Skip to main content

Rejser til Monywa

Myanmar

burma - monywa_thanboddhay paya_tempel_02

Monywa - pagoder, buddhaer og lokale øl

Monywa er en livlig lille by, der ligger langs den legendariske Chindwin-flod, som dannede rammen om et drabeligt slag mellem allierede og japanske styrker under 2. Verdenskrig.

Området er endnu jomfrueligt, men UNESCO har kig på et hulekompleks tæt på byen, som består af 947 huler hugget ud af sandstensbjerge. Hulerne stammer fra tiden mellem det 14. og 18. århundrede, og når de engang formentlig kommer på UNESCOs liste over verdensarv, vil Monywa med stor sandsynlighed blive en noget travlere by, end den er i dag.

Foruden at besøge Hpo Win Daung-hulerne, er der god grund til at tage et kig på Thanboddhay-pagoderne i nærheden af byen. Disse huser et astronomisk antal buddhafigurer placeret i en skov af stupaer, der stritter op i alle regnbuens farver.

Et kort stykke fra pagodelandskabet finder du verdens anden højeste statue, Bodhi Tataung Lykyun Sekkya, der er en stående Buddha på 116 meter.

Tilbage i byen er det værd at gå på opdagelse i gadekøkkenernes kreationer og smage på lokale øl på byens hovedgade, ligesom det også er en ren fornøjelse at besøge nogle af de livlige markeder.

Derfor skal I rejse til Monywa

  • Det autentiske Myanmar
  • Pho Win Taung, snart UNESCO-arv
  • Thamboddhay-pagodene med buddhafigurer
burma - monywa_bodhi tataung_buddha burma - monywa_pho win taung_01

Rejser til Monywa

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

burma - monywa_pho win taung_02

vi har begge rejst meget men Burma er en af de bedste rejser vi har været på ikke mindst pga. Kasper. Hans viden om Burma og hele det politiske system er fantastisk. Derudover er Kasper en fantastisk rejseleder

Pia, København Ø
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Monywa

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)