På kort visit
Download katalog over rejsen

11 dage fra 16.890 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

På kort visit Rejseledere

Individuel rejse 11 dage fra 16.890 kr.

4.6   (130 anmeldelser)
dansk vestindien - dansk vestindien_krabbe_01

Rejseledere i Dansk Vestindien

I selskab med vores lokale danske rejseledere har I en unik mulighed for at få indsigt i øernes kultur og spændende historie og samtidig se den smukke natur.

Gennem mange år har vores rejseledere arrangeret oplevelsesrige halvdags- og heldagsudflugter på St. Croix, St. Thomas og St. John hver uge, og denne erfaring og viden vil I få stor glæde af.

Fordi de har boet med deres familier på øerne i så mange år, giver de jer også en enestående mulighed for at komme bag facaden, og udflugterne er både fornøjelige og rigtig interessante.

I kommer hjem lidt klogere på Dansk Vestindien og en hel del oplevelser rigere. Uanset om I er på rundrejsen ”Det tabte paradis” eller rejser individuelt, kan I tilmelde jer udflugterne hjemmefra (begrænset antal pladser).

Assistance fra rejselederne på øerne
Selvom I ikke køber udflugterne, har I mulighed for at kontakte vores rejseledere, hvis I har brug for hjælp eller et godt råd.

Vores fantastiske rejseledere har boet på øerne i 10-15 år
Vi tør godt kalde vores danske rejseledere på De Dansk Vestindiske øer - fantastiske. De er voksne og skønne personligheder, som gennem mange år har givet Stjernegaards gæster nogle unikke oplevelser og ikke mindst en stor indsigt i vores gamle koloni.

Rejselederne har boet på De Dansk Vestindiske øer i mere end 10 - 15 år sammen med deres familier. De har haft deres liv på øerne i alle disse år og kender øerne bedre end nogen anden dansker. De ved, hvad det vil sige, at have sin hverdag på øerne, og de kender selvfølgelig den spændende historie rigtig godt.

I maj og september er der ingen udflugter med dansk rejseleder, men det er muligt at købe udflugter med engelsktalende guider (bestilles og betales lokalt på øerne).

Rejseledere på rejsen

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)