Skip to main content

Rejser til Khong Island i Laos

Laos

laos - khong island_bro_jernbane_01

Langsom livsstil a la Laos

Khong Island er en 18 kilometer lang ø, hvor du virkelig får et indblik i, hvordan og hvor langsomt livet rent faktisk kan leves.

Masseturismen er langt væk, og således har de lokale haft rig mulighed for at fortsætte den langsomme livsstil, de har levet med gennem generationer.

Øen kan opleves til fods eller på cykel, hvor du kan se, hvordan de lokale arbejder i markerne og ellers får dagen til at gå, uden at lave for meget.

Alternativt er det oplagt at tage en afstikker til Khone, hvor den franske kolonitid har sat sine spor i den lille landsby, Ban Khone. Her kan du ikke bare se gamle franske huse, som værner om at tiden på sin vis er gået i stå.

Du kan også se resterne af Laos’ første jernbane samt et gammelt, rustent lokomotiv, der trods sit forfaldende udseende fortæller en spændende historie om tiden, hvor franskmændene herskede i Laos.

I Ban Khone kan du besøge en lokal skole, hvor børnene gerne står klar til en snak, selv om du nu næppe kan forstå, hvad de siger.

Dog kan du regne med, at en lille gave i form af et stykke slik eller en kuglepen, kan få børnene til at glemme alt om sprogbarrieren. Herfra er du desuden ikke langt fra det smukke Liphi-vandfald på grænsen til Cambodia.

Derfor skal I rejse til Khong Island

  • Langsom livsstil a la Laos
  • Kolonitid og lokalliv
  • Besøg Liphi-vandfaldet på grænsen til Cambodia
laos - khong island_tad lo_03 laos - laos_landsby nord for luang prabang_boern_02

Rejser til Khong Island

laos - lippi vandfald_laos

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Hoteller på Khong Island

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)