galapagos_soeloeve_09

Krydstogt til Galápagos med M/Y Coral

Rejser • vejret • skibe

M/Y Coral

Øhop i dyrenes rige

Vælger du at opleve Galápagos på et krydstogt, kan du se frem til en oplevelsesspækket rejse, der viser dig flere af Galápagos’ allersmukkeste sider.

Et krydstogt ved Galápagos er i særdeleshed interessant for dig, der gerne vil dykke eller snorkle, da skibene naturligt kommer forbi nogle af de bedste rev i øhavet. Krydstogtet er dog også ideelt for dig, der gerne vil opsøge de mindre destinationer i øgruppen, fx Floreana, Española, San Cristobal, Santiago og Fernandina-øerne samt nogle af de afsidesliggende kyststrækninger.

Når du rejser på krydstogt gennem det dramatiske og flotte øhav, er du i selskab med en dygtig guide, når du går i land, og du er dermed sikret en masse spændende viden i forbindelse med ekskursionerne. Ligesom guiden er med ombord, har skibene også dygtige kokke med på turen, og du skal således bare opleve, nyde livet og havets brusende stilhed, når du er til søs. Et krydstogt vil som regel være den mest luksuriøse måde at opleve Galápagos på, og du må derfor også forvente, at prisen er noget højere, end hvis du vælger at opleve øerne med fast grund under fødderne.

Hvis du sejler med et af de to M/Y Coral-skibe (I eller II), er helpension ombord, udflugter med guiden til lands og til vands samt transporter til og fra oplevelser, skib og lufthavnen inkluderet i prisen. Skibene følger forskellige ruter i øhavet afhængig af, hvornår du rejser. De sejler begge fra havnen i Santa Cruz og stævner enten mod vest- eller sydøerne. Du bliver naturligvis orienteret om den givne sejlrute, når du vælger dit krydstogt til Galápagos med M/Y Coral.

Coral-skibene (I og II) følger hinanden, og det kan ikke garanteres, hvilket man bor på. Begge skibe er små med plads til 36 eller 20 mennesker og rummer foruden restaurant både bar og soldæk samt dejlige kahytter. Det er muligt at tilkøbe drikkepakker ombord.

Du kan også tilvælge et krydstogt med M/Y Coral på 4dage/3nætter som tilkøb til din individuelle rejse til Sydamerika. Du kan se vores pakker og sejlruter her. Ring til os, hvis du er interesseret i at opleve Galápagos på din rejse til Sydamerika.

Galapagos_land M/Y Coral
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i M/Y Coral


M/Y Coral I eller M/Y Coral II ★★★★

Coral I og Coral II er to mindre skibe med plads henholdsvis 36 og 20 gæster. Skibene følger altid hinanden på rejsen omkring Galápagos. Det kan ikke garanteres på forhånd, hvilket af de to Corals skibe I indlogeres på, men begge skibe er kendt for deres høje standard og intime charme, og byder på de samme faciliteter.

Skibene er udstyret med soldæk, restaurant, bar og lounge og har henholdsvis 18 og 11 kahytter, som alle har, badeværelse, aircondition, sikkerhedsboks, LCD-tv og hårtørrer. Vi har typisk inkluderet ophold i Standard Plus kahytterne hvor der er koøje, men på begge skibe er der mulighed for at opgradere til en anden kahyt med store vinduer, og på M/Y Coral I også med balkon.

Mellem besøgene på de forskellige øer, er det oplagt at nyde udsigten til de smukke øer fra dækket eller tilbringe en stund i bådens udendørs jacuzzi.

Når dagens ekskursioner er overstået, venter aftensmaden i buffetrestauranten, hvorefter baren byder på drinks. Efter aftensmaden, når mørket er faldet på, får I på dækket serveret den smukkeste stjernehimmel til lyden af klukkende bølger.

18/11 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Rejser til M/Y Coral

Galápagos

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
29° C
29° C
31° C
31° C
27° C
26° C
25° C
24° C
24° C
25° C
26° C
26° C
Nedbør i mm.
68 mm
91 mm
94 mm
72 mm
34 mm
23 mm
14 mm
6 mm
6 mm
6 mm
7 mm
30 mm

Billeder fra M/Y Coral

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)