Skip to main content

Krydstogt til Galápagos - Galápagos Legend

Galápagos

Galapagos_santiago_01

Krydstogt i øhavet

Vælger du at opleve Galápagos på et krydstogt, kan du se frem til en oplevelsesspækket rejse, der viser dig flere af Galápagos’ allersmukkeste sider.

Et krydstogt ved Galápagos er i særdeleshed interessant for dig, der gerne vil dykke eller snorkle, da skibene naturligt kommer forbi nogle af de bedste rev i øhavet. Krydstogtet er dog også ideelt for dig, der gerne vil opsøge de mindre destinationer i øgruppen, fx Floreana, Española, San Cristobal, Santiago og Fernandina-øerne samt nogle af de afsidesliggende kyststrækninger.

Når du rejser på krydstogt gennem det dramatiske og flotte øhav, er du i selskab med en dygtig guide, når du går i land, og du er dermed sikret en masse spændende viden i forbindelse med ekskursionerne. Ligesom guiden er med ombord, har skibene også dygtige kokke med på turen, og du skal således bare opleve, nyde livet og havets brusende stilhed, når du er til søs.

Et krydstogt vil som regel være den mest luksuriøse måde at opleve Galápagos på, og du må derfor også forvente, at prisen er noget højere, end hvis du vælger at opleve øerne med fast grund under fødderne.

M/V Galápagos Legend er et dejligt, større luksus-krydstogtskib med plads til 100 gæster.

Ombord finder I store fællesarealer, soldæk, pool, en hyggelig restaurant og bar. Jeres guider ombord er uddannede på Darwin-stationen, og alle kahytter og suiter har eget bad og toilet samt udsigt til havet.

Helpension, udflugter med guiderne og alle transporter til og fra oplevelser, skib og lufthavnen er inkluderet i prisen. Vi benytter særligt M/V Galápagos til vores rundrejse med dansk rejseleder fra Inkariget til Galápagos.

Derfor skal I rejse med M/V Galápagos Legend

  • Skønt krydstogtskib med pool
  • Guider og udflugter inkluderet
  • Helpension på hele øhoppet 
galapagos legend hero mv galapagos legend_bar_01

Rejser med M/V Galápagos Legend

galapagos_skildpadde_17

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)