Skip to main content

Rejser til Isabela på Galápagos

Galápagos

Galapagos_Isabela_Puerto Villamil_03

Drømmerejsen til Søheste-øen

Isabela er Galápagos’ største ø og er formet som en søhest.

Her bor bare 2.000 mennesker – de fleste i landsbyen Puerto Villamil på sydkysten. Man sejler typisk til det uforstyrrede miljø på Isabela fra hovedøen Santa Cruz, en tur på et par timer, og så befinder man sig nærmest så langt fra Danmark, som man kan komme.  

Vi benytter primært hoteller i Puerto Villamil, hvor den smukke Villamil-strand breder sig så langt øjet rækker og frister med solbadning efter de store oplevelser i naturen. Vores hoteller er mindre boutiquehoteller tæt på både centrum og strand i gåafstand til gode restauranter med frisk fisk og skaldyr på menuen.

Isabela er særligt kendt for sit utrolige dyreliv. Her kan I blandt andet opleve kæmpeskildpadder, hav- og landleguaner samt et rigt fugleliv med pelikaner, galápagospingviner og blåfodede suler. Der findes et reservat for landskildpadder, hvor man kan besøge unge padder, der lever i beskyttelse i deres første leveår, så de ikke bliver spist af æsler, grise og andre dyr.

Man kan begive sig op ad Sierra Negra-vulkanen i hjertet af øen ved søhestens fyldige krop. Her når man godt op i højderne, så man kan nyde udsigten over det store vulkankrater, et månelignende landskab og det endeløse Stillehav.

Rejsen til Isabela indebærer gerne aktive vandreture i naturen.

Under jeres ophold på Isabela kan I besøge det spændende vådområde uden for Puerto Villamil med laguner og mangrover, der er fyldt med lyserøde flamingoer, vandhøns og vadefugle.

Man kan også sejle til naboøerne og tage på snorklingudflugter, hvis man vil opleve marinlivet under havoverfladen med ufarlige revhajer og havskildpadder.

Trænger I til en historisk oplevelse og en kort puster fra den unikke natur, kan I besøge Muro de Lagrimas (grædemuren) lidt uden for Puerto Villamil, en tidligere straffekoloni, som nu er et mindesmærke.

Derfor skal I rejse til Isabela

  • Store vandreture ved vulkaner
  • Mulighed for snorkelture
  • Fantastisk fugleliv med pingviner
galapagos_isabela_sierra_negra vulkan_krater_01 Galapagos_Isabela_Chico_01

Rejser til Galápagos

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Galapagos_Isabela_strand_01

Hoteller på Galápagos

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)