Skip to main content

Udflugter i Cambodia

colombia - cambodia_befolkning_boern_baad_01

Udflugter i Cambodia - Oplevelser ved Angkor Wat og meget mere

Cambodia er måske mest kendt for verdens største og mest storslåede tempelkompleks, Angkor Wat, men Cambodia er meget mere end det.

Oplevelserne er mange - og mange af indtrykkene finder du mellem linjerne. Derfor er det alfa og omega, at du oplever Cambodia i selskab med en dygtig guide, der kender historien og kan formidle kulturen på en levende og nærværende måde. Vi har allieret os med de bedste samarbejdspartnere, så du kan være sikker på at få al den viden, du brænder efter - og lidt til.

Tag med på udflugt til Angkor Wat og Angkor Thom, sejl på Tonlé Sap Søen og lær om livet i de flydende landsbyer. Dyk ned i Cambodias nyere historie og lær om Khmer Rouge ved Killing Fields i Phnom Penh og oplev naturen til lands og til vands omkring Kep. Du er i gode hænder fra start til slut - så nyd udflugten og oplevelsen uden bekymringer.

Fælles for udflugterne er, at dygtige, engelsktalende lokalguider indvier jer i spændende historie og kultur og viser deres land frem for jer - på denne måde kommer I et spadestik dybere. Alle udflugter kan bestilles hjemmefra ved bestilling af rejsen. De fleste udflugter er som udgangspunkt baseret på en udflugt ved minimum 2 personer - og prisen er pr. person. 

Find din udflugt i Cambodia

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)