colombia - cartagena_gade_columbia_03
Colombia - Rundrejse med dansk rejseleder

På nye eventyr

4,4 (45 Anmeldelser)
15 dage fra 25.900 kr.

På nye eventyr

En rejse gennem tiden og en god kop kaffe

Colombia er en smuk plet på verdenskortet, der venter på at blive genopdaget, og der er virkelig meget at komme efter. Landet er uspoleret, fuld af dejlige mennesker, smukke kolonistilsbyer og en bjergtagende natur.

Første trin på denne rundrejse med dansk rejseleder er hovedstaden Bogotá med den fine gamle bydel La Candelaria, det fantastiske guldmuseum med fortidens uvurderlige skatte, graffitikunst og ikke mindst det forrygende museum med Fernando Boteros værker, der får smilet frem hos os. Vi har et par nætter her, inden vi flyver videre til kaffelandet.

I kaffelandet ved Salento og Jerico tager vi på vandring mellem i skyindhyllede skove med majestætiske vokspalmer og holder øje med kolibrier og andre smukke fugle. Vi smager naturligvis også på kaffen, som ikke findes bedre noget sted i verden. Vi rejser til storbyen Medellín, hvor vi på en byrundtur indføres i et mørkt kapitel i Colombias historie, dengang narkobaronerne satte dagsordenen, men vi oplever også, hvordan den almindelige colombianer tog til genmæle og ændrede kursen hen mod det Colombia, vi kender i dag.

I Mompox venter os et prægtigt stykke UNESCO-verdensarv grundlagt i 1540. Byen ligger smukt langs Magdalenafloden og er kendt for storslået arkitektur og et forunderligt fugleliv i de omkringliggende vådområder. Byen spillede også en vigtig rolle for nobelprismodtageren Gabriel Garcia Marquez’ forfatterskab, idet flere af hans romaner foregår i en lille, imaginær by, der minder vældig meget om Mompox.

Sidste stop er i den smukke kystby Cartagena, som også er UNESCO-verdensarv og for øvrigt var Gabriel García Márquez' hjemby. Vi fornemmer hurtigt, hvad der inspirerede ham til at skrive sine magiske romaner, når vi selv går rundt i byens smukke gader. Cartagena er ganske enkelt en af verdens smukkeste kolonistilsbyer. Måske har I allerede oplevet Havana i Cuba, og hvis I kunne lide den, så vil I knuselske Cartagena.

Økonomien i Colombia er en af de mest frembrusende i Sydamerika, og colombianerne ligger nr. 1 på Gallups globale lykkebarometer. Sammen med vores rejseleder, som er en stor kender af Mellem- og Sydamerika, søger vi forklaringen på denne kendsgerning, så vi kommer klogere hjem - glæd jer til at genopdage Colombia!  

Rute og højdepunkter

colombia - colombia paa nye eventyr Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Bogotá Bogotá
2
Højdepunkter
Vi indkvarteres i den smukke gamle bydel La Candelaria, som vi oplever til fods. Vi ser guldmuseet med skatte fra tidlige kulturer og nyder Fernando Boteros kunst.

2 nætter i Salento, Kaffelandet Salento, Kaffelandet
2
Højdepunkter
Med jeep ud i den vidunderligt smukke Cocoradal med verdens højeste palmer. Vi smager naturligvis også på landets gode kaffe og nyder stemningen på byens torv.

3 nætter i Jerico, Kaffelandet Jerico, Kaffelandet
3
Højdepunkter
Besøg i paradisets have hos en passioneret orkidédyrker og på en lokal kaffefarm, hvor vi følger processen fra jord til bord. God tid til at nyde livet på landet.

1 nætter i Medillin Medillin
1
Højdepunkter
Vi får historien om narkobaronen Pablo Escobar, der kørte landet i sænk, og ser den forandring, der er sket. Besøg på Botero Square for at se mere humoristisk kunst.

2 nætter i Mompox Mompox
2
Højdepunkter
God tid i lille, historiske Mompox, der ligger idyllisk ved Magdalenafloden. Byens centrum er UNESCO-verdensarv. Mompox er fantastisk, og her kommer meget få turister.

3 nætter i Cartagena Cartagena
3
Højdepunkter
Afslutning i skønne Cartagena, en af Sydamerikas smukkeste kolonistilsbyer. Byvandring i UNESCO-arven, besøg på San Felipe-fortet og en sejltur i La Bquilla-mangroveskoven.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Et venligt og utroligt gæstfrit, smukt land. Mange varierede spændende oplevelser.

4,4 (45 Anmeldelser)
colombia rundrejse_juni2015 1 Sydamerika_FIT Cuba_RR_katalog_050515

Bestil Colombia kataloger

Søger du inspiration til din Colombia rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Cuba

Cuba fantastico

Rundrejse med dansk rejseleder
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
Costa Rica

På eventyr i regnskoven

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)