Skip to main content

Rejser til Ngapali Beach

Myanmar

burma - ngapali_beach_02

Ngapali Beach - stranden der ingen ende vil tage

Ngapali-stranden er en 7 kilometer lang, bred sandstrand, der trods sit skønne, bløde sand og det klare blå vand er relativt rolig og til tider nærmest søvndyssende.

Dagene foregår på en solseng under palmernes rytmiske svaj, måske afbrudt af et par svømmeture i havet eller en frokost på en strandcafé. Vil du røre dig lidt, kan du passende spadsere en tur langs den lange strand, hvor du pludselig vil blive mødt af et genkendeligt syn, når Den Lille Havfrue troner op fra havet på en høj sten.

Alternativt kan du lade en lokal fisker tage dig med en tur på havet, ud til nogle små øer, hvor farverige fisk og koraller venter på at blive beskuet – hvis ikke der skal fiskes.

Skal der ske noget andet, kan du hoppe på en cykel og trampe 7 kilometer i pedalerne, forbi oksekærrer, uden om hullerne i vejen, til du når frem til den lille by Thandwe. Indtil for få år siden kendte byen ikke rigtigt til begrebet ’turisme’, og du kan stadig opleve, at der bliver kigget lidt skævt til dig.

Langs stranden ligger flere pæne resorts, men til trods for, at turisterne har fundet vej hertil, føles stranden aldrig overrendt.   

En anden lille by, der er et besøg værd, er Kinmaw, som er kendt for sine traditionelle kunsthåndværkere og keramikere, der kan opleves i aktion. Alternativt kan du cykle i sydlig retning, indtil du støder på en lokal lille fiskerby forenden af stranden.

Derfor skal I rejse til Ngapali Beach

  • En uspoleret strand med lokalt liv
  • Gode hoteller på stranden
  • Mulighed for aktiviteter i nærliggende byer
burma - ngapali_beach_01 burma - ngapali_beach_08

Rejser til Ngapali Beach

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

burma - ngapali_beach_04

Christian van en formiddabel rejseleder, som I meget høj grad har sin del af æren for, at det blev en uforglemmelig rejse. Han har en enorm viden om alle aspekter vedrørende landene i Sydøstasien, som han øser af med en stor og smittende begejstring. Han var i stand til at trække linjer til historien og til forholdene i de omliggende lande.

Merete, København V
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller ved Ngapali Beach

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)