Skip to main content

Allan Spangsberg Nielsen

Foredragsholder_Allan Spangsberg Nielsen_01 brasilien - rio de janeiro_botafogo bay_03

Mød rejselederen Allan Spangsberg Nielsen

Allan har altid været meget interesseret i vores store vidunderlige verden.

Han har studeret og arbejdet i England, USACuba og Brasilien . Herudover har han arbejdet med forskellige internationale projekter i Latinamerika og Afrika. Især Brasilien står Allan meget nært. Her har han nemlig boet med sin familie, taler sproget flydende og har skrevet sit speciale om jordreformer i landet.

Allan har hovedsageligt arbejdet som rejseleder i b.la. De Vestindiske ØerUSA, Polen, Brasilien og Grækenland. Samtidigt har han også en kandidatgrad i både historie og internationale udviklingsstudier. Dermed har han en akademisk baggrund kombineret med masser af rejseerfaring, der bidrager til flere spændende vinkler til en rejse:

”Det interessante ved at rejse for mig, er ikke bare at opleve nye ting, og møde masser af spændende mennesker og steder, men også det at kunne sætte dem i forbindelse med den rette kontekst; både samfundsfagligt, men i høj grad også den historiske og kulturelle, idet det forstærker oplevelsen.”

Han afholdte i flere år en ”MasterClass” i historie for gymnasieelever om den danske kolonihistorie på de tidligere Dansk Vestindiske Øer med afstikker til Guldkysten i Ghana. Herigennem har han opbygget en stor viden om rejsemålet, og ikke mindst et stort lokalt netværk på alle tre fantastiske øer.

I Danmark holder Allan foredrag om militærhistoriske og internationale forhold, og har for Stjernegaard gået forrest på vores ekstemt populære historiske byvandringer i København, bl.a. om Slavehandlens Spor.

Allan Spangsberg Nielsen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)