Skip to main content

Sune Adler Miltersen

Sune Adler Miltersen Rejseleder Vietnam - dalat_landskab_01

Mød rejselederen Sune Adler Miltersen

Sune har rejst over det meste af verden - først som rygsæksrejsende og senere også som rejseleder.

I 2002 nåede han første gang til Sydøstasien, som han faldt pladask for med det samme, herunder især Vietnam og Thailand.

Som rejseleder har Sune mange års erfaring i Vietnam og kender landet indgående. Han er særligt begejstret for den vietnamesiske befolkning, som han beskriver som venlige, gavmilde og stolte mennesker. Den fantastiske natur og den storslåede historie har også fået Sune til at vende tilbage til Vietnam mange gange. Sune er fascineret af Vietnams historie og især, hvordan det lille land, der er på størrelse med Norge, har vundet over Mongoliet, Cambodia, Kina, Frankrig og USA i de mange invasioner og krige, landet har oplevet gennem tiderne.

Sune ønsker, at hans gæster skal lære Vietnam godt at kende, og han værdsætter at lære nyt om den store historie, landet bærer på. Når han har mulighed for det, mødes Sune med sine venner i Hanoi og Ho Chi Minh City til en kop stærk vietnamesisk kaffe og en snak om Vietnam og verdenssituationen.

Foruden at være rejseleder i Vietnam, er Sune også rejseleder i Thailand, hvor han bor med sin familie.

Ifølge Sune lever landet, der kaldes "Smilets land" fuldt ud op til den beskrivelse. Udover de smukke sandstrande, imponerende templer og det verdensberømte køkken er hans gæster i Thailand særligt begejstrede for de utroligt venlige og imødekommende thailændere, fortæller han.

Sune Adler Miltersen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)