Skip to main content

Du kender måske dit rejsemål, men har du styr på dit skib?

Familietur, romantisk get-away, luksus til fingerspidserne  - eller vil du langt ud i den uendelige natur?

Et krydstogt er måske den mageligste måde at opleve verden på, men det kræver alligevel lidt forarbejde at vælge rigtigt. 

Alt afhængig af dit temperament er det nemlig ikke helt ligegyldigt, om der er 500 eller 5000 passagerer, gourmet på menuen eller et gigantisk badeland.

royal caribbean_skib_udvendigt_solnedgang_01
dansk vestindien - st thomas magens bay familie_hf royal caribbean_generelt_spa_04_hf

Den helt store familietur

Det perfekte krydstogt for børnefamilien kræver ofte et større skib med faciliteter, der lokker både voksne og børn.

Har du børn i den legesyge alder, kan du glæde dig over, at flere rederier, Royal Caribbean i særdeleshed, har en kæmpe buffet af veludrustede skibe, der er det nærmeste, du kommer en flydende forlystelsespark. Foruden pool, restauranter og aftenunderholdning kan du på nogle skibe glæde dig til en ferie med vandland, skøjtebane, kæmpe shows, surfing, klatrevæg og ziplining ombord.

Selv om det umiddelbare fokus kan synes at være på børn, er der masser at give sig til for det voksne publikum, der som regel vil kunne finde ro i skibets voksenafdelinger – eller fornøje sig med rouletten i casinoet. 

I kan være så meget eller så lidt sammen, som I har behov for, da der er udflugter, arrangementer og faciliteter for enhver. Når krydstogtet skal bestilles, gælder det om at finde en rute, der falder i de flestes smag. Men også et skib, der er tilpas stort til at underholde både unge og gamle.

Her skal I hen!

Et krydstogt til Caribien er et fremragende bud på den perfekte ferie med børnene, hvor der er en glimrende balance mellem oplevelser på land og underholdning til vands.

Skal to eller tre generationer finde sig til rette i hinandens selskab en uge eller to, er et krydstogt den helt rette rejseform.

Oplev det bedste af Caribien, og hop ombord på Jewel of the Seas og sejl omkring perler som St. Marteen, St. Croix, St. Thomas og hele vejen til Barbados og Trinidad. 

I kan også tage på krydstogt i Norden langs Norges kringlede kyst til Nordkap på det luksuriøse skib Jewel of the Seas, hvor der blandt meget andet er 16 barer, fire restauranter, velfungerende wifi og tre pools - heraf en overdækket voksenpool flot anlagt i en tropisk have.

 

royal caribbean harmony of the seas_aqua_udsigt

Levemennesket

Gastronomi, spaoplevelser og 5-stjernet luksus helt ind i kahytten står højt på ønskesedlen, når levemennesket skal på krydstogt.

Skal det være romantisk, og vil du gerne kombinere de store oplevelser med uovertruffen luksus, skal du tænke småt men eksklusivt. Mens store skibe kan prale af et hav af faciliteter og underholdende indslag, kan de små krydstogtskibe som fx Azamara Cruises give dig noget helt andet.

Her deler du oplevelsen med mindre end 700 andre i en intim atmosfære og sejler med skibe, der kan snige sig ind i mindre havne og dermed byde på oplevelser, du ikke får med de flydende giganter. Alternativt lokker de eksklusive – lidt større skibe – fra Celebrity Cruises på fuldendt forkælelse og en bred vifte af 1. klasses gastronomi. 

Her skal I hen!

Hop ombord på et af Azamara Cruises’ flydende boutiquehoteller og gå på opdagelse i hele verden. Eller gå på opdagelse blandt vores krydstogter med Celebrity Cruises.

Måske lyder et 19 dages krydstogt med det luksuriøse Celebrity Eclipse hele vejen rundt om New Zealand til Sydney som noget for dig?

AZA_Ship_Food_Dining_Windows_Dinner_65_Jenna
royal caribbean_generelt_spa_04_hf symphony of the seas_mad_02

For naturelskeren

Drages du af landskaberne, vil du opleve naturen og samtidig nyde livet i ro og mag på et krydstogtskib?

Så er det måske ikke de mest pompøse skibe, du skal vælge, men derimod gode skibe med en veltilrettelagt rute omkring nogle af verdens fineste naturvidundere.

Når du rejser til Alaska, Kap Horn og New Zealand er det sjældent børnefamilierne, der fylder op, men derimod kan du regne med at møde en masse ligesindede med samme interesse.Her skal I hen!

Oplev det ægte Alaska fra søsiden ombord på Celebrity Millennium.

Vi sejler langs kysten, spejder efter hvaler og spækhuggere, besøger smukke nationalparker og tager på udkig efter gråbjørne, ulve og tykhorsnfår.

Er det pionérånden, der driver dig, kan du sejle langs Argentinas kyst til Ildlandet og Kap Horn, videre langs Antarktis’ kyststrækning og tilbage via Falklandsøerne med Celebrity Infinity.

new zealand - topou bay_01
alaska_juneau_hval_01 galapagos_marine leguan_0

Med aktiviteter til lands

Selvom det er nemt at overgive sig til selvforkælelsen på de dejlige krydstogtsskibe, er der også masser af muligheder for at få rørt kroppen samtidig med oplevelserne til lands.

Vi besøger masser af charmerende byer og smukke nationalparker, hvor man nemt kan få klokket en masse skridt ind på skridttælleren, hvis man lyster.

På flere af vores rejser til søs har vi tilmed inkluderet ophold på hoteller i skønne områder før eller efter, krydstogtet begynder. Her står den på gåture i hyggelige bydele eller flot natur, og vi har tilmed krydstogter, der egner sig særdeles godt til cykelentusiasten.

Her skal I hen!

En rejse til Alaskas rustikke natur er en stor oplevelse i sig selv, men hvorfor ikke krydre krydstogtet med unikke naturoplevelser forinden?

Tag med på krydstogt til Alaska, hvor vi starter på land i højderne i Rocky Mountains med besøg i Banff National Park og togtur med det ikoniske Rocky Mountaineer-tog.

Kroatien er ligeledes en oplagt destination for dem, der vil kombinere en rejse til søs med oplevelser til lands. Her kan I opleve Kroatien til lands og til vands med fire dages kultur- og naturoplevelser på fastlandet efterfulgt af en uge på Adriaterhavet.

I kan også opleve landet på rejsen Cykling og krydstogt i Adriaterhavet, hvor vi tager på daglige cykelture i den smukke natur på Adriaterhavsøerne, mens aftenerne tilbringes på skibet, der lægger til kaj ved charmerende kystbyer.

 

usa - alaska_ketchikan_krydstogt_01

Et udvalg af vores krydstogter

Andre læste også

galapagos_leguan_43
Guide

Øhop eller krydstogt? Galápagos til dit temperament

Læs artikel
cruise raelling_04
Artikel

Sandt eller falsk? 10 skøre krydstogtmyter

Læs artikel
Mauritius Strand Familie 02
Guide

Ferie for hele familien? Her skal I hen

Læs artikel

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)