Skip to main content

Rejser til George Town, Penang

Malaysia

malaysia - Penang island_georgetown_01

Et fotogent miks af øst og vest

Frem med kameraet! Du kan godt glæde dig til at blive bombarderet af arkitektonisk charme, farverige fliser, levende templer, rislamper og street art i alle afskygninger.

Det kan være svært at kategorisere Penang, for øen er et godt miks af det hele. Her er gamle gader, der emmer af kolonitidens nostalgi, en grøn og uspoleret jungle, moderne kunst på gamle mure og mennesker med rødder i hele verden.

Byen George Town er kendt som ’food capital of Malaysia’ og betragtes også som en af Asiens bedste maddestinationer, og der er noget om snakken. Som et gammelt handelscentrum har rejsende fra bl.a. Kina, England, Thailand, Myanmar, Indien og Mellemøsten lagt vejen forbi, og det har sat sine spor på de kulinariske kreationer, der byder på god malaysisk fusionsmad, hvor særligt kinesiske undertoner spiller en fremragende rolle. 

Når du har fået stillet sulten, venter en buffet af oplevelser. Gå en tur gennem George Towns historiske gader, hvor kolonitidens gamle huse og kreative vægmalerier pryder gadebilledet med skyskrabere i baggrunden. Eller hop på en trishaw, en trehjulet cykeltaxa, og opdag byens nuancer på tre hjul.

Penang er et multikulturelt samfund, og således er stort set alle trosretninger repræsenteret inden for en ganske lille radius. Oplev nogle af George Towns detaljerige, kinesiske templer og prægtige moskéer. Gå en tur gennem Little India og lev dig ind i en virkelighed, der er Bollywood værdig. Læg vejen forbi charmerende Armenian Street og tag videre til en af byens seks Clan Jetties, der er små kinesiske landsbyer på pæle i vandet.

Penang er kort og godt en formidabel pærevælling af natur, kultur, arkitektur og historie, du aldrig vil glemme!

Vil du have et overblik, så se det hele lidt fra oven på Penang Hill, hvor du kan gå på opdagelse i en vidunderlig verden af eksotisk natur i 'The Habitat'. Et uspoleret stykke jungle, hvor aberne pusler i trætoppene mens ørnene dykker lavt.

Derfor skal I rejse til George Town, Penang

  • Charme og nostalgi i George Town
  • Mad i særklasse
  • Multikulturelle nabolag
malaysia - george town_clan jetty_01 malaysia - george town_tempel_04

Rejser til George Town, Penang

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

malaysia - george town_befolkning_by_01

Vi så alle de dyr, vi havde håbet på - og mange andre også. Vores primære mål med rejsen var at se dyrene i deres naturlige levesteder, hvilket blev opfyldt til fulde. Turene på floden i regnskoven og floraen i både botanisk have og regnskoven var store oplevelser.

Ulrik, Hillerød
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i George Town, Penang

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)