Skip to main content

Udflugter i Colombia

colombia - Colombia_strand_01

Udflugter i Colombia - vores guide til oplevelser og seværdigheder

Colombia er et sagnomspundet land, hvor ældgamle indianerkulturer, koloniherrer og narkobaroner alle har haft en betydning for de oplevelser, der venter i Colombia i dag.

Colombia har mange facetter, og vi kan varmt anbefale, at du krydrer din rejse med spændende udflugter, der giver dig indsigt i kulturen, naturen og historien.

For at sikre dig den største og mest mindeværdige oplevelse af landet, har vi allieret os med de bedste samarbejdspartnere og dygtige lokalguides, der går et spadestik dybere, når oplevelsen skal formidles. 

Gå i koloniherrernes fodspor i Bogotá og Cartagena og få en forståelse for det land, Colombia er i dag. Tag ud i naturen ved Tayrona National Park og hør historien om Pablo Escobar i hans hjemby, Medellín. Vores udflugter sikrer dig de vigtigste oplevelser - leveret med kant og en uvurderlig viden fra lokalguiden. 

Alle udflugter kan bestilles hjemmefra ved bestilling af rejsen. De fleste udflugter er som udgangspunkt baseret på en udflugt ved minimum 2 personer - og prisen er pr. person. 

Find din udflugt i Colombia

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)