Skip to main content

Rejser til Yangon

Myanmar

burma - yangon_shwedagon golden pagoda_13

Yangon - guldklumper og gadekøkkener

Yangon, også tidligere kendt som Rangoon, er Myanmars største by og var også hovedstad, indtil regeringen flyttede magtcentret til den nybyggede Naipyidaw.

Det første der møder øjet er den forgyldte tempeltop fra Shwedagonpagoden, som af mange betragtes som verdens smukkeste bygningsværk. Ellers er byen både præget af de spor englænderne har efterladt, såvel som den er ved at udvikle sig til en moderne asiatisk storby med alt, hvad det indebærer af hektisk trafikalt virvar og moderne bygninger.

Pagoden blev bygget i det 13. århundrede, og pilgrimme kommer stadig hertil for at søge svar på livets store spørgsmål. Stemningen omkring den store gyldne stupa og de andre smukke bygningsværker er helt speciel, særlig når mørket sænker sig og guldklumpen for alvor lyser op.

I downtown Yangon er det værd at besøge det store Bogyoke-marked, der sprudler af liv og alt, hvad der sælges kan. I de travle gader oser det af alt fra grillet kylling til benzin, og det trods det kaos, der nu engang hersker, kan en gåtur i gaderne være en ganske charmerende oplevelse.

Shwedagonpagoden skal nok vise vej, for med sin smukke top af det pureste guld, der troner 105 meter op i bybilledet, er den ikke til at overse.

Efter et mindre kulturchok, der måske melder sig, kan du ganske passende afslutte dagen med en kop te på The Strand. Byens legendariske og smukt restaurerede hotel, hvor mange store forfattere har boet gennem tiden.

Derfor skal I rejse til Yangon

  • Burma/Myanmars største by
  • Shwedagon, verdens smukkeste pagode
  • Spændende asiatisk storby
burma - yangon_shwedagon golden pagoda_12 burma - yangon_marked_02

Rejser til Yangon

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

burma - yangon_shwedagon munk_01

vi har begge rejst meget men Burma er en af de bedste rejser vi har været på ikke mindst pga. Kasper. Hans viden om Burma og hele det politiske system er fantastisk. Derudover er Kasper en fantastisk rejseleder

Pia, København Ø
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Yangon

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)