Skip to main content

Rejser til Santa Cruz på Galápagos

Galápagos

Galapagos_Santa Cruz_02

En verden uden lige

Velkommen til en verden af grotter, kløfter, vandløb, grønne skove og vulkanske landskaber.

En verden, hvor kæmpeskildpadder holder hvil i saftiggrønne parker, og søløver slikker sol på sandstranden. Velkommen til Santa Cruz, hvor naturen i sandhed er fantastisk!

De fleste rejser til Galápagos begynder i lufthavnen på den lille ø Baltra, der ligger klos op ad hovedøen Santa Cruz. Her har godt 12.000 (heldige) mennesker deres dagligdag blandt nogle af Galápagos’ største attraktioner.

En af de absolutte must-does på Santa Cruz er et besøg i skildpaddereservatet på øens bjergrige midte. På denne ranch kan I iagttage de spøjse padder i deres naturlige omgivelser. De ser ud, som om de tilhører en anden tid, og de er da også en særdeles truet dyreart. De lever kun her på Galápagos, til gengæld bliver de op til 100 år gamle, og de kan veje op til 400 kg.

Til og fra skildpaddereservatet oplever i automatisk øens store kontraster og mange økosystemer, som lavalandskaber erstatter landbrugsområder, der pludselig afløses af fugtige skove.

Under jeres ophold på Santa Cruz kan I besøge Los Gemelos-kraterne (tvillingekraterne), som dog ikke er vulkankratere men et resultat af et fortidigt kollaps i undergrunden.

Vi anbefaler også et besøg i det verdensberømte Charles Darwin Research Center ved hovedbyen Puerto Ayora, der blev stiftet i 1959. Centeret arbejder med bevaring af den unikke natur og bæredygtig udvikling. Her får man en god introduktion til Galápagosøernes unikke fauna og flora.

Vores hoteller ligger enten i Puerto Ayora eller i udkanten af byen. Alle er i gåafstand til hyggelige restauranter og byens smukke havnefront.

Vælger I at have ophold på øer som Santa Cruz, kommer I helt naturligt tættere på det lokale liv og den spændende befolkning, der lever her. Rigtig god rejse til en verden uden sammenligning!

Derfor skal I rejse til Santa Cruz

  • Oplev kæmpeskildpadderne
  • Besøg Darwin Research Center
  • Bo i charmerende Puerto Ayora
Galapagos_Santa Cruz_Puerto Ayora_02 Galapagos_Santa Cruz_Golden Rays_01

Rejser til Santa Cruz

Hoteller på Santa Cruz

Galapagos_Santa Cruz_Puerto Ayora_01

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)