Skip to main content

Rejser til Ilimanaq i Grønland

Grønland

Ilimanaq_13

Luksus i en autentisk bygd

Det er ikke mange år siden, størstedelen af den grønlandske befolkning boede i de små bygder, der per definition er byer med mindre end 500 indbyggere, typisk i form af små fanger- og fiskersamfund.

De små bygder findes stadig, og langt hen ad vejen lever de lokale, som de altid har gjort. Blandt andet i den lille bygd Ilimanaq, der tæller bare 59 indbyggere.  

Det er ikke meget, der sker på disse kanter syd for Ilulissat, men alligevel kan det være overvældende at rejse til Ilimanaq for et par dage. Selv om bygdelivet ofte associeres med det rå, simple Grønland, venter jer en eksklusiv oplevelse omringet af naturens skønhed på Ilimanaq Lodge, som er områdets eneste hotel.

Her indkvarteres I i moderne hytter med egen terrasse, hvorfra I kan nyde synet af isblokke, der flyder afsted og hvaler, der smækker med halen i det iskolde hav.

En rejse til Ilimanaq er først og fremmest et natureventyr, hvor I kan se frem til vandreture på de omkringliggende fjelde, ture til Indlandsisen, sejlture og ATV-ture.

Foruden de hvaler og sæler, der lever deres liv ude i det store hav, kan I desuden møde ræve, sneharer og andre arktiske dyr på fjeldet.  

Nok er naturen på disse kanter i sig selv nok til at danne rammen om et fuldendt arktisk eventyr, men snyd ikke jer selv for et møde med de lokale og det helt specielle bygdeliv – en kultur, der er helt særegen for Grønland.

Derfor skal I rejse til Ilimanaq

  • Oplev det autentiske bygdeliv
  • Eksklusiv indkvartering i naturen
  • Udsigt til flydende isbjerge og hvaler
Ilimanaq_02 Ilimanaq_05

Rejser til Ilimanaq

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Ilimanaq_06

Fantastiske udflugter i den grønlandske natur med en meget behagelig, venlig og vidende rejseleder. Han gjorde alt for, at alle følte sig godt tilpas.

Kaj
4.7   (140 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Ilimanaq

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)