Skip to main content

Udtalelser fra gæster, der har været i Myanmar

Udtalelser

burma - burma_befolkning_kvinde_08

Se hvad vores gæster siger...

Kasper var en meget kompetent rejseleder

Vi havde en rigtig god tur med spændende og fint udvalgte oplevelser. Vi blev håndholdt gennem hele turen og der var tænkt på alt - helt ned til iskoldt vand i busserne!

Kasper var en meget kompetent rejseleder. Ikke alene fik han turen og det planlagte program til at køre på skinner, men han gav også tid til improvisation og fik føjet lidt mere til programmet.

Kasper har en god indsigt i Myanmars historie og det daglige liv. Han delte ud af den research han har foretaget til sine artikler og gav rundrejsen en ekstra dimension. Vi kom hjem med et godt overblik også om landets politiske historie. Jeg håber Stjernegaard forstår at værdsætte Kasper og den store indsats han leverer!

Gæst:
Claus Bjørn

Vi er MEGET tilfredse

Det har været en dejlig tur, over vores forventninger. Vi er MEGET tilfredse

Gæst:
Else Bøgh & Niels Abildgaard, Stenløse

Fantastisk samspil mellem guiderne

De to guider havde et fantastisk samspil. Det var virkelig rart med plads til spontanitet undervejs, når der opstod ting der ikke lige var planlagt.

Gæst:
Tove & Christian Bonde, Silkeborg

Vi oplevede mere på turen end jeg havde forestillet mig

Jeg har været med på rejsen til Myanmar fra den 10. november 2013. Jeg vil gerne fortælle at jeg var meget tilfreds med rejsen.

Vi havde to fantastiske guider på turen. Jeg vil håbe at de to guider kan fortsætte deres samarbejde. Vi oplevede mere på turen end jeg havde forestillet mig.

En af vores venner vi rejste med blev syg på rejsen og der blev sørget godt for ham. Guiderne gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe ham.

Gæst:
Jette Pedersen

Alt klappede

Alt klappede bare mht. guider, afhentning og interne fly.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Alice & Björn Jansson, Hovedgård

En fin og godt tilrettelagt rejse

Guiderne vi fik i Mandalay, Bagan og Yangon var alle fremragende, topprofessionelle og fulde af godt humør.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Thorkil Frandsen, Ballerup

Formiddabel rejseleder

Christian van en formiddabel rejseleder, som I meget høj grad har sin del af æren for, at det blev en uforglemmelig rejse. Han har en enorm viden om alle aspekter vedrørende landene i Sydøstasien, som han øser af med en stor og smittende begejstring.

Gæst:
Merete, København V

Fantastisk rejseleder

Christian Simonsen er en fantastisk rejseleder. Det betød utrolig meget, så det ikke blev anstrengende. Han får det bare til at glide. Er så vidende og hjælpsom. Vi er helt trygge og inspirerede. Vi har rejset tidligere med ham i Kina og blev glade, da vi så, han skulle være rejseleder her.

Stjernegaard kan bare noget med rejseledere. Der bliver virkelig arbejdet for, at vi får gode og særlige oplevelser. Ser tingene som de er. Får fortalt af nogen, der ved noget. Spændende og dejlig tur. Den vil vi aldrig glemme.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Ole & Lisbeth, Varde

En stor oplevelse for livet

Vi fik fuld valuta for pengene! Rejselederen var altid parat til at hjælpe, og hans faglige viden var formidabel

Destination:
Myanmar
Gæst:
Ole, Stenløse

En uforglemmelig rejse

Christian van en formiddabel rejseleder, som I meget høj grad har sin del af æren for, at det blev en uforglemmelig rejse. Han har en enorm viden om alle aspekter vedrørende landene i Sydøstasien, som han øser af med en stor og smittende begejstring. Han var i stand til at trække linjer til historien og til forholdene i de omliggende lande.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Merete, København V

Alt fungerede

Vel tilrettelagt. Alt, og jeg mener alt fungerede!

Destination:
Myanmar
Gæst:
Anne & Jes, Bindeslev

En guide af høj klasse

Fantastisk rejseleder, super parat viden, engageret, tydelig tale, god humoristisk sans og super til at takle de småændringer der kom undervejs. Uforglemmelig. Christian er virkelig en guide af høj klasse, pas godt på ham.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Birgit Wielandt, Hobro

En fantastisk service, uden undtagelse

Kasper var meget vidende, havde en god humor og var altid meget præcis. En fantastisk service fra alle vi mødte, uden undtagelse.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Finn Mortensen, Jyllinge

Kasper er en af de bedste rejseledere

Det var en virkelig god rundrejse, godt disponeret med mange dage med afslappende gåture, cykelture, sejlture og en spændende togtur - samtidigt med, at man oplevede en masse. Man behøvede ikke at tage på afslapningsferie, når man kom hjem. Alt fungerede som det skulle under hele rejsen. Der var god plads i programmet til opsluge forsinkelser, uden at man blev stresset. Hotellerne var gode, de anvendte restauranter var rigtig gode og hyggelige, maden var god, spændende og velsmagende hver gang.

Kasper er nok en af de bedste rejseledere, vi har haft. Han gør et godt indtryk lige fra starten, han er rar, venlig, og hjælpsom. Med sin gode humor og varme måde at være på, bliver han snart ligesom en del af gruppen, alle kan lide ham. Samtidig har han på den anden side også så tilpas meget autoritet, at man hurtigt føler sig tryg ved, at han har styr på det hele. Ændringer i rækkefølgen af seværdigheder eller udskiftning af et kloster med et andet, klarer han fint, hvis det er det bedste for alle. Og hvis der er nogen, der har specielle ønsker, gør han sit bedste for at imødekomme dem.

Han har en stor viden om landet, og forstår at formidle denne i passende bidder på en levende og interessant måde, hvilken nok til dels skyldes hans uddannelse som journalist. At han bor i landet med sin lille familie, og taler flydende burmesisk, hjælper til med at åbne mange døre hos de lokale, og gør det nemmere at få tingene til at glide under rundrejsen. Samtidig kan det åbne døre til steder, hvor turister normalt ikke har adgang.

Med andre ord: En virkelig god rejseleder, håber han kan (og vil) fortsætte som rejseleder for Stjernegaard i mange år endnu.

Et ekstra plus var, at Monywa var indlagt i rundrejsen, det har jeg ikke set hos nogen anden rejseudbyder, og her var flere spændende seværdigheder. Og ingen andre turister. Også Hsipaw (og togrejsen dertil) var en oplevelse. Det er også en rigtig god ide, at rejsen starter i Mandalay og slutter i Yangon. På den måde får man det bedste til sidst, nemlig Bagan, Inle søen, og Shwedagonpagoden som prikken over i-et. Det var en af de vigtigste grunde til, at vi valgte Stjernegaard.
Posen med myggespray, sarong, kort m.m., som vi modtog ved ankomsten, var også en virkelig god ide.

Gæst:
Carsten og Janni Skovmand, Ballerup

Uforbefolden begejstring for turen

Hjemkommet i går fra 14 dages rundrejse i Myanmar vil vi gerne udtrykke vor uforbefoldne begejstring for turen, uanset den fysisk var anstrengende.

Vor glæde over turen skyldes ikke mindst den danske rejseleder Christian Simonsen og hans burmesiske kollega Ko Ye. Begge havde et arsenal af viden om landet, og næppe et spørgsmål, og dem var der mange af, forblev ubesvarede, selv om de sjældent måtte konsultere deres notater.

Vi kan ikke erindre en eneste ting, der gik i fisk, selvom det ikke er det nemmeste land at rejse i. De fortjener begge en god lønforhøjelse.

Tak for turen.

Gæst:
Olga Haxholdt og Uffe Mikkelsen

Fantastisk rejseleder

Christian Simonsen er en fantastisk rejseleder. Det betød utrolig meget, så det ikke blev anstrengende. Han får det bare til at glide. Er så vidende og hjælpsom. Vi er helt trygge og inspirerede. Vi har rejset tidligere med ham i Kina og blev glade, da vi så, han skulle være rejseleder her.

Stjernegaard kan bare noget med rejseledere. Der bliver virkelig arbejdet for, at vi får gode og særlige oplevelser. Ser tingene som de er. Får fortalt af nogen, der ved noget. Spændende og dejlig tur. Den vil vi aldrig glemme.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Ole & Lisbeth, Varde

Uhyre vel tilrettelagt

Guiderne i Myanmar var alle fra lokalområdet, hvilket var virkelig godt. De var vidende og kompetente og talte alle udmærket engelsk. De havde fint kendskab både til det særlige ved lokalområdet og mere overordnet om situationen i landet. Uhyre vel tilrettelagt. Alt fungerede perfekt. Kort sagt, vi var yderst tilfredse med turen."

Destination:
Myanmar
Gæst:
Vibeke, Rungtsted Kyst

Over alt forventning

Det har været en rundrejse over alt forventning - alt fungerede og Kasper var en utrolig velforberedt rejseleder. Vi er yderst tilfredse

Destination:
Myanmar
Gæst:
Jeanne Jensen, København S

Der var luft så man selv kunne gå på opdagelse

God planlægning af turen, der var luft så man selv kunne gå på opdagelse i området.
Fantastisk tur med mange dejlige oplevelser. Et land og en befolkning der var meget imødekommende overfor os turister.

Kasper er en rejseleder der havde mange gode historier om det virkelige liv i Myanmar. Han kommer let i kontakt med lokalbefolkningen og det er en fordel for os der er med på turen.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Torben, Brovst

Det var en stor oplevelse for livet

Fuld valuta for pengene. Christian var altid parat til at hjælpe, og hans faglige viden var formidabel. Det var en stor oplevelse for livet

Gæst:
Ole, Stenløse

En af de bedste rejser vi har været på

vi har begge rejst meget men Burma er en af de bedste rejser vi har været på ikke mindst pga. Kasper. Hans viden om Burma og hele det politiske system er fantastisk. Derudover er Kasper en fantastisk rejseleder

Gæst:
Pia, København Ø

Det var en kæmpe glæde

I ved jo godt at Kasper er et herlig og dejligt menneske. Det at Kasper kan tale Burmesisk er en fantastisk fordel. Endvidere hans store viden om og engagement i landet. Det var en kæmpe glæde og fornøjelse at rejse med Kasper og også hans personlige historie er jo ret spændende.

Gæst:
Lars, Hundested

Fantastisk godt sammensat rejse

Fantastisk godt sammensat rejse, hvor Burma virkelig opleves både ude blandt lokalbefolkningen, men også med luksus for ferieturister. Samarbejdspartneren i Burma: Myanmar Adventure leverede en virkelig god service lige fra alt vedr. afhentning i lufthavne, hoteller m.m. til meget venlige, fleksible og vidende guider.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Margit, Lunderskov

Dejligt land og dejlige mennesker. Det var en drømmerejse, hvor alt klappede

Kasper er en meget behagelig, vidende og dedikeret rejseleder, der brænder for sit arbejde og sit nye hjemland Myanmar. Han var hjælpsom og betænksom, når f.eks. nogle rejsedeltagere ønskede særlige udflugter, blev det arrangeret udenfor programmet. Der var, som et stort plus, også sørget for ekstra vand til alle på vores daglige udflugter.

Ankomstgaven med en longyi, myggespray, the og kaffe gav en glad start, så man følte sig ventet og velkommen, klar til at indtage og nyde sin rejse til Myanmar.

Dejligt land og dejlige mennesker. Det var en drømmerejse, hvor alt klappede.

Gæst:
Susanne, Værløse

Vi fik set de vigtigste attraktioner og et godt indblik i lokalbefolkningens levevilkår.

Rejsen var virkelig godt tilrettelagt, da vi fik set de vigtigste attraktioner og i høj grad også fik et godt indblik i lokalbefolkning og deres levevilkår.

Kasper har en en helt fantastisk viden om Myanmar, og en levende og engageret måde at formidle den på. Hans lokalkendskab gør, at man virkelig kommer tæt på alle aspekter af landet, og han formåede at få et 15 dages program til at forløbe perfekt og uden problemer. Man fornemmede klart en ægte interesse for, at alle rejsedeltagerne hver især fik mest muligt ud af rejsen.

Gæst:
Helle, Helsinge

En helt eminent rejseleder

God tilrettelagt rejse, hvor vi så en stor flig af landet takket være en helt eminent rejseleder, der samtlige 14 dage stod på stikker for at servicere os på den bedst mulige måde.


Kasper var en hel formidabel rejseleder med en meget stor viden om alt hvad der foregik og var foregået i Myanmar. Der var ikke mange spørgsmål undervejs, som han ikke kunne svare på. En rejseleder der helt åbenlyst brændte for at vise os hans "nye fædreland" og en rejseleder med helt fantastiske sproglige egenskaber.


Tillige er han udstyret med en god gang humor, der ofte smittede af på os andre.
Hans serviceniveau sprænger skalaen i positiv retning.

Gæst:
Bent, Greve

Kasper lagde hele sin sjæl i, at rejsen skulle give alle en god oplevelse

Rejsen levede helt op til vore forventninger. Kasper er en super engageret rejseleder - venlig og imødekommende, med sans for humor og med stor situationsfornemmelse. Kasper lagde hele sin sjæl i, at rejsen skulle give alle en god oplevelse.

Gæst:
Kaj Sørensen, Sønderborg

Et væld af uforglemmelige oplevelser

Godt tilrettelagt rundrejse, velvalgte hoteller - især i Bagan og ved Inle Søen - et væld af uforglemmelige oplevelser i et land, som først nu står på tærsklen til et spirende demokrati, selv om det vil tage mange år.

Kasper Stensgaard er en fantastisk vidende og informativ rejeleder, der konstant indviede os i sin meget store og detaljerede indsigt i livet i Myanmar, som det er i dag. At han har boet og arbejdet i landet i mange år havde samtidig den fordel, at han kunne introducere os for steder og personer, som vi ellers ikke ville have set eller mødt - her tænker vi især på besøget på det kloster, hvor han i nogle måneder har boet og mødet med hans "bedstefar".

Kasper Stensgaard er en enestående rejseleder, som har gjort vores rundrejse i Myanmar endnu mere spændende og begivenhedsrig.

Gæst:
Erik Kuhlman, Vester Skerninge

En rejseleder der var meget vidende og behagelig at omgås

Vores rejseleder Kasper fik alle praktiske ting til at se legende lette ud. Meget vidende og behagelig at omgås. Altid godt humør. Humor. Hvis alle jeres rejseledere er som Kasper, bliver vi faste kunder. Ham må I holde fast ved. Dejligt at han udnyttede ankomst og afrejsedagene til udflugter. Utrolig hjælpsom. At vi kun var 14 i gruppen gjorde, at vi fik et fantastisk fællesskab.

Gæst:
Lis Mikkelsen, Odense N

Fantastisk vidende rejseleder

En spændende sammensat rejse. Fantastisk vidende rejseleder, som klart var medvirkende til det udbytte af rejsen.

Gæst:
Bente Kowal, Middelfart

Fin afveksling af oplevelser

Turen var godt tilrettelagt, med en meget fin afveksling af oplevelser, som de mange forskellige aktiviteter gav. Der var en god blanding af vandreture, cykelture, sejlads i kano m.v. og flyveture fra sted til sted, ud over busturene.

Christian fortalte meget vidende og medlevende om samfundsforhold, historie og alt muligt, hvad vi kom forbi eller i nærheden af. Christian var på alle måder nærværende og opmærksom på at give os den bedst mulige oplevelse.

Oplevelserne var meget forskellige, og selv den sidste dag var det et godt indhold med spændende vandretur i Yangon og med et kort stop ved Aung San Suu Kyis bolig.

Gæst:
Jørgen, Sorø

Kasper gjorde, at turen blev helt unik

En helt fantastisk rejse som var rigtig godt sammensat. Kasper gjorde at turen blev helt unik. Hans spontanitet m.h.t. at gribe chancen og ikke slavisk holde sig til rejseprogrammet gav os mange gode oplevelser. Han var en helt igennem en super rejseleder.

Aldrig har vi dog brugt så lidt lommepenge. Både fordi der var mange måltider inkluderet i prisen, men også fordi prisniveauet var lavt. Rigtig fint at drikkepenge er inkluderet.

Gæst:
Arne og Kirsten, Odense S

Alt fungerede perfekt!

Jeg kan ikke sætte fingeren på noget.
Alt fungerede perfekt!

Gæst:
Birgit Jepsen, Bjert

Rejselederen bar en stor ære for, at turen var så vellykket

Spændende rejse med et program, der ikke gav megen tid til andet. Ok for os, vi var kommet for at opleve. Rejselederen bar en stor ære for, at turen var så vellykket. Hvad der for os betød rigtig meget, var at Christian sørgede for drikkepenge her og der. Vi havde kun på hotellerne til stuepigerne, hvor vi lagde drikkepenge.

Vores rejseleder Christian var så vidende. Han slyngede om sig med navne og tidspunkter. Han var også meget vidende omkring planter og træer. Yderst hjælpsom over for alle.

Gæst:
Aase og Jens, Støvring

Denne rejse er på top 10 listen

Kasper Stensgaard er en fantastisk rejseleder. Han er utrolig vidende om landets historie. Han er også utrolig hjælpsom, og har et smittende humør. Han er virkelig meget kompetent til sit arbejde.

Det var en helt igennem fantastisk tur til det gamle Burma. Alt fungerede. Vi blev hentet og bragt på de rigtige tidspunktet. Selvfølgelig også takket været vores rejseleder Kasper Stensgaard. Denne rejse er på top 10 listen, selvom vi har rejst over det meste af verdenen. Det var en rigtig god rejseplan, som Stjernegaard Rejser havde udarbejdet. Vi så så mange højdepunkter, mens vi var på rundrejse. Så vi vil helt klart anbefale Stjernegaard Rejser til vores familier og venner.

Gæst:
Anni, Valby

Alt var fantastisk godt organiseret

Alt var fantastisk godt organiseret, og alles timing var perfekt - overraskende godt.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Allan, København

Meget varieret og velsammensat rejse

Meget varieret og velsammensat rejse med store oplevelser som:

Besøget i (uspolerede) bjerglandsbyer.
Shwedagon pagoden i aftensolen.
Dejlig mad ved gadekøkkener.
Venlige mennesker.
Kontrasterne - fra yderste armod/munke/trafik og næsten "indisk slum" til luksusfrokost på stranden.
Dejlig fri for masseturisme.
Sidst, men ikke mindst: selvom vi ikke er så meget til "slap-af-ferier" var vores dage på Bay View en dejlig afslutning på ferien.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Finn, Charlottenlund

Der findes ikke nogen, der kan gøre det bedre

I skal holde fast i jeres samarbejdspartner i Myanmar, for der findes ikke nogen, der kan gøre det bedre. Velorganiseret, kompetent, præcis, venligt osv. Gæstfriheden i landet gjorde indtryk på os. Den gamle by Bagan, Inlesøen, Shewedagon-pagoden var store oplevelser.

Destination:
Myanmar
Gæst:
Peter & Stine, København

Som at rejse med en rigtig god ven

Kasper er en fantastisk rejseleder. Det, at han kan sproget, åbner mange døre og giver respekt blandt de lokale. Han ved utrolig meget om landet, og er der noget han ikke ved, bliver det googlet, og der kommer et hurtigt svar. Kasper er meget nærværende, deltagende og har en stor portion humor. Det føltes mere som at rejse med en rigtig god ven. Han udviste stor fleksibilitet mht. til programmet, og havde vi brug for mere tid, fandt vi tiden.

Gæst:
Jannie, Taastrup

Overvældende rejse

En overvældende rejse rundt i Myanmar med en levende indføring i landet på godt og ondt. Et varieret program med mange forskellige oplevelser. Gode restauranter. Super godt planlagt logistisk set (med de justeringer Kasper havde lavet).

Super godt at:
Der var vand i bussen.
Kasper sørgede for drikkepenge.
Kasper lagde ud for drikkevarer ved restaurantbesøg.
Der var frokost/aftensmad de steder, hvor det ikke gav mening, at vi selv skulle ud at lede.
Det var store busser med god plads.

Gæst:
Kaj, Kastrup

Topkarakterer

Vi giver rejsen og rejselederen topkarakterer. Selv om vi er rimeligt rejsevante og har været på tidligere rejser til bl.a. Peru og Cuba med Stjernegaard, har denne tur fuldt ud indfriet vores forventninger.

Togturen til Hsipaw, den tilkøbte ballontur i Bagan og sejlturene på Inlesøen var fantastiske oplevelser.

Gæst:
Flemming, Ishøj

Godt planlagt

Kasper gjorde, at det blev meget spændende med al hans viden og humor, som han delte ud af. God beregning af tidsforbruget de forskellige steder. Godt planlagt.

Den største oplevelse var at se husene på søen og især kanoturen til sidst. At snakke med guiden i bjergene og høre om historien især de sidste ca. 20 år. De lokales venlighed og hulerne og gruppen - som jeg tænker, Kasper også har været med til at få til at fungere. Det var også godt, at der var tog-, cykel- og bådture.

Gæst:
Ulla, Risskov

Unikke oplevelser

Vi havde en fantastisk tur med mange unikke oplevelser. Det at have en rejseleder, som er bosat i landet, gør en kæmpe forskel, og når man dertil ligger Kaspers meget behagelige og afslappede måde at håndtere rejseleder-opgaven, så gjorde det simpelthen turen fantastisk.

Vandretur i Hsipaw
Besøg på munkekloster ca. 70 km. vest for Mandalay
Hulekomplekset Pho Win Taung
Bagan-sletten
Inle-søen

Gæst:
Lisbeth & Mogens, Aalborg

Indblik i kulturen

Fik indblik i forskellige håndværk som papir- og parasolfremstilling. Fremstilling af tråde fra Lotusstænglerne. Maling på skåle, fade osv. Gåturen i Hsipaw, hvor vi gik gennem marker, hvor de dyrkede grønsager og spiste den gode suppe hos en lokal familie. De hængende haver på Inlesøen. Stemningen ved den smukke Swedagon pagode i Yangon.

Kasper var en super rejseleder. Stor viden om religion, kultur og omkring den politik, der føres. Fik god indblik i, hvorfor befolkningen er, hvor de er.

Gæst:
Elin & Mads, Fredericia

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)