Skip to main content

Rejser til Kep

Cambodia

cambodia - kep_strand_baad_01

Krabber og lokalliv

Kep er en tropisk kombi af nationalpark og strandliv, og hertil kan du se frem til at nyde livet i en temmelig lokal oase.

Det er nemlig ret tydeligt, at masseturismen ikke har oversvømmet Kep, og du vil således stadig få mulighed for at blive vidne til den lokale dagligdag, der leves ved og omkring stranden.

Stranden er måske ikke Cambodias smukkeste, men hvad den ikke har af kridhvidt sand og blåt vand, gør den op for på anden vis. I den nordlige ende af stranden finder du byens krabbemarked, hvor gadekøkkenerne oser og skramler med potter og pander, og der skulle være god mulighed for at få smag for lidt lokale delikatesser.

I den anden ende er der lidt mere ro på, og det skulle således ikke være svært at få sig en lille lur i den sene eftermiddagssol. Vil du opleve et lidt anderledes strandliv, kan du hoppe på en lokal båd, sejle 20 minutter til Rabbit Island og nyde livet i løbet af dagen på den lille perle, der kun huser ganske få turister.

Tager du til Kep, er det sandsynligvis også for at nyde godt af livet i junglen, og Kep National Park skuffer såmænd heller ikke.

Parken er udstyret med flere forskellige vandreruter fordelt over 50 kvadratkilometer, hvor du kan glæde dig til både at se aber, pagoder og vandfald. Efter en tur i det grønne kan du med fordel slutte af med en dukkert ved stranden.

Derfor skal I rejse til Kep

  • Lokalliv lige ved stranden
  • 50 km2 grøn nationalpark
  • Tag en afstikker til Rabbit Island
cambodia - kep national park_01 cambodia - kep_strand_01

Rejser til Kep

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Hoteller i Kep

cambodia - kep_krabber_01

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)