Skip to main content

Niels Seeberg

Rejseleder_Niels Seeberg svartifoss_vandfald_01

Mød rejselederen Niels Seeberg

Niels Seeberg stammer fra Odense og er uddannet journalist.

Siden han blev færdiguddannet har han skrevet om kultur og arbejde på rejser i Europa, Island, gennem USA og Sydamerika, Australien, og Asien.

Han har i en årrække været bosat i Sydøstasien, hvor han har arbejdet dels som journalist og dels som rejseleder på ture i Indonesien, Kina, Japan, Myanmar, Laos, Cambodia, Malaysia, Sri Lanka og Thailand.

Han har studeret de buddhiske kulturer indgående og har selv boet som lægmunk i et kloster for en tid for at studere meditation. For at komme helt ud i de fjerneste kroge tager han på motorcykelture i naturskønne områder i bjergene i Indien, Nepal, Vietnam og Thailand. Samspillet mellem Kina og Japan har hans store interesse. På ture igennem de to lande har han studeret afmitning på kultur og sprog kombineret med den vestliggørelse, som Japan har gennemgået siden midten af det nittende århundrede.

Island stiftede han nærmere bekendtskab med på en række reportagerejser til landet, hvor han både bevægede sig til hest, til fods og i firhjulstrækker.

Niels er drevet af en umådelig trang til at udforske forskellige måder at leve på, og derfor er han tiltrukket af de mere særprægede dele af verden – en kategori Island i høj grad falder under med sin barske og smukke natur, vilde historie og sine myter og sagn. Det fantastiske land, der engang var en del af kongeriget, bliver ved med at vise nye sider af sig selv, og det er den totaloplevelse, som han gerne vil videreformidle til sine gæster på vores rundrejser til Island.

I sin fritid holder han af at dykke blandt havets dyr, gå lange ture i naturen med hunden og at spille musik. Niels har skrevet tre romaner om sine rejser.

Niels Seeberg er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)