Skip to main content

Jytte Larsen

Jytte Larsen1 costa rica - monteverde_regnskov_04

Mød rejselederen Jytte Larsen

Jytte tog midt i 80'erne afsted med sin rygsæk til Argentina. Igennem et år rejste hun op igennem Latinamerika på egen hånd til hun sluttede i Mexico.

Det blev en rejse, der ændrede Jyttes syn på verden, og selvom hun havde et kort ophold i Danmark, måtte hun afsted igen. Hun har 35 års erfaring som rejseleder i Latinamerika, og særligt Mexico og Cuba er vigtige områder for hende. Den livsglæde, man finder der, selvom der også er mange udfordringer i hverdagen, er enestående, siger Jytte. Også Costa Rica med sin enestående flora og fauna og Guatemala med sin spændende indianske kultur står Jyttes hjerte nært. 

Jytte har studeret historie, arkitektur og arkæologi på universitetet i Cancun, Mexico og er uddannet som lokalguide i Mexico. Hun er også meget interesseret i dyre- og planteverdenen, og så elsker hun latinamerikansk musik.

Når Jytte ikke viser Stjernegaards gæster rundt i Cuba, Mexico, Costa Rica og Guatemala/Honduras eller på krydstogt gennem Panamakanalen, bor hun på Yucatanhalvøen i Mexico med sin mexicanske mand, hvor de året rundt høster forskellige tropiske frugter i en stor have.

Jytte Larsen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)