Skip to main content

Rejser til Siem Reap

Cambodia

cambodia - siem reap_angkor wat tempel_21

Kronen på værket

Siem Reap er på mange måder Cambodias stolthed, for det var her det hele skete, da landet oplevede sin storhedstid omkring det 8. til det 12. århundrede.

Ikke mindst er det her, du finder Angkor Wat – et af verdens mest storslåede bygningsværker, der ligger et stenkast fra byen.

Det gamle tempelkompleks, Angkor Thom, som for omtrent 1.000 år tilbage var hovedstad, råder over et utal af templer, der siden 1992 har været udnævnt til UNESCO-verdensarv. Heraf er Angkor Wat, der med sine fem ikoniske tårne er blevet et stolt symbol på Cambodia og den klassiske khmer-arkitektur, det absolut mest kendte.

Ved ankomsten til Angkor Thom, kører du gennem den 8 meter høje mur af solide stenblokke, udsmykket med elefanter og gigantiske ansigter. Herfra går turen videre forbi gudestatuer og dæmoner, der holder en slangelignende naga med ni hoveder som beskyttelse af byens velstand, og videre forbi en elefant med tre hoveder. Og det er bare velkomsten.

Oplevelsen kulminerer ved selveste Angkor Wat, der blev bygget til ære for hinduguderne i det 12. århundrede. I tempelområdet finder du dekorationer med apsara-dansere, motiver af aber i slagsmål, et utal af udsmykninger og relieffer og i det hele taget en overflod af kunstneriske levn.

Er du særligt interesseret i historien, kan du sagtens bruge 2-3 dage på at udforske Angkor Thom.

Men glem ikke, at der er mere til Siem Reap end templer. Byen er særligt kendt for sine charmerende gader, de gode shoppingmuligheder og virkelig god mad. Så lær, lev og spis løs.

Derfor skal I rejse til Siem Reap

  • Oplev verdens prægtigste tempel
  • En visuel historielektion
  • Hyggelige gader og god mad
colombia - siem reap_angkor wat tempel_08 cambodia - siem reap marked_02

Rejser til Siem Reap

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Hoteller i Siem Reap

cambodia - siem reap by_01

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)