LUX South Ari Atoll ★★★★★
Download katalog over rejsen

9 dage fra 20.190 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Maldiverne LUX South Ari Atoll ★★★★★

Individuel rejse 9 dage fra 20.190 kr.

4.7   (34 anmeldelser)
RPBV LSA

Prisvindende resort på en paradisisk ø

LUX* South Ari Atoll ligger 25 minutter med vandfly fra lufthavnen i Male. Her kan I se frem til luksus og livsnyderi fordelt over 1,8 kilometer på en ellers øde ø omgivet at et krystalklart hav. Resortet vandt World Travel Awards 2017 for bedste hotel i Maldiverne - og det siger en hel del i et område, der er fuld af luksushoteller.

lux_overview_01
lux_pool senses_01

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Familievenligt, men også godt til dem uden børn!
  • Toplækker mad på hele 7 restauranter
  • God plads til både aktiviteter og ro
  • Gode chancer for hvalhajer
  • Prisvindende hotel
lux_hav_01

En bid af paradis

På LUX* South Ari Atoll kan I forvente det bedste af det bedste.

I  spiser fortræffeligt, der er ikke en finger at sætte på hverken omgivelser eller resort - og så er her flere medarbejdere end gæster, hvilket selvsagt bringer serviceniveauet op på et utroligt højt niveau. 

Glæd dig til at lede efter flaskeposter med overraskelser, som personalet lægger ud hver morgen, til at nyde veltilberedt mad på syv unikke restauranter, svømme med hvalhajer, dase i solen, eller hvad I nu har lyst til. Resortet er særdeles velegnet til både par og familier - her er mange aktiviteter, men også masser af fred og ro. Velkommen til et sandt maldivisk paradis!

maldiverne_lux south air atoll

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Maldiverne 6 nætter: Maldiverne 6 LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

LUX Maldives 8 1864X1242

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Maldiverne

I går ombord på flyet i Københavns Lufthavn og flyver med Turkish Airlines til Istanbul, hvor I skifter fly. Sæt ørepropper i og læn jer tilbage så vidt muligt, så falder I forhåbentlig i søvn, mens I flyver ud over havet. 

maldiverne_lux south air atoll
lux_pool_03 Maldiverne Lux South Ari Atoll Hav

Dag 2

Ankomst til Maldiverne og ud til LUX* South Ari Atoll

Hvis I vågner inden landing, kan I nyde synet af de paradisiske atoller og koraløer, som udgør Maldiverne.

Flyet lander på lufthavnsøen, og når I er igennem paskontrollen og har hentet jeres bagage, finder I den person, som følger jer til LUX*' egen lille, luksuriøse lounge.

Her - i meget behagelige omgivelser og med adgang til lækre snacks og drikkevarer - venter I en stund, til vandflyveren er klar.

I tager plads i det lille fly og hilsen på den barfodede kaptajn, der skal fragte jer det sidste stykke ud over havet - det er en helt fantastisk oplevelse af flyve henover det blå hav med udsigt til små hvide øer omgivet af koralrev.  

Fremme på LUX* South Ari Atoll har personalet taget opstilling på broen for at byde jer velkommen - det er gæstfrihed på allerhøjeste plan!

I tjekker ind og køres i en golfvogn til jeres værelse - det kunne være en Beach Pavillon i første række eller en Water Villa, der, som navnet antyder, er placeret på pæle over vandet. Ferien er for alvor begyndt!

Her skal i bo

LUX Maldives 8 1864X1242 Inkluderet i prisen
Maldiverne

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

Maldiverne Lux South Ari Atoll Huse
lux_beach pavilion_01 lux_prestige vand villa_01

I indlogeres i en dejlig Beach Pavillon på stranden (tv) eller en Water Villa, hvor I har en stige direkte ned i lagunen.

Dag 3-7

Maldiverne, nyd tilværelsens ulidelige lethed

De næste dage byder på afslapning og badeferie på første klasse!

Stranden er nøjagtig, som den ser ud på billeder: Kridhvid og med pulversand og grønne palmer, der svajer dovent i vinden. Tiden kommer til at gå med at svømme i den beskyttede lagune, måske i poolen, og med at planlægge, hvor dagens måltider skal indtages.

Der står cykler rundt omkring på den lille ø, som man kan leje for $5 pr. dag, og derefter fragte sig rundt med. Der kører også en lille buggy frem og tilbage på øen i pendulfart, som kan benyttes når man ikke ønsker at gå eller cykle. Ved en af strandene er der vandsportsudstyr til rådighed, som man kan benytte inden for revet, og i et af de små huse kan I booke sejlture uden for revet for f.eks. at snorke med de store hvalhajer, der holder til lige der, hvor havbunden dropper dramatisk nedad.

Når I bliver sulte, kan  I vælge mellem 7 virkeligt gode restauranter med hver deres tema. Niveauet for mad og drikke er meget højt og råvarerne er friske og veltilberedte med fokus på sund mad. Jeres ophold er som udgangspunkt med morgenmad, men I kan vælge at tilkøbe halv- eller helpension eller endda All Inclusive.

LUX* har sit eget kaffemærke og sit eget ismærke, som frister dagen lang, og her er naturligvis også en fremragende spa, hvor man kan nyde behandlinger, mens man lytter til bølgernes blide brusen.

  • Morgenmad

Her skal i bo

LUX Maldives 8 1864X1242 Inkluderet i prisen
Maldiverne

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

Maldiverne Lux South Ari Atoll Restaurant Maldiverne Lux South Ari Atoll Hav Med Flyver

Dag 8

Maldiverne og hjemrejse

Det er desværre blevet tid til at vende snuden hjemad efter dejlige dage på stranden, men I kan godt nå en sidste dukkert i Det Indiske Ocean, inden I flyver tilbage til lufthavnen. Flyveturen er med vandfly eller eventuelt et mindre jetfly fra en af de nærliggende øer. På hjemrejsen har I igen et stop i Istanbul.

  • Morgenmad

Dag 9

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Reunion Cilaos

Vulkaneventyr på fire hjul Réunion Individuel rejse

Den smukke ø Réunion ligger øst for Madagaskar og er et sandt paradis for naturelskere. Nem at komme til kun en times flyvning fra Mauritius.

Saint-Gilles Les Bains (1 nat) Cilaos (1) La Plaine des Cafres (1) Hell-Bourg (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)