Skip to main content

Krydstogt til Galápagos med M/Y Coral

Galápagos

galapagos coral 2_01

Øhop i dyrenes rige

Vælger du at opleve Galápagos på et krydstogt, kan du se frem til en oplevelsesspækket rejse, der viser dig flere af Galápagos’ allersmukkeste sider.

Et krydstogt ved Galápagos er i særdeleshed interessant for dig, der gerne vil dykke eller snorkle, da skibene naturligt kommer forbi nogle af de bedste rev i øhavet. Krydstogtet er dog også ideelt for dig, der gerne vil opsøge de mindre destinationer i øgruppen, fx Floreana, Española, San Cristobal, Santiago og Fernandina-øerne samt nogle af de afsidesliggende kyststrækninger.

Når du rejser på krydstogt gennem det dramatiske og flotte øhav, er du i selskab med en dygtig guide, når du går i land, og du er dermed sikret en masse spændende viden i forbindelse med ekskursionerne. Ligesom guiden er med ombord, har skibene også dygtige kokke med på turen, og du skal således bare opleve, nyde livet og havets brusende stilhed, når du er til søs.

Et krydstogt vil som regel være den mest luksuriøse måde at opleve Galápagos på, og du må derfor også forvente, at prisen er noget højere, end hvis du vælger at opleve øerne med fast grund under fødderne.

Hvis du sejler med et af de to M/Y Coral-skibe (I eller II), er helpension ombord, udflugter med guiden til lands og til vands samt transporter til og fra oplevelser, skib og lufthavnen inkluderet i prisen.

Skibene følger forskellige ruter i øhavet afhængig af, hvornår du rejser. De sejler begge fra havnen i Santa Cruz og stævner enten mod vest- eller sydøerne. Du bliver naturligvis orienteret om den givne sejlrute, når du vælger dit krydstogt til Galápagos med M/Y Coral.

Coral-skibene (I og II) følger hinanden, og det kan ikke garanteres, hvilket man bor på. Begge skibe er små med plads til 36 eller 20 mennesker og rummer foruden restaurant både bar og soldæk samt dejlige kahytter. Det er muligt at tilkøbe drikkepakker ombord.

Ring til os, hvis du er interesseret i at opleve Galápagos på din rejse til Sydamerika.

Du kan også tilvælge et krydstogt med M/Y Coral på 4dage/3nætter som tilkøb til din individuelle rejse til Sydamerika. Du kan se vores pakker og sejlruter her.

 

Derfor skal I rejse med M/Y Coral

  • Små skibe: M/Y Coral I & II
  • Inkl. helpension, guider og udflugter
  • Øhop i Darwins levende laboratorium
galapagos coral_01 galapagos_skildpadde_12

Rejser med M/Y Coral

galapagos_landskab_08

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)