Skip to main content

Henrik Lange

Henrik Lange USA Bjerge

Mød rejselederen Henrik Lange

Henrik Lange kan både skrive journalist, forfatter, USA og Canada ekspert og rejsende limonadesælger på sit C.V.

Tilbage i 1990’erne lærte Henrik USA at kende indefra, da han i flere måneder i både 1994 og igen i 1997 rejste rundt med en amerikansk familie og solgte friskpresset limonade til de tørstige farmere i det amerikanske Midtvesten og det sydøstlige USA til bl.a. byfester, markeder/ county fairs og flyopvisninger.

Som det mest naturlige for Henrik er Canada også blevet føjet til listen over favorit destinationer. Henrik har især dyrket de canadiske Rocky Mountains og nationalparker som Banff, Jasper og Icefields Parkway, som han bl.a. har testet i autocamper - suppleret af oplevelser i canadiske storbyer som Toronto, Calgary og Vancouver.

Siden har Henrik gjort formidlingen af Nordamerika, og i særlig grad USA som rejseland til sin levevej, og har bl.a. skrevet 12 rejseguider til forskellige dele af USA. Henrik har besøgt stort set alle afkroge af USA, og han er især begejstret for Californien og det sydvestlige USA, Rocky Mountains regionen og de amerikanske sydstater.

Henrik er også en af de danskere, der har det mest indgående kendskab til den legendariske Route 66. Han kender alle vejsving og småbyer på den 4.000 kilometer lange rute fra Chicago til Los Angeles.

Henrik Lange har et indgående kendskab til nordamerikansk kultur, historie og samfundsforhold, og han har en enorm paratviden om alt fra nationalparker og præsidentbiblioteker til populærkultur.

Henrik Lange er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)