Skip to main content

Rejser til Perhentian Kecil Island

Malaysia

malaysia - mimpi perhentian_strand_slider_01

Et stoppested man ikke har lyst til at forlade

Perhentian betyder faktisk stoppested, og det var lige netop det, de to øer var, da der i sin tid foregik en del handel ad søvejen mellem Bangkok og Malaysia.

I dag er de to øer, Perhentian Kecil og Perhentian Besar, langt mere end et stoppested. Man får lyst til at slå sig ned og leve i pagt med havets dyr og dase under palmerne – i hvert fald for nogle dage.

Marinelivet på disse kanter er ganske spektakulært, ja faktisk blandt verdens smukkeste, og der er gjort et fint stykke arbejde for at bevare det. Således kan du se minihajer, havskildpadder, klovnefisk og et utal af andre spændende fisk, når du snorkler ud for Coral Beach, eller når du dykker med iltmaske ved nogle af øernes flotte dive sites. Du kan sågar dykke efter vrag, hvis det er det, du vil.

Perhentian Islands tager sig bedst ud i det danske sommerhalvår og dele af øerne er lukket i perioden fra oktober til februar pga. monsunen.

På Perhentian Kecil, den lille af de to øer, finder du to strande. Long Beach og Coral Beach. Long Beach er indbegrebet af den gode strandferie med kridhvidt sand og formidable badeforhold i et smukt, turkisblåt vand. Coral Beach har derimod nogle rigtig fine snorkelforhold direkte fra stranden. De to strande forbindes af en sti gennem øen – en tur på ca. 15 minutter.

Derfor skal I rejse til Perhentian Kecil Island

  • Snorkling direkte fra stranden
  • Dyk efter vrag
  • Den ultimative strandferie med palmesvaj og krystalklart vand
malaysia - Perhentian kecil_01 malaysia - Perhentian kecil_snorkling_03

Rejser til Perhentian Kecil Island

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

malaysia - Perhentian kecil_17

Helt fantastisk. Stor oplevelse at vi oplevede elefanter og orangutanger i fri natur. Ved Kinabalu-nationalparken var vi heldige at se verdens største blomst, der var endda mere end en.

Birthe Gammelgaard, Kgs. Lyngby
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Perhentian Kecil Island

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)