thailand - FORSIDE_thailand_regnskov_01

Verden er vidunderlig

Verden er vidunderlig

Hos Stjernegaard Rejser er mantraet klart: Verden er vidunderlig. De seneste års covid-19 har dog lagt betydelige snubletråde ud i vores forsøg på at udforske vores fantastiske klode. Men vi er overbeviste om, at vi nu ser mod bedre rejsetider. Det er tid til at drømme igen.

I vores inspirationsmagasiner har vi samlet det allerbedste, Stjernegaard kan tilbyde. I vores Verden-katalog får I et overblik over vores klassiske og altid populære destinationer som Bali, De Vestindiske Øer, Thailand, Cuba og Vietnam. Store rundrejser i USA og Sydamerika. Luksuriøse krydstogter til det meste af verden og en perlerække af nyheder som individuelle rejser til Mexico, et eksotisk eventyr til Zanzibar og et krydstogt til Seychellerne. Mens du i vores Europakatalog kan lade dig inspirere af 50 rejser til Europa, vores nyeste skud på stammen.

Så lad dig inspirere og lad os hjælpe dig med at få sat flere knappenåle i verdenskortet. Hvad enten du ønsker at rejse i grupper med dansk rejseleder eller på en individuel rejse, så kan vores dygtige rejsekonsulenter hjælpe dig med at få lige præcis den rejse, du går og drømmer om.

God læselyst!
- Af Administrerende Direktør Per Møller Jensen

Rejser til Europa Oversøiske rejser
per
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)