Skip to main content

Rejser til Phnom Penh

Cambodia

cambodia - phnom pehn_killing fields armbaand_01

Moderne virvar og en mørk historie

Cambodias hovedstad er ved første øjekast et virvar af mennesker, et utal af motorcykler og et leben uden lige i en ramme med stærke referencer til den franske kolonisering.

Men bag det travle hverdagsliv og livet i gaderne gemmer sig en historie, der er værd at dykke ned i. Om end den er af ret drabelig karakter.

Under folkedrabet fra 1975-1979 mistede op mod 3 millioner mennesker livet, svarende til en fjerdedel af landets befolkning. Hovedstaden blev i denne periode lukket ned og affolket, men bag facaden på denne spøgelsesby foregik der alligevel et og andet.

Det vil du bl.a. kunne få indblik i, når du besøger den gamle skole, Tuol Sleng Genocide Museum, som under Khmer Rouge blev brugt som fængsel. Det antages, at ca. 15.000 mennesker har været indsat i fængslet, men blot syv slap ud med livet i behold. Et tegn på, at styret ikke var meget for at lade tvivlen komme nogen til gode.

Lidt fra centrum finder du et andet mindesmærke, Choeung Ek Killing Fields. Et fænomen, der blev etableret mange af rundt omkring i Cambodia, da Khmer Rouge herskede i 70’erne – et sted, som vel mest af alt kan betegnes som en massegravplads.

Af mere opløftende og yndefuld karakter finder du rundt omkring i byen flere fine, brede boulevarder med grønne plæner, der bruges som rekreative områder.

Hertil er det værd at besøge Sølvpagoden med den berømte smaragdbuddha samt kongepaladset Wat Phnom, der ligger blot et stenkast fra Mekongfloden og flodbreddens mange restauranter, markeder og barer.

I dette område finder du mad i absolut topklasse.

Både traditionelle køkkener såvel som spændende fusionsmad med referencer til Frankrig, Japan, Kina og alt derimellem.

Derfor skal I rejse til Phnom Penh

  • Dyk ned i historien om Khmer Rouge
  • Paladser og buddhaer omringet af kaotisk trafik
  • Spis forrygende godt
cambodia - phnom penh_tataifloden_01 colombia - pnom penh_gran palace_01

Rejser til Phnom Penh

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Hoteller i Phnom Penh

colombia - phnom penh_nat_01

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)