Skip to main content

Krydstogt til Galápagos

Galápagos

mv galapagos legend_skib_03

Øhop i dyrenes rige

Vælger du at opleve Galápagos på et krydstogt, kan du se frem til en oplevelsesspækket rejse, der viser dig flere af Galápagos’ allersmukkeste sider.

Et krydstogt ved Galápagos er i særdeleshed interessant for dig, der gerne vil dykke eller snorkle, da skibene naturligt kommer forbi nogle af de bedste rev i øhavet.

Krydstogtet er dog også ideelt for dig, der gerne vil opsøge de mindre destinationer i øgruppen, fx Floreana, Española, Rábida og Fernandina-øerne samt nogle af de afsidesliggende kyststrækninger.

Når du rejser på krydstogt gennem det dramatiske og flotte øhav, er du i selskab med en dygtig guide, når du går i land, og du er dermed sikret en masse spændende viden i forbindelse med ekskursionerne.

Ligesom guiden er med ombord, har skibene også dygtige kokke med på turen, og du skal således bare opleve, nyde livet og havets brusende stilhed, når du er til søs.

Et krydstogt vil som regel være den mest luksuriøse måde at opleve Galápagos på, og du må derfor også forvente, at prisen er noget højere, end hvis du vælger at opleve øerne med fast grund under fødderne.

Vi benytter flere dejlige skibe og rederier på vores krydstogter i Galápagos.

Du kan blandt andet sejle med M/Y Coral I eller II og M/V Galápagos Legend. Skibene følger forskellige ruter i øhavet fra havnen i Santa Cruz og stævner enten mod syd-, vest-, øst- eller nordøerne. Du bliver naturligvis orienteret om den givne sejlrute, når du vælger dit krydstogt til Galápagos.

Vores krydstogter er inklusive helpension ombord, udflugter med guiden til lands og til vands samt transporter til og fra oplevelser, skib og lufthavnen.

Derfor skal I rejse med krydstogt på Galápagos

  • Øhop i Darwins levende laboratorium
  • Helpension på hele øhoppet
  • Guider og udflugter inkluderet
mv galapagos legend_skib_02 mv galapagos legend_stemning_01

Krydstogtsrejser til Galápagos

mv galapagos legend_skib_01

Skibe på Galápagos

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)