Skip to main content

Rejser til Taman Negara

Malaysia

malaysia - Taman negara_01

It's a jungle out there!

Taman Negara National Park er ikke hvilken som helst regnskov. Med 130 millioner år på bagen er Taman Negara den næstældste i verden.

Målt på levetid, er den kun overgået af Daintree National Park i Australien, der ifølge forskere kan have en alder på op til 185 millioner år. Her er altså tale om en rum tid, når man tænker på, at forstadiet til mennesket først startede for 7 millioner år siden.

Den 4.343 kvadratkilometer store regnskov er dækket af tæt beplantning, tårnhøje træer, brusende floder, vandfald og bjerge. Flere steder kan du gå på hængebroer mellem trætoppene, andre steder kan du sejle på floden.

Selv om det ikke som sådan vrimler med dyr i nationalparken, er den hjem for ca. 200 pattedyrsarter, bl.a. vildsvin, tapirer, elefanter, tigre, sumatranæsehorn, leoparder og bjørne samt 300 fuglearter, herunder næsehornsfugle, isfugle og andre eksotiske fugle.

Foruden junglens dyr er Taman Negara også hjem for flere oprindelige stammefolk, bl.a. Batek-stammen, der er et af Malaysias traditionelle nomadefolk, også kendt som ’Orang Asli’.

Et folk, der lever efter devisen at ingen ejer noget og alt er fælles… lige med undtagelse af en mands og en kvindes kæreste eje, et pusterør og en kam til håret.

Derfor skal I rejse til Taman Negara

  • Mød traditionelle stammefolk
  • Et eventyr i naturen
  • Gå gennem trætoppene ad hængebroer
malaysia - Taman negara_05 malaysia - Taman negara_batek stamme_02

Rejser til Taman Negara

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

malaysia - taman negara_hornfugl_01

Vi så alle de dyr, vi havde håbet på - og mange andre også. Vores primære mål med rejsen var at se dyrene i deres naturlige levesteder, hvilket blev opfyldt til fulde. Turene på floden i regnskoven og floraen i både botanisk have og regnskoven var store oplevelser.

Ulrik, Hillerød
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Taman Negara

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)