Skip to main content

Kirsten Heering

Rejseleder Kirsten egypten - edfu aswan abu simbel

Mød rejselederen Kirsten Heering

Egyptens fascinerende tusindårige historie med de - i bogstaveligt forstand enorme seværdigheder - trak Kirsten til landet for næsten 20 år siden. Hun har slået rødder for længst og har sit hjem i Sharm el Sheikh.

Med en uddannelse som journalist, interessen for at formidle og nysgerrighed om landet har mange danske turister fået indblik i den interessante historie om faraoner, pyramider, templer, kulturen, den imødekommende befolkning og om udviklingen i landet, der har haft fart på det seneste årti. Kirsten har opholdt sig i Egypten under Det arabiske Forår og på nært hold fulgt den efterfølgende periode med præsidentvalg og de massevis af initiativer, der er sat i værk for at tiltrække udenlandske investeringer.

Kirsten fortæller med stor entusiasme og er med til at give vores gæster en kuffert fyldt med både det gamle og det nye Egypten med hjem.

Når Kirsten ikke arbejder som rejseleder, er hun på farten rundt i landet - også til steder, der ikke er så kendte på det egyptiske landkort.

Kirsten Heering er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)