Delfiner og guder
Download katalog over rejsen

17 dage fra 13.430 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Bali Delfiner og guder

Individuel rejse 17 dage fra 13.430 kr.

4.7   (1.323 anmeldelser)
bali - lovina - the lovina_baad delfintur

Fra Ubud til Lovina og videre til Sanur med overraskelser undervejs

Denne rejse begynder med fire dage i Ubud, der ligger i Balis frodige højland. Her indkvarteres I på Green Field Hotel i gåafstand til den livlige hovedgade men med fantastisk udsigt til grønne rismarker. I har store chancer for at støde på et af de religiøse optog, som dyrkes med stor intensitet i byen. Ubud er også Balis kunstneriske hjerte, og byen har tiltrukket både lokale og internationale kunstnere, hvis værker kan ses i byen og måske erhverves for en rimelig sum penge. Ubud er på alle måder en attraktiv shoppingby med masser af små hyggelige forretninger.

bali - ubud_rismark_04_HF
bali - lovina_solnedgang_01

Hvorfor vælge denne rejse

 • Ophold i højlandet og ved stranden
 • Inkl. alle transporter
 • Se det flotte Gitgit-vandfald
 • Heldagsudflugt i den smukke natur
 • Mulighed for delfinsafari
 • Stort udvalg af tilkøbsudflugter
bali - sanur_cykel_sunset_01

Imod flere store oplevelser

Efter den gode begyndelse i Ubud rejser I videre til nordkysten for at indlogere jer på skønne, skønne The Lovina direkte på stranden.

På køreturen derop viser jeres private chauffør og guide jer spændende seværdigheder, så I får en dag fyldt med oplevelser. I ser smukke, levende templer, UNESCO-beskyttede rismarker, blanke søer og knejsende vulkaner, inden I er fremme ved kysten og kan svømme en tur i havet.

I Lovina overgår antallet af delfiner i havet næsten antallet af turister på land, og I må ikke snyde jer selv for en safari på havet en tidlig morgenstund. Når solens første stråler rammer havoverfladen, bliver delfinerne legesyge og kontaktsøgende, og det er festligt at betragte fra en af de lokale både. Der er også mange andre muligheder for udflugter – besøg f.eks. Barat National Park og Menjangan Island, som byder på fabelagtig god snorkling og uspoleret natur.

Rejsen slutter med strandferie i hyggelige Sanur på den sydlige del af øen, hvor I kommer helt ned i tempo.

Udover at nyde byens dejlige strand kan I f.eks. deltage i en cykeltur tidligt om morgenen, mens byen vågner, og lokalbefolkningen går i gang med deres forskellige gøremål. Om aftenen kan I indtage velsmagende grillede fisk med fødderne i sandet og bølgeskvulp i øret.

bali - bali_delfiner og guder

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Ubud 4 nætter: Ubud 4 Green Field Hotel + Mathis Retreat Ubud Alaya Resort
Lovina 5 nætter: Lovina 5 The Lovina
Sanur 5 nætter: Sanur 5 Taksu Sanur Hotel + Segara Village Hyatt Regency

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

bali - mathis_retrat_pool_02 Opgradering
Ubud

Mathis Retreat Ubud

Dette skønne boutiquehotel ligger ca. 4 km uden for Ubud centrum, i total fred og ro og omgivet af idylliske rismarker.

Se hotel
bali - green field hotel_vaerelse_terrasse_01 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
Se hotel
bali - alaya resort_pool_02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Se hotel
bali - lovina - pool_02 Inkluderet i prisen
Lovina

The Lovina

Se hotel
bali - sanur - taksu sanur swimmingpool_02 Inkluderet i prisen
Sanur

Taksu Sanur Hotel

+
Se hotel
bali - sanur - segara village_strand_05 Opgradering
Sanur

Segara Village

Se hotel
bali - sanur - Hyatt regency_slider_01 Opgradering
Sanur

Hyatt Regency

Se hotel

Vi inviterer til gratis rejse foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

bali - bali_ceremoni_33
bali - bali_befolkning_dreng_cykel_01

En helt fantastisk ferie hvor alt bare spillede fra afrejse til hjemkomst. Gili T er som at være i paradis, at se havskildpadder var en unik oplevelse. Raftingturen i Ubud var sjov og alle burde vælge denne.

Marianne
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Bali
bali - bali_temepl_04

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse Danmark

I forlader Københavns Lufthavn og indretter jer i de komfortable flysæder. Flyrejsen inkluderer naturligvis mad og drikkevarer, og der er mange film at vælge mellem i underholdningsprogrammet. Sørg for også at få noget søvn, så I er nogenlunde klar til eventyret, der venter jer.

bali - bali_delfiner og guder
bali - ubud_rismark_farmer_04 bali - bali_roegelse_01

Dag 2

Ubud, oplevelser på egen hånd i Balis kulturelle hjerte

I Denpasar lufthavn på Bali bliver I mødt af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til Ubud. 

I bilen får I udleveret forskelligt informationsmateriale om Bali med bl.a. forslag til udflugter, som I kan booke hos vores lokale medarbejder Putu Eka, der også kan hjælpe jer, hvis I i øvrigt har brug for assistance, mens I er på Bali.

Efter omkring halvanden time  ankommer I til hotellet i Ubud, hvor I indlogeres på et dejligt hotel tæt på hovedgaden men med udsigt til rismarkerne.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - green field hotel_vaerelse_terrasse_01 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
bali - mathis_retrat_pool_02 Opgradering
Ubud

Mathis Retreat Ubud

bali - alaya resort_pool_02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

bali - ubud_rismark_16

Dag 3-5

Ubud, oplevelser på egen hånd i Balis kulturelle hjerte

Ubud betegnes som Balis kunstneriske og religiøse hjerte.

Omgivelserne her i det centrale højland er betagende. Sirligt anlagte risterrasser ligger som lysegrønne trappetrin på de stejle bjergsider, og i bunden af kløften kan flodens sagte rislen høres. Landskabet er utroligt varieret, mest markant er den blågrønne vulkan Agung, der rejser sig over 3 km mod den blå himmel.

Kunstnere fra hele verden har slået sig ned i byen, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Besøg f. eks. Neka Galleri, der er Balis svar på Louisiana i Humlebæk.

De religiøse ceremonier dyrkes med stor intensitet i Ubud, og der er rigtigt gode chancer for at opleve et pompøst optog eller se forberedelser til offerceremonier i templet. Ubud er også en skøn shoppingby med et godt marked og masser af butikker med bl.a. brugskunst og tøj.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - green field hotel_vaerelse_terrasse_01 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
bali - mathis_retrat_pool_02 Opgradering
Ubud

Mathis Retreat Ubud

bali - alaya resort_pool_02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Tilkøb udflugter

bali - ubud_ceremoni_kremering_64
bali - bali_offergave_10 bali - ubud_monkey forrest_08

Ubud ligger smukt i højlandet omgivet af grønne rismarker. Byen er centrum for dyrkning af guderne og de store ceremonier, der forbindes dermed, og der er altid gode chancer for at se et religiøst optog i byen.

Dag 6

Ubud – Lovina, sightseeing undervejs

I bliver hentet på jeres hotel, og forud venter en oplevelsesrig dag med bl.a. ældgamle templer, rismarker, landsbystemning og vandfald med fald på 30 meter.

Første stop er det 400 år gamle Taman Ayun-tempel, der er et af øens smukkeste templer, bemærk træskærerarbejdet på dørene - det er kunst af den fineste slags. Det store parkområde indeholder en kunstig sø, og midt i søen flyder et imponerende antal af små og store pagoder.

Herfra kører I mod Batukaru-bjerget, der knejser 2278 meter mod himlen, På et besøg i Rumah Desa, et traditionelt balinesisk hus, introduceres I til balinesisk livstill og får bl.a. forklaret den balinesiske kalender og hører om de horoskope. I husets køkken hører I den balinesiske madkultur og stifter bekendtskab med  de mange krydderier - et helt uundværligt produkt i en balinesisk husholdning. Vi slentre gennem landsbyen og nyder stemningen. I når herefter frem til en af de helt store seværdigheder, rismarkerne ved Jatiluwih, hvor skriggrønne terrasser balancerer på bjergskråningen. Området er udråbt til verdensarv af UNESCO.

Efter en gåtur i rismarken spiser I frokost i fantastiske omgivelser, og med fyldte maver indtager I markedet ved Candi Kuning, hvor I mødes af en eksplosion af dufte og kulører: vilde orkideer, liljer i alle regnbuens farver, chili, guava, nelliker, bananer, ingefær, den underlige galanga-rod, durian med den skrækkelige lugt, men med pragtfuldt kød inden i, pomelo, druer, tomater osv.

Højlandet her er præget af de karakteristiske blågrønne vulkantoppe og det kuperede terræn, hvor farveskalaen fra skriggrøn til knaldrød er et sandt mesterværk.

Ad snoede veje når I over 1200 højdemeter og kan nyde den eventyrlige panoramaudsigt over Beratansøen.

Her finder I endnu en af grundende til Balis popularitet; det fabelagtige hindutempel, Ulan Danu, som ligger midt ude i søen. 

I fortsætter ad "margueritruten" til det magtfulde Gitgit-vandfald. En konstant brusen fylder ørerne og luften er tyk af vandperler omkring de klippefremspring, hvor vandsøjlen rammer efter 20-30 meters fald.

I ankommer til Lovina og det skønne hotel The Lovina sidst på eftermiddagen. Det er et af den slags hoteller, som man ikke har lyst til at forlade igen. Det ligger direkte på en uspoleret strand, hvis sand er farvet sort af vulkanaske, og hotellets personale gør deres yderste for at forsøde tilværelsen for jer. Hotellet har et væld af aktiviteter, som man kan deltage i – oven i købet uden beregning, f.eks. paddle board, yogatimer og snorkelture.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - lovina - pool_02 Inkluderet i prisen
Lovina

The Lovina

bali - gitgit_vandfald_01_hf

Dag 7-10

Lovina, delfinsafari, fisketure og afslapning

Der er lagt op til nogle skønne dage på hotellet, ved stranden og i den lille hyggelige lille by, hvor der hersker en meget afslappet stemning.

Nordkysten har ikke så mange turister som sydkysten, så alting foregår i et behageligt, langsomt tempo.

En af Lovinas mageløse attraktioner er delfinsafari, og I bor lige ud til herlighederne, så hvis I er friske på at stå op før solen, så venter der jer en skøn oplevelse. Både af varierende størrelse og beskaffenhed kappes om at få turister med ud at se de elegante vandakrobater, der springer omkring de små både. Der er ikke garanti for at møde delfinerne, det er jo vilde dyr, og her er naturligvis ingen indhegninger, men det sker meget sjældent, at man sejler tilbage med uforrettet sag. Delfiner er meget sociale dyr, og de viser gerne deres færdigheder.

Det er også oplagt at besøge den frodige Barat National Park og Menjangan Island, som ligger under to timers kørsel fra hotellet. Her møder I en spændende flora og fauna, og hvis I tager snorkel og maske med, kan I betragte en farvestrålende verden af fisk og koraller under havets overflade.

Når dagen går på hæld, og solens røde og violette farver spreder sig på himlen i Balis flotteste solnedgang, sænker roen sig over Lovina - denne stund bør nydes med en eksotisk drink eller en kold Bintang-øl i hånden.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - lovina - pool_02 Inkluderet i prisen
Lovina

The Lovina

zanzibar_delfiner_01_slider

Dag 11

Lovina – Sanur, sightseeing undervejs

Efter nogle dage i skønne Lovina er der igen sightseeing på programmet, når jeres rejse fortsætter til Sanur, en af de skønneste strandbyer på Bali.

Første stop er ved de varme kilder ved Banjur Village - her opstod Balis første spa for flere hundrede år siden, og i dag benytter balineserne fortsat de varme vulkanske bade, der efter sigende skulle have helbredende virkning. Helt usædvanligt håndværk bliver I præsenteret for, når I kommer til Sangsit og templet Pura Beji. Her er de bedst bevarede skulpturer udhugget i kalkstensvæggene overalt på templet. Detaljerigdommen er unik.

I fortsætter op i højlandet til det højst beliggende tempel i 1745 meters højde. Der en del trapper, der skal besejres, inden den mageløse udsigt fra Penulisan-templet åbenbarer sig. Templet er opført i det 9. århundrede og er arkitektonisk og historisk en perle.

På et højlandsplateau i 1200 meters højde går I op og nyder den spektakulære udsigt ud over Batursøen og den majestætiske vulkan af samme navn i baggrunden.

I slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i området, hvor I oplever et af Balis mere isolerede samfund.

Her holdes traditionerne fortsat i hævd, og religionen er en vigtig del af hverdagen.

I ankommer til Sanur sidst på eftermiddagen og indlogeres på et dejligt hotel, enten på tæt på hovedgaden eller direkte på stranden.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - sanur - taksu sanur swimmingpool_02 Inkluderet i prisen
Sanur

Taksu Sanur Hotel

+
bali - sanur - segara village_strand_05 Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - sanur - Hyatt regency_slider_01 Opgradering
Sanur

Hyatt Regency

Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

bali - sanur_udriggerbaad_solnedgang_01 bali - sanur_strand_baad_11

Dag 12-15

Sanur, afslapning på stranden og mulighed for lokale udflugter

I Sanur kan I slappe af ved stranden eller poolen og nyde den høje service, som kendetegner Bali.

Dagene er på egen hånd, men det betyder ikke, at der kun er mulighed for at dase på stranden. 

Tag f.eks. på sejltur til den smukke Lembongan Island inkl. en snorkeltur med mulighed for at se kæmperokker, eller deltag i en cykeltur tidligt om morgenen, mens byen vågner.

Sanur udmærker sig ved at være en rigtig by med et ægte lokalliv, og det er spændende at opleve dette sammen med en lokalguide, der kender de små hemmelige steder og den balinesiske hverdag.  

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - sanur - taksu sanur swimmingpool_02 Inkluderet i prisen
Sanur

Taksu Sanur Hotel

+
bali - sanur - segara village_strand_05 Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - sanur - Hyatt regency_slider_01 Opgradering
Sanur

Hyatt Regency

bali - sanur_cykel_01

Dag 16

Sanur, tid til de sidste oplevelser i byen og hjemrejse fra Denpasar

I har god tid om formiddagen og til en sidste frokost i byen, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Denpasar for at påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - sanur - taksu sanur swimmingpool_02 Inkluderet i prisen
Sanur

Taksu Sanur Hotel

+
bali - sanur - segara village_strand_05 Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - sanur - Hyatt regency_slider_01 Opgradering
Sanur

Hyatt Regency

bali - bali_vulkan_01
bali - bali_marked_krydderier_01 bali - bali rismark_kvinde_02

Dag 17

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

bali - ubud_ceremoni_03

På sansernes ø Bali Rundrejse med dansk rejseleder

Bag facaden til Balis skatte. Klassisk rundrejse med dansktalende, balinesisk rejseleder og lille gruppe, 6-20 deltagere.

4.8   (187 anmeldelser)
10-20 deltagere
Afrejsedato
11. feb. 2024 kr. 16.795 1 plads tilbage
25. feb. 2024 kr. 16.795 Garanteret
31. mar. 2024 kr. 15.995 Udsolgt
14. apr. 2024 kr. 16.795
08. sep. 2024 kr. 16.795
06. okt. 2024 kr. 15.995
27. okt. 2024 kr. 16.795
10. nov. 2024 kr. 16.795
Se rejse
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
22. dec. 2023 kr. 15.930 Udsolgt
19. jan. 2024 kr. 11.755 2 pladser tilbage
02. feb. 2024 kr. 11.955 Udsolgt
09. feb. 2024 kr. 11.955 1 plads tilbage
16. feb. 2024 kr. 11.955 Få pladser tilbage
01. mar. 2024 kr. 11.955 4 pladser tilbage
08. mar. 2024 kr. 11.955 4 pladser tilbage
22. mar. 2024 kr. 13.770 2 pladser tilbage
27. mar. 2024 kr. 13.770
19. apr. 2024 kr. 11.955 Få pladser tilbage
03. maj 2024 kr. 11.955
17. maj 2024 kr. 11.955
21. jun. 2024 kr. 13.950
25. jun. 2024 kr. 13.990
28. jun. 2024 kr. 14.595
02. jul. 2024 kr. 14.950
05. jul. 2024 kr. 14.875
09. jul. 2024 kr. 14.950
12. jul. 2024 kr. 14.875
16. jul. 2024 kr. 14.950 2 pladser tilbage
19. jul. 2024 kr. 14.875
23. jul. 2024 kr. 14.950
26. jul. 2024 kr. 14.875
30. jul. 2024 kr. 14.950
06. sep. 2024 kr. 13.750
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
Se rejse
bali - ubud_rismark_40

Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Legian Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Barat National Park, vulkaner, risterrasser og strand. Det bedste af Bali i én rejse. 

Ubud (4 nætter) Lovina (5) Legian (5)
Afrejsedato
24. mar. 2024 kr. 15.225
21. apr. 2024 kr. 13.810
30. jun. 2024 kr. 16.965
07. jul. 2024 kr. 16.965
14. jul. 2024 kr. 16.965
21. jul. 2024 kr. 16.965
28. jul. 2024 kr. 16.965
15. sep. 2024 kr. 15.375
13. okt. 2024 kr. 13.410
Se rejse
bali - komodo_varan_12

Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Mød komodovaranerne, udforsk Flores' natur og mød lokalbefolkningen på Bali. Faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Labuan Bajo, Flores (3) Sanur, Bali (5) Singapore (2)
Afrejsedato
19. mar. 2024 kr. 19.280
10. jul. 2024 kr. 20.805
18. sep. 2024 kr. 19.280
25. okt. 2024 kr. 18.295
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok og Gili. Tre indonosiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Meno (5) Lombok (3) Legian (2)
Afrejsedato
16. mar. 2024 kr. 15.705
13. apr. 2024 kr. 14.815
29. jun. 2024 kr. 16.750
06. jul. 2024 kr. 17.750
13. jul. 2024 kr. 17.750
20. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
21. sep. 2024 kr. 15.995
11. okt. 2024 kr. 15.985
21. dec. 2024 kr. 18.485
Se rejse
bali - lembongan_strand_05

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Oplev højdepunkterne og udforsk det uspolerede, vestlige Bali.

Pekutatan, vestlige Bali (3 nætter) Ubud (4) Lembongan Island (3) Sanur (4)
Afrejsedato
22. mar. 2024 kr. 16.475
27. jun. 2024 kr. 18.775
04. jul. 2024 kr. 18.775
11. jul. 2024 kr. 18.775
18. jul. 2024 kr. 18.775
25. jul. 2024 kr. 18.775
12. sep. 2024 kr. 16.475
26. sep. 2024 kr. 16.475
10. okt. 2024 kr. 16.475
24. okt. 2024 kr. 16.475
Se rejse
bali - sanur - segara village_infinity pool

Ubud og Sanur Bali Individuel rejse

Enkelt og eminent! Oplev landlig idyl, dyk ned i kulturen og afslut på stranden. En enkel rejse med udflugtsmuligheder. 

Ubud (5 nætter) Sanur (9) Attraktive priser på grønne afgange
bali - ubud_rismark_39

Bali i ro og mag Bali Individuel rejse

Vandfald og vulkaner, landsbyliv og strandliv. Udforsk Bali fra nord til syd i ro og mag og få oplevelser med på vejen. 

Sanur (4 nætter) Ubud (4) Lovina (4) Sanur (2) Attraktive priser på grønne afgange
bali - gili_baad_05

Kultur og koraller Bali Individuel rejse

Strandliv i Sanur, kultur og lokalliv i Ubud, snorkling og dykning ved Amed og afslutning i et sandt paradis på Gili-øerne. 

Ubud (4 nætter) Kubu (3) Gili Trawangan (4) Sanur (3) Attraktive priser på grønne afgange
bali - sanur - segara village_strand_05

Bali & Gili-øerne Bali Individuel rejse

Det ultimative badeferiemiks tilføjet kultur og charme. Oplev Sanur, Ubud og Gili-øerne og få oplevelser med på vejen. 

Ubud (4 nætter) Gili Trawangan (5) Sanur (5) Attraktive priser på grønne afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)