Skip to main content

Rejser til Bagan

Myanmar

burma - bagan_tempel_luftballon_06

Bagan - zigzag gennem tempeltoppe

Bagan er et særsyn. Uanset om du har en forkærlighed for templer eller ej, så kan du kun blive begejstret over det bombardement af templer, stupaer, pagoder og paladser, der møder dig i Bagan.

De 2.000 velbevarede tempelruiner, der står tilbage, stammer fra det 9. til det 13. århundrede, og det antages, at der på et tidspunkt har været intet mere end 13.000 prægtige bygninger. Måske derfor valgte Marco Polo, i sine erindringer fra det 13. århundrede, at kalde Bagan for ”verdens flotteste syn” – og manden havde dog set en del!

De mange guldbelagte helligdomme er siden deres storhedstid blevet plyndret af bl.a. mongolske krigere, og de har til stor ærgrelse også været ramt af jordskælv. Med det sagt er Bagansletten stadig ganske imponerende, og selv om den er Myanmars mest populære rejsemål, så vil du faktisk ikke føle, at her er overrendt.

Cykler du rundt i det store område på ca. 100 km2, vil du opleve at kunne udforske nogle af de mindre pagoder helt uforstyrret. Søger du mod nogle af de større templer, når solen er på vej mod vest, kan du nyde en solnedgang over tempeltoppene, der efterlader dig med et uforglemmeligt minde og sikkert også en del billeder.

Derfor skal I rejse til Bagan

  • Et must på en rejse til Myanmar
  • 2.000 gyldne helligdomme
  • Bygget fra 9. - 13. århundrede 
burma - bagan_tempel_04 burma - bagan_befolkning_farmer_01

Rejser til Bagan

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

burma - bagan_tempel_23

Kasper var en super rejseleder. Stor viden om religion, kultur og omkring den politik, der føres. Fik god indblik i, hvorfor befolkningen er, hvor de er.

Elin & Mads, Fredericia
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Bagan

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)