er Puri Dajuma et veldrevet resort, et af de få hvor man kun forstyrres af vinden i palmekronerne og havets monotone bølgeskvulp.

Med fornyet energi er det værd at se nærmere på lokalområdet, som er lidt mere lokalt end andre steder. På en gåtur langs stranden møder I måske en lokal fisker, der sorterer dagens fangst på stranden, mens turister øver sig i kunsten at surfe ude på bølgerne. Har I interesse for det, kan I få et indblik i det religiøse liv ved det lokale tempel, som også ligger ved stranden.

Er I heldige, kan det endda være, I når at opleve en ceremoni på stranden i løbet af jeres ophold i Pekutatan.

Bevæger I jer lidt nord for byen, mødes I af et lidt anderledes stykke natur. Banut Bolong er et helligt og unikt træ, der er så stort, at det danner en bro over vejen ved indgangen til det kuperede landskab. Praktiske hoveder ville måske nok have fældet træet, da vejen i sin tid skulle bygges, men da træet er fyldt med stædige ånder, har det simpelthen ikke været muligt for balineserne at fælde træet. Og således står det nu i al sin magt og vælde og byder velkommen til lille samling huse.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Bendega Bridge 2 Inkluderet i prisen
Det vestlige Bali

Puri Dajuma Beach Eco Resort

+
bali - puri dajuma_udsigt_08_02
bali - puri dajuma_14 bali - puri dajuma_pool_06

Det skønne Puri Dajuma Beach Eco Resort skal være jeres hjem i tre nætter.

Dag 5

Pekutatan – Barat nationalpark, et dyk ned i naturen og kulturen med lokal guide

Efter morgenmaden skal I endnu længere vestpå, når dagens køretur tager jer til Barat-nationalparken i Balis nordvestlige hjørne.

Egentlig tager køreturen kun 2 ½ time, men I gør stop forskellige steder og er således først fremme i Barat hen på eftermiddagen.

Første stop på turen er ved det lokale Rambut Siwi-tempel, der ligger helt ned mod havet. Her kan jeres guide introducere jer til det religiøse liv, der indebærer masser af ceremonier med ofringer af blomster, mad, drikke og røgelse til de allestedsnærværende guder. Fra templet fortsætter I videre til den lille fiskerlandsby Perancak, hvor I ser det lokale skibsværft på stranden, der bygger både som – tro det eller ej – ligner vikingeskibe.

Måske er bådebyggeren i gang, så I kan sludre med ham. Herefter besøger I områdets store gummiplantage, hvor der tappes saft af træerne, der forarbejdes til gummimåtter og sælges til hele verden.

Næste stop på ruten er ved Kurma Asih-havskildpaddecentret, der blev stiftet af Verdensnaturfonden i 1997 for at dæmme op for den lokale tradition for at fange de truede havskildpadder. I dag har lokalsamfundet taget over, og der indsamles nu æg, der opbevares til de klækker, hvorefter ungerne sættes fri i havet. Ved havet i nærheden af centret spiser I en god lokal frokost, inden I kører videre.

Sidste stop på turen mod Barat er Belimbing Sari Village, som er noget så sjældent som en kristen enklave i det ellers hinduistiske Bali.

Det gør nu ikke den store forskel for de lokale, for kirken er bygget som et hinduistisk tempel, bare med kors på, og de kirkelige handlinger har masser af balinesisk kolorit.

I ankommer til hotellet i Barat i løbet af eftermiddagen og bruger sikkert resten af dagen på at fordøje de mange indtryk.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Inkluderet i prisen
Barat National Park

NusaBay Menjangan by WHM

Beach Villa Aerial Opgradering
Barat National Park

The Menjangan

bali - pekutatan_fiskerbaaad_02
bali - pekutatan_banyantrae_03 bali - bali_havskildpadde_06

I det vestlige Bali kan I opleve et helligt banyantræ, øens ældste gummiplantage og et skildpaddecenter, der arbejder med at bevare den truede dyreart. I kan også møde skibsbyggere, hvis skibe ligner vikingeskibe, og nogle af øens smukkeste rismarker.

Dag 6-7

Barat National Park

I befinder jer sådan cirka så langt fra turiststrømmen, som det overhovedet er muligt på Bali, og det er værd at udnytte til fulde.

I bor på et skønt 3-stjernet resort i 5-stjernede omgivelser, hvor I kan nyde naturen i overflod, så det er her I skal have de gode sko frem.

Tag f.eks. på trekking i nationalparken med en lokal guide, som kender alle områdets dyr, og som kan fortælle om parkens planter og deres medicinske anvendelse i lokalsamfundet. I udforsker det savannelignende landskabs dyb, møder måske en menjangan-hjort, en flok aber eller en leguan, der soler sig på en varm klippe, inden I begynder at ane en lysning. På en trekkingtur kan I komme ud til nogle af de udsigtspunkter på kysten, som man kun kan nå til fods, og efter at have fordybet jer i det tropiske liv blandt den viltre beplantning, nyder I en fænomenal udsigt over kystlinjen.

Dyre- og plantelivet ved NusaBay Menjangan er lidt mere uspoleret end de fleste steder på Bali, men jomfrueligheden strækker sig såmænd også ned under bølgen blå. Har I lyst til at snorkle eller dykke, så bliver det nemlig ikke bedre end her.

I kan snorkle direkte fra stranden, eller I kan deltage i en udflugt, som hotellet arrangerer til Menjangan Island, hvor vandforholdene er mindst ligeså fine.

Vandet i bugten er roligt, og både fra stranden og omkring øen ser I hundredevis af fisk og koraller i alverdens farver, så der er altså noget om snakken, når øen i folkemunde omtales som et af Balis bedste snorkle- og dykkersteder. 

Vil I gerne nyde både sol og vand, har hotellet kajakker til rådighed, og har I lyst, kan I padle ud langs kysten  på egen hånd, hvis ikke I foretrækker at være i selskab med en lokal guide. Alternativt kan I nyde livet ved stranden eller poolen, hvorfra I kan iagttage aberne i trækronerne, ligesom I heller ikke skal blive overrasket, hvis fredelige vildsvin nærmer sig poolen. Efter en lang dag ved stranden eller en lettere anstrengende dag i junglen, kan I binde en sløjfe på herlighederne i hotellets spa, der byder indenfor til en omgang magisk massage. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Inkluderet i prisen
Barat National Park

NusaBay Menjangan by WHM

Beach Villa Aerial Opgradering
Barat National Park

The Menjangan

bali - barat national park_02
bali - bali_barat nationalpark_abe_01 bali - barat nationalpark_fugl_01

Barat National Park sætter sanserne i spil. Her byder naturen bl.a. på den smukke menjanganhjort, og ved Menjangan kan I opleve Balis bedste snorkling.

Dag 8

Barat National Park - Lovina

I nyder en sidste morgenmad i Barat, vinker farvel til de mange dyr og sætter kursen mod Lovina på Balis nordkyst, hvor I skal tilbringe de næste 4 nætter. Turen tager ca. 2 timer og I ankommer til Lovina i løbet af overmiddag.

I bruger dagen på at finde jer til rette og nyder solens sidste stråler på den sorte sandstrand, inden et livligt farvespil af orange-pink toner forplanter sig i mørket. I spiser en god middag og lægger bunden til de næste fire dages oplevelser i og omkring Lovina.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Aerial with Mountains Inkluderet i prisen
Lovina

The Lovina

En fantastisk tur med en super balance mellem aktiviteter og afslapning. Alt var velplanlagt. Guiderne vidste besked og kom til tiden. Alle vi mødte på vores vej var utrolig søde og imødekommende. Hotellerne var skønne, forskellige med hver deres fordele. Og specielt rafting turen var helt fantastisk.

Helle, Allerød
bali - bali_dykning_havskildpadde_01_2

Dag 9-11

Lovina

På Lovinas syv kilometer lange kyststrækning ligger de små landsbyer som perler på en snor ud til det mørke, glinsende vulkansand og de dovne bølger.

Dagene kan bruges med afslapning på stranden, hvor der aldrig er langt til en kold forfriskning eller frisk frugt – eller I kan tage på bådtur ud i Lovinas bølgende horisont, hvor delfinerne danser og gør sig til.

Skal I opleve delfinerne i fuld vigør, skal I tidligt op og afsted. Delfinerne er vilde dyr, og de er naturligvis ikke indhegnet. Det betyder selvfølgelig, at der aldrig er garanti for at se delfinerne, men det sker meget sjældent, at man sejler tilbage med uforettet sag. Delfinerne er nemlig langt mere sociale end havets øvrige beboere, så ser de en båd ankomme, kigger de gerne forbi og viser deres akrobatiske færdigheder til begejstring for turisterne.

I Lovina leves livet i høj grad omkring strandene og havet, og er det ikke delfinsafari, I begiver jer ud på, tager I måske på fisketur med en lokal fisker, snorkler fra stranden, prøver kræfter med paddle board eller planter jer i sandet. Har I brug for lidt afveksling skal I ikke langt væk for at opleve bidder af den fortryllende natur.

I en radius af 25 kilometer finder I flere smukke vandfald omgivet af skøn natur, og I er heller ikke langt fra rismarker, bjerge og andre af naturens herligheder.

Hist og pist lyses den grønne natur op af små templer eller religiøse monumenter og artefakter, for det skal ikke bare kunne mærkes, at I befinder jer på en tropisk ø. Det skal kunne mærkes, at I befinder jer på lige netop Bali.

Når mørket falder på disker Lovinas køkkener op med et væld af smagsoplevelser. Men inden I når så vidt, køber I måske en kold Bintang eller en eksotisk cocktail og betragter solens dynamiske akvarellignende billede af røde og violette nuancer. Solnedgangen kan hurtigt gå hen at blive et ritual, men den bliver aldrig kedelig og aldrig en klon af sig selv.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Aerial with Mountains Inkluderet i prisen
Lovina

The Lovina

bali - lovina - the lovina_pool dag
bali - lovina_defin_06 bali - lovina - the lovina_spa_02

I Lovina bor I på The Lovina, uden tvivl kystens bedste hotel. Her har I god tid til at tage på delfinsafari i solopgangen, nyde en behandling i spa'en og slappe af ved poolen eller på stranden, hvis sand gennem tiden er farvet mørkt af vulkanaske.

Dag 12

Lovina – Ubud, på udflugt med lokal guide

Efter nogle skønne dage i Lovina er der igen sightseeing på programmet, når I forlader det nordlige Bali og kører sydpå mod Ubud.

Første stop er ved de varme kilder ved Banjur Village. Her opstod Balis første spa for flere hundrede år siden, og i dag benytter balineserne fortsat badene ved de varme kilder, der efter sigende skulle have en helbredende virkning. Helt usædvanligt håndværk bliver I præsenteret for, når I kommer til Sangsit og templet Pura Beji, hvor I finder de bedst bevarede skulpturer udhugget i kalkstensvæggene overalt i templet. En helt unik detaljerigdom.

I fortsætter op i højlandet til det højst beliggende tempel i 1745 meters højde. Der er en del trapper, der skal besejres, inden den mageløse udsigt fra Penulisan-templet åbenbarer sig. Templet er opført i det 9. århundrede og er arkitektonisk og historisk en perle.

På et højlandsplateau i 1200 meters højde går I op og nyder den spektakulære udsigt ud over Batursøen og den majestætiske vulkan af samme navn i baggrunden. I slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i området, hvor I oplever et af Balis mere isolerede samfund, hvor traditionerne fortsat holdes i hævd og religionen er en vigtig del af hverdagen.

I ankommer til Ubud sidst på eftermiddagen og indlogeres på et dejligt hotel tæt på hovedgaden, abeskoven og ikke langt fra områdets smukke rismarker.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
bali - Adiwana Bisma (26) Opgradering
Ubud

Adiwana Bisma

Outdoor 02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Main Pool Komaneka At Monkey Forest (10) Opgradering
Ubud

Komaneka Resort - Monkey Forest

Tilkøb udflugter

bali - batur_vulkan_03

På vej til Ubud kan I nyde denne betagende udsigt over Batursøen med den mægtige vulkan i baggrunden.

bali - Ubud_risterrasser vandring_02

Dag 13-15

Ubud

I er havnet i Balis kunstneriske og religiøse hjerte i det betagende, centrale højland.

Byen er omgivet af sirligt anlagte risterrasser, der ligger som lysegrønne trappetrin på bjergsiderne, og småbyer, hvor man gennem generationer har forfinet sit håndværk med sølv, masker, træskærearbejder, stenhuggeri, dragebygning og meget mere.

Et landskab som har været en uudtømmelig inspirationskilde for de mange malere, skulptører og træskærere fra hele verden, der har slået sig ned her siden 1930’erne. Ubud er et æstetisk miks af grøn natur, religion og kunst, der finder sammen i nydelig harmoni.

Det er her, I får et spændende indblik i kulturen og religionen, som udspilles i gadebillede, gennem dans og ceremonier. Men Ubud er også en spændende bohemeby med gallerier, forretninger, brugskunst, mad og leben, ligesom byen også er udgangspunkt for spændende cykel- eller vandreture i naturen.

I bruger nok en dag eller to på at fornemme og sanse byen med hele dens væsen, og måske går I en tur gennem Monkey Forest, hvor det er med at holde på hat og briller, da parkens beboere kan være lidt langfingrede. Har I interesse for kunst, bør I ikke snyde jer selv for et besøg på Neka Gallery, der er Balis svar på Louisiana, og holder I øjne og ører åbne, kan I være heldige at blive overrasket af et pompøst optog gennem Ubuds gader.

Med Ubud som base har I rig mulighed for at opleve den omkringliggende landidyl på cykel, til fods eller med lokal guide.

Udforsk de små søvnige landsbyer, stop op i naturen og sug landluften til jer eller begiv jer ud på en vulkanvandring på Batur-vulkanen, hvor solopgangen over krateret er en helt uforglemmelig oplevelse.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
bali - Adiwana Bisma (26) Opgradering
Ubud

Adiwana Bisma

Outdoor 02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Main Pool Komaneka At Monkey Forest (10) Opgradering
Ubud

Komaneka Resort - Monkey Forest

Tilkøb udflugter

bali - bali_ceremoni_80_hf
bali - bali_helligt bad_04 bali - ubud_rismark_08

I Ubud er der mange muligheder for aktiviteter. Tag på vandring i den smukke natur omkring byen, besøg de lokale kunstnere i deres gallerier og gør en god handel og gå en tur i Monkey Forest og hils på beboerne.

Dag 16

Ubud – Denpasar – Danmark

I pakker kufferten, der sikkert er fyldt til bristepunktet med alt godt fra Ubuds forretninger og kunsthåndværkere, og kører mod lufthavnen i Denpasar, hvorfra I flyver mod Danmark. Undervejs har I en mellemlanding, inden I ankommer til Danmark i morgen.

 • Morgenmad

Dag 17

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

Bali Ceremoni 43 Cc Copy

På sansernes ø Bali Rundrejse med dansk rejseleder

Et kig bag facaden til Balis skatte. Klassisk rundrejse med dansktalende, balinesisk rejseleder og lille gruppe, 6-20 deltagere.

4.8   (187 anmeldelser)
10-20 deltagere
Afrejsedato
08. sep. 2024 kr. 16.795 Udsolgt
06. okt. 2024 kr. 15.995 Udsolgt
27. okt. 2024 kr. 16.795
10. nov. 2024 kr. 16.795 Garanteret
16. feb. 2025 kr. 15.795
02. mar. 2025 kr. 16.795
29. mar. 2025 kr. 16.795
06. apr. 2025 kr. 17.595
18. maj 2025 kr. 16.795
07. sep. 2025 kr. 16.795
05. okt. 2025 kr. 15.995
26. okt. 2025 kr. 16.795
09. nov. 2025 kr. 15.995
Se rejse
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
25. jun. 2024 kr. 13.990 Udsolgt
28. jun. 2024 kr. 14.595 Udsolgt
02. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
23. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
26. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
06. sep. 2024 kr. 13.750 1 plads tilbage
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
24. jan. 2025 kr. 11.945
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse
Bali Nusa Lembongan Strand Cc

Mageløse oplevelser på det Vestlige Bali og Lembongan Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk det uspolerede vestlige Bali og besøg skildpaddecentret. Snorkl på Lembongan-øens koralrev. Oplev øens flotteste risterrasser.

Pekutatan, vestlige Bali (3 nætter) Ubud (4) Lembongan Island (3) Sanur (4)
Afrejsedato
04. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
11. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
18. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
25. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
12. sep. 2024 kr. 16.475
26. sep. 2024 kr. 16.475
10. okt. 2024 kr. 16.475
24. okt. 2024 kr. 17.160
05. apr. 2025 kr. 16.750
26. jun. 2025 kr. 18.375
03. jul. 2025 kr. 18.375
10. jul. 2025 kr. 18.375
17. jul. 2025 kr. 18.375
24. jul. 2025 kr. 18.375
11. sep. 2025 kr. 18.375
25. sep. 2025 kr. 16.750
09. okt. 2025 kr. 16.750
23. okt. 2025 kr. 17.790
Se rejse
bali - ubud_rismark_40

Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Legian Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Barat National Park, vulkaner, risterrasser og strand. I det nordlige Bali finder I øens 7. største vandfald.
Det bedste af Bali i én rejse. 

Ubud (4 nætter) Lovina (5) Legian (5)
Afrejsedato
30. jun. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
07. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
14. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
21. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
28. jul. 2024 kr. 16.965 Få pladser tilbage
15. sep. 2024 kr. 15.375 Udsolgt
13. okt. 2024 kr. 13.410 Udsolgt
07. apr. 2025 kr. 13.645
16. apr. 2025 kr. 13.945
30. jun. 2025 kr. 16.955
07. jul. 2025 kr. 16.955
14. jul. 2025 kr. 16.955
21. jul. 2025 kr. 16.955
28. jul. 2025 kr. 16.955
14. sep. 2025 kr. 13.795
12. okt. 2025 kr. 13.645
Se rejse
bali - padar island_01

Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Mød komodovaranerne, udforsk Flores' natur og mød lokalbefolkningen på Bali. Faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Labuan Bajo, Flores (3) Sanur, Bali (5) Singapore (2)
Afrejsedato
10. jul. 2024 kr. 20.805 Udsolgt
18. sep. 2024 kr. 19.280
25. okt. 2024 kr. 18.295
10. mar. 2025 kr. 18.955
09. jul. 2025 kr. 20.440
17. sep. 2025 kr. 20.440
22. okt. 2025 kr. 17.925
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili, Lombok & Legian i 2024 Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok, Gili og Legian. Tre indonesiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Meno (5) Lombok (3) Legian (3)
Afrejsedato
29. jun. 2024 kr. 16.750 Udsolgt
06. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
13. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
20. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
21. sep. 2024 kr. 15.995
11. okt. 2024 kr. 15.985
21. dec. 2024 kr. 18.485
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili, Lombok & Legian i 2025 Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok, Gili og Legian. Tre indonesiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Trawangan (5) Lombok (3) Legian (2)
Afrejsedato
08. mar. 2025 kr. 14.615
10. apr. 2025 kr. 14.110
28. jun. 2025 kr. 16.260
05. jul. 2025 kr. 16.990
12. jul. 2025 kr. 16.990
19. jul. 2025 kr. 16.990
20. sep. 2025 kr. 14.800
11. okt. 2025 kr. 14.290
Se rejse
NYHED! bali - Bali_Uluwatu

Højland og havskildpadder Bali Individuel Rejse

Start rejsen i Ubud, Balis kulturelle centrum. Se suveræn natur i Bangli med vandfald og rismarker. Slut af med skønne tropestrande på både Gili Trawangan og Uluwatu i syd. 

Ubud (4 nætter) Bangli (3) Gili Trawangan (4) Uluwatu (3)
bali - sanur_befolkning_mand_01

Ubud og Sanur Bali Individuel rejse

Enkelt og eminent! Oplev landlig idyl, dyk ned i kulturen og afslut på stranden. En enkel rejse med udflugtsmuligheder. 

Ubud (5 nætter) Sanur (9)
bali - ubud_rismark_39

Bali i ro og mag Bali Individuel rejse

Vandfald og vulkaner, landsbyliv og strandliv. Udforsk Bali fra nord til syd i ro og mag og få oplevelser med på vejen. 

Sanur (4 nætter) Ubud (4) Lovina (4) Sanur (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)