Skip to main content

Rejser til Inlesøen

Myanmar

burma - inle lake_fisker_12

Inlesøen - fiskeri i balance

Inlesøen, der ligger i Shan-staten, byder på det ene smukke panorama efter det andet.

Her er ikke bare guddommeligt skønt og smukt, men lokalbefolkningen gør også sit til, at dette sted er intet mindre end malerisk.

Intha-befolkningen bor på pæle i søen og dyrker grøntsager på flydende marker. Både unge og gamle krydser floden i smalle kanoer for at komme i skole, handle, gå i templet og klare dagens gøremål. I det hele taget er alt centreret om søen, hvor også håndværkere, som vævere og sølvsmede har deres værksteder på vandet.

Intha-fiskerne er særligt kendt for deres roteknik, hvor de balancerer med det ene ben på kanoen, mens det andet ben er viklet rundt om åren, som de padler med. Denne teknik skal sikre, at de har armene fri til at fange karper og andet godt fra søen, og selv om det kan virke lidt aparte, så har det altså fungeret for Intha-folket gennem generationer. Så det er der ingen grund til at lave om på.

Inlesøen er stedet, hvor du kommer ned i gear, sejler på søen og vandrer i naturen.

Sørg for at have god tid, så du opfanger hele essensen af dette herlige område, og indloger dig eksempelvis på et hotel på pæle i søen, så du får fornemmelsen af, hvad de lokale står op til hver dag.

Derfor skal I rejse til Inlesøen

  • Flydende marker og huse på pæle
  • Oplev Intha-fiskernes teknik
  • Sightseening i kano på søen
burma - inle lake_pagode_03_HF burma - Inle lake_hus_13

Rejser til Inlesøen

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

burma - inle lake_landsby_01

Denne rejse er på top 10 listen, selvom vi har rejst over det meste af verdenen. Det var en rigtig god rejseplan, som Stjernegaard Rejser havde udarbejdet. Vi så så mange højdepunkter, mens vi var på rundrejse. Så vi vil helt klart anbefale Stjernegaard Rejser til vores familier og venner.

Anni, Valby
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller ved Inlesøen

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)