Skip to main content

Frank Andersen

Frank Andersen 02 ayers-rock_02.jpg

Mød rejselederen Frank Andersen

Frank har rejst i Australien mere end 25 gange, siden han besøgte det fascinerende kontinent første gang for snart 35 år siden.

Han har tilbagelagt mere end 60.000 kilometer i bil på kryds og tværs af Australien. Han har kørt på de smalleste og mest øde grusveje i outbacken, han har cruiset rundt på de store highways omkring storbyerne på øst- og vestkysten, og så har han tilmed udgivet bogen "Bilkøb i Australien", der hurtigt blev en bibel for danskere, der ville købe deres egen bil, når de skulle rundt i det store land.

Frank skriver til stadighed på sin blog om Australien, og han er en ivrig debatør og hjælper, når spørgsmål om Australien presser sig på for eventyrlystne danskere.

Frank kommer fra en baggrund som landmand, inden han mistede sit hjerte til Australien og australierne, da han besøgte landet for første gang som backpacker i 1989.

Omkring årtusindeskiftet arbjede han som partner i Tourism Australia, da landet skulle arrangerede OL i 2000, og hans australske CV tæller desuden en titel som skandinavisk distributør for det Adelaide-producerede vinmærke Bordex Wine Racks, en bestyrelsespost i Southers Cross Club, ejer af webshoppen australiashop, der sælger australsk producerede støvler og sko, samt en certificering  som Aussie Specialist gennem Tourism Australias Specialist Program.

Frank har et bredt kendskab til det australske samfund og australierne, og gennem årene han han udviklet en stærk evne til at formidle sin viden til rejsende, der måske besøger Australien for første gang.

Frank Andersen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)