Skip to main content

Læs kataloger

thailand - FORSIDE_thailand_regnskov_01

Verden er vidunderlig

Hos Stjernegaard er mantraet: Verden er vidunderlig. Og det er et mantra, vi i den grad lever efter, når vi hver dag arbejder for at opfylde alle de rejsedrømme, I går rundt med. For hvem drømmer ikke om at rejse?

I dette katalog har vi samlet en masse rejseinspiration. Her finder du blandt andet vores klassiske og altid populære destinationer som Bali, De Vestindiske Øer, Thailand, Cuba og Vietnam. Men du finder også store rundrejser i USA og Sydamerika, kulturelle og aktive rejser i pragtfulde Portugal, luksuriøse krydstogter samt en lang række nyheder såsom individuelle rejser i Mexico og nye eventyrlige rejser til Grønland. Med andre ord: Masser af brændstof til dine rejsedrømme.

Når du finder en spændende rejse, du gerne vil læse mere om, kan du gøre det på vores hjemmeside, hvor du også kan downloade dagsprogrammet. Du kan bruge QR -koden, som findes ved hver rejse, og komme direkte til vores hjemmeside, hvor du finder meget mere information.

Vi er stolte af at have en meget høj kundetilfredshed. Det forpligtiger og får os til at anstrenge os endnu mere. Vi gør os umage, går op i detaljerne og besøger de lande, vi laver rejser til, så vi altid har et stort kendskab til den enkelte destination. Vi laver rejser, som beriger og skaber glæde.

Verden er vidunderlig, og den ligger derude og venter på at blive udforsket. I kataloget finder du masser af oplevelser, og jeg er sikker på det vækker din rejselyst. Lad dig inspirere, og lad os hjælpe dig på vej til dit næste rejseeventyr. Hvad enten du ønsker en rundrejse med dansk rejseleder eller fortrækker en individuel rejse, så kan vores dygtige rejsekonsulenter hjælpe dig, så du får lige præcis den rejse, du går og drømmer om.

Per Møller Jensen
Administrerende direktør

 

Rejser til hele verden

Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)