guatemala_maya_befolkning_04

Rejseledere i Guatemala

Rejseledere i Guatemala - rejs med eksperterne

Vores rejseledere i Guatemala kan fortælle dig alt, hvad du vil vide, om mayakulturen og om de mange oprindelige folk, som stadig udgør flertallet af befolkningen. Vi benytter nemlig kun de allerbedste rejseledere - dem der kan samle tropperne og formidle deres viden med begejstring. 

kenny viese2 jpg

Kenny Viese

Rejseleder

Kennys kærlighedsaffære med Latinamerika og dets fantastiske kulturer begyndte i starten af 90’erne, da en veninde hev ham med til EcuadorPeru og Mexico. Det blev en oplevelse, som for altid kom til at ændre Kenny og hans syn på verden og sig selv. Her 25 år og mange, mange rejser (og pas) senere er der i Kennys optik ingen tvivl om, at Latinamerika er det absolut mest spændende område på planeten med sine altid farverige, imødekommende og glade mennesker, en uforglemmelig natur og en kultur og historierigdom uden lige.  

Han lever bogstaveligt talt sin drøm og har siden 2009 været bosat i Mexico, hvor han lever på sin ranch i Baja California med sin Mexicanske kone Guadalupe og deres unge datter Lucia. Når Kenny ikke er ude som rejseleder eller på tur med sin motorcykel arbejder han som selvstændig fotograf. Han skyder high-end hoteller, bryllupper og landskaber og har bl.a. udstillet og solgt flere af sine rejsebilleder hos det fornemme galleri Casa Lamm i Mexico City samt i hans eget galleri i Todos Santos.

Kennys interesse for og fascination af Latinamerika, dets kultur og fremtid er intens og smittende, og han siger sjældent nej til en sludder, en salsa og måske enkelt Mojito hen ad aftenen.  


Jytte Larsen

Jytte Larsen

Rejseleder

Jytte tog midt i 80'erne afsted med sin rygsæk til Argentina. Igennem et år rejste hun op igennem Latinamerika på egen hånd til hun sluttede i Mexico. Det blev en rejse, der ændrede Jyttes syn på verden, og selvom hun havde et kort ophold i Danmark, måtte hun afsted igen. Hun har 35 års erfaring som rejseleder i Latinamerika, og særligt Mexico og Cuba er vigtige områder for hende. Den livsglæde, man finder der, selvom der også er mange udfordringer i hverdagen, er enestående, siger Jytte. Også Costa Rica med sin enestående flora og fauna og Guatemala med sin spændende indianske kultur står Jyttes hjerte nært. 

Jytte har studeret historie, arkitektur og arkæologi på universitetet i Cancun, Mexico og er uddannet som lokalguide i Mexico. Hun er også meget interesseret i dyre- og planteverdenen, og så elsker hun latinamerikansk musik.

Når Jytte ikke viser Stjernegaards gæster rundt i Cuba, Mexico, Costa Rica og Guatemala/Honduras eller på krydstogt gennem Panamakanalen, bor hun på Yucatanhalvøen i Mexico med sin mexicanske mand, hvor de året rundt høster forskellige tropiske frugter i en stor have.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)