Skip to main content

Rejser til Langkawi

Malaysia

Meget mere end strandferie

Lille nok til at komme i den rette ø-stemning, stor nok til at tilbyde meget mere end strandferie.

Langkawi er et glimrende valg til dig, der elsker synet af blåt vand og nyder at mærke sandet knase under fødderne. Men øen er også stærk på grøn natur, UNESCO-landskaber, god mad, forlystelser og spændende øhop til omkringliggende øer, hvor koraller og fisk huserer i massevis. Rundt omkring i landskabet - mellem strande, bjerge og skove - leves livet relativt uforstyrret i små landsbyer.

Øens mest populære og måske også den smukkeste strand, Cenang Beach, er en to kilometer lang sandstrand med en god blanding af hoteller i forskellige prisklasser, restauranter, barer og butikker. Vandet er roligt og stemningen er afslappet, og her er også mulighed for vandaktiviteter.

I forlængelse af Cenang Beach mod syd ligger Tengah Beach, der i store stræk ligner Cenang, blot i en lidt roligere udgave. Skal det være mere øde for en enkelt dag, kan du leje jetski og besøge et par strande på de små omkringliggende øer, eller du kan udforske Langkawi på egen hånd. 

Et af øens højdepunkter er Mount Mat Cinang, som nås via en 920 meter lang kabelvogn, der efter sigende skulle være den stejleste af sin slags i verden. På vejen op har du et flot vue over kyststrækningen, vandfald, junglen, som klæber sig op ad bjergskråningen og klippeformationer med mere end 500 millioner år på bagen. Oppe på toppen er det værd at gå en tur ad gangbroerne, der løber gennem trætoppene og giver udsigt til hele øen – og lidt mere til.

Langkawis absolutte unikum skal findes ved øens nordøstlige hjørne i UNESCO Kilim Geoforest Park.

Et særpræget landskab af mangrove, klippekonstruktioner og grotter med 500 millioner år på bagen. Området fortæller en spændende historie om naturens evne til at regenerere og beskytte sig selv mod alt fra tsunamier til skrald og bør opleves i selskab med en dygtig naturvejleder.

Derfor skal I rejse til Langkawi

  • Afslapning og strandliv
  • Unik UNESCO-bevaret natur
  • Perfekt for både store og små
malaysia - Langkawi_mangrove_trae_01 malaysia - langkawi_oriental village_01

Rejser til Langkawi

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

malaysia - langkawi_rismark_01

Skønt at besøge Sukau Rainforest Lodge. Sejlturene på floden var fantastiske. Ligesom orangutang-rehabiliteringscenteret var det. De mange canopy walkways var også et hit hos os.

Katrine Nielsen, Kolding
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Langkawi

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)