bhutan_paro_befolkning_boern_01

Rejseledere i Bhutan

Rejseledere i Bhutan - rejs med de bedste!

Mød vores rejseledere i Bhutan, som har stor erfaring med at rejse i det lille kongerige i Himalaya. Vores rejseledere er markedets bedste, og derfor kan du altid være sikker på at komme klogere hjem, når du rejser med vores danske rejseledere til Bhutan. 

rikke former

Rikke Former

Rejseleder

Rikke Former er bachelor i nærorientalsk arkæologi fra Københavns Universitet og magister i moderne sydasien­studier fra Lund Universitet, så hun har teorien i orden, når hun viser vores gæster rundt i Indien, Nepal og Bhutan. Hun har desuden i længere perioder boet i Indien og lavet feltarbejde i forbindelse med sine studier, og hun har bl.a. studeret sanskrit på universitetet i Delhi.

Rikke har i en årrække med stor succes været rejseleder for Stjernegaard, og hun nyder at vise Indien, Nepal og Bhutan frem og at formidle sin store viden om landene, deres befolkninger, skikke og spændende kulturer til nysgerrige gæster.

Rikke formidler sin viden med stor respekt for de lande, hun rejser i, og ikke mindst med et glimt i øjet og en god portion humor.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)