Fra Buenos Aires til Iguazu, Pantanal og Rio de Janeiro
Download katalog over rejsen

14 dage fra 35.755 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Fra Buenos Aires til Iguazu, Pantanal og Rio de Janeiro Udflugter på rejsen

Individuel rejse 14 dage fra 35.755 kr.

4.7   (24 anmeldelser)
argentina - buenos aires_skyline_01

Oplev mere med Stjernegaard – tilkøb udflugter på rejsen

Gør din rejseoplevelse ekstraordinær, og få mest muligt ud af din rejse med vores tilkøbsudflugter.

Her kan du se, hvilke spændende udflugter du kan krydre din rejse med. Vi har gjort det nemt og udvalgt nogle af vores destinationers mest interessante udflugtsmål, der føjer nye dimensioner og dybere indsigter til din rejseoplevelser.

Udflugterne varierer i varighed fra et par timer til heldagsudflugter. På de fleste af vores udflugter har vi inkluderet en engelsktalende guide samt selvfølgelig transport tur/retur, når det er nødvendigt. De erfarne guider kender udflugtsmålene som deres egen bukselomme og deler gavmildt ud af fascinerende historier og lokal viden undervejs, så du får et dybere indblik i den kultur og natur, du udforsker.

Alt efter udflugtens program og mål, vil du tit også få en flaske kold vand, når varmen er for trykkende eller en dampende kop kaffe, når det er allerkoldest. På enkelte heldagsudflugter kan du se frem til en stemningsfuld frokost i spektakulære omgivelser eller på velvalgte spisesteder. Fordrer udflugten brug af dyrt specialudstyr, er leje naturligvis også inkluderet i udflugtens pris.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi tør godt love oplevelser, der gør indtryk, giver stof til eftertanke – og ikke mindst minder for livet.

Vi gør opmærksom på, at der på enkelte udflugter er et minimumskrav til antal deltagere, ligesom at der kan være fyldt op på udflugter tæt på afrejse. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker til rejsens udflugter.

Find det du vil opleve på rejsen

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)