madagaskar_strand_01
Madagaskar - Eventyrrejse til myternes ø

Rejseleder

Rejseleder i Madagaskar

jan haustain1

Jan Haustein

Rejseleder

Jan Haustein er en meget erfaren rejseleder, der trives med at øse ud af sin store viden til Stjernegaards gæster.

Jan har rejst i Cuba i næsten 20 år og har sammenlagt boet og opholdt sig der mere end 10 år. Han har et meget dybt og bredt kendskab til alle aspekter af den cubanske kultur, politik, sociale forhold og meget andet - så det er ikke for ingenting, at cubanerne kalder ham ”Camajan”, direkte oversat Cuba-ekspert på alle niveauer.

Herudover har også Madagaskar vundet Jans hjerte. Her er det - ud over den spændende historie - landets fantastiske natur og ikke mindst særegenheden, der har grebet ham. Og Færøerne er selvskrevet som rejseland for Jan, idet han er halvt færing og stadig har familie på øerne. Med familien og rødderne følger det netværk, som gør, at han er særdeles hjemmevant i Nordatlanten.

På en rundrejse med Jan kan duI forvente en kompetent, underholdende, vidende og omsorgsfuld rejseleder.

 

Jan er et utroligt behageligt menneske at være sammen med. Han fik virkelig fortalt om Cuba på godt og ondt og med en dejlig humor, samtidig med at det var tydeligt, at hans hjerte bankede for Cuba samt dens befolkning. Jan gjorde alt, hvad han kunne for at skabe en god stemning, hvilket jo kan være svært, når så mange forskellige mennesker, er "tvunget" til tæt samvær. Så vi var fuldt tilfredse med ånden i selskabet. Jan var en særdeles positiv oplevelse.

Cuba • Rene Edvin Liep Nielsen • Kongens Lyngby


mogens sigersdal_270516

Mogens Sigersdal

Rejseleder

Mogens Sigersdal er eventyrer. Han har rejst verden rundt, siden han var 17 år. Det har ført til arbejde og rejser i mere end 80 lande fra Antarktis til Canada og fra Latinamerika til Asien og Afrika. Mogens er desuden programplanlægger og foredragsholder.

Mogens har været leder af ekspeditioner, erhvervsdelegationer og grupperejser i mere end 20 år. Han er uddannet pædagog og konfliktrådgiver og har været selvstændig entreprenør i mange år samt konsulent i en offentlig virksomhed. Mogens færdes hjemmevant i polarområder, ørkener, jungler og bjerge. Han har et indgående kendskab til latinamerikanske, asiatiske samt forhold i det sydlige Afrika. Krydstogter rundt omkring i verden hører også til hans ekspertiser.

Mogens har boet i blandt andet Costa Rica og Nicaragua, hvor han har arbejdet med indianere og naturbeskyttelse. Desuden har han et godt kendskab til den islamiske verden fra sine karavanerejser i Sahara over kulturrejser i Golfstaterne til Mellemøsten og Iran.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)