Skip to main content

Kenny Viese

kenny viese2 jpg mexico - cataratas de agua azul_vandfald_01

Mød rejselederen Kenny Viese

Kennys kærlighedsaffære med Latinamerika og dets fantastiske kulturer begyndte i starten af 90’erne, da en veninde hev ham med til EcuadorPeru og Mexico.

Det blev en oplevelse, som for altid kom til at ændre Kenny og hans syn på verden og sig selv. Her 25 år og mange, mange rejser (og pas) senere er der i Kennys optik ingen tvivl om, at Latinamerika er det absolut mest spændende område på planeten med sine altid farverige, imødekommende og glade mennesker, en uforglemmelig natur og en kultur og historierigdom uden lige.  

Han lever bogstaveligt talt sin drøm og har siden 2009 været bosat i Mexico, hvor han lever på sin ranch i Baja California med sin Mexicanske kone Guadalupe og deres unge datter Lucia.

Når Kenny ikke er ude som rejseleder eller på tur med sin motorcykel arbejder han som selvstændig fotograf. Han skyder high-end hoteller, bryllupper og landskaber og har bl.a. udstillet og solgt flere af sine rejsebilleder hos det fornemme galleri Casa Lamm i Mexico City samt i hans eget galleri i Todos Santos.

Kennys interesse for og fascination af Latinamerika, dets kultur og fremtid er intens og smittende, og han siger sjældent nej til en sludder, en salsa og måske enkelt Mojito hen ad aftenen.

Kenny Viese er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)