Skip to main content

Rejser til Kuala Lumpur

Malaysia

malaysia - kuala lumpur_skline_02

En fest for alle sanser

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad med mere end 7 millioner indbyggere.

Siden 2. verdenskrig er byen vokset hastigt, og i dag er den en smeltedigel af forskellige kulturer, der har fundet sig til rette i tårnhøje skyskrabere, lokale etniske nabolag og endda små landsbyer, der er integreret i byen.

Kuala Lumpur er det malaysiske finans- og magtcentrum – en moderne storby med en gennemtænkt infrastruktur, der både omfatter et velfungerende motorvejsnet og jernbanesystem. Alligevel er her heldigvis også blevet plads til botaniske haver og andre grønne oaser.

Byen er hjemsted for et spraglet miks af særligt asiater med næsten ligeså mange kinesere som malayer. Hertil en god portion indere og en mindre del gæstearbejdere fra øvrige dele af Asien. Det brogede miks afspejler sig ikke mindst i markeds- og madkulturen, som har mange referencer til særligt det indiske og kinesiske køkken.

Byen er særligt kendt for sin skyline med bl.a. Petronas Towers, som var verdens højeste bygninger, da de blev bygget i 1998.

De to tvillingetårne, hver med en højde på 452m, blev dog hurtigt overhalet af giganter som Burj Khalifa i Dubai og en række kinesiske skyskrabere, og senest er de også blevet væltet af pinden af Kuala Lumpurs nyeste skyskraber, Exchange 106, som er bare to meter højere end de to tvillinger.

Derfor skal I rejse til Kuala Lumpur

  • Vild arkitektur og grønne oaser
  • Streetfood og fusionskøkkener
  • Shopping og storbyliv
malaysia - kuala lumpur_skyline_01 malaysia - kuala lumpur_the thean hou_01

Rejser til Kuala Lumpur

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

malaysia - kuala lumpur_befolkning_parade_uafhaengighedsdag_01

Pia Lund Poulsen var en oplevelse i sig selv. Om der så var mere guld på jorden, fås det ikke bedre end Pia. Alle byerne, turene og alle oplevelserne var helt i top.

Ken Kreutzmann, Valby
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Kuala Lumpur

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)