Skip to main content

Tina Hansen

Tina Hansen 2 Split_1

Mød rejselederen Tina Hansen

Tina Hansen er en eventyrlysten globetrotter som altid har haft en form for rejseelement  ind over jobbet.

Det har givet mange spændende og udfordrende oplevelser, og siden 2010 har hun været beskæftiget fuld tid som rejseleder. Tina brænder for at komme ind under huden på et land og være den nysgerrige rejsende med respekt for landets kultur og skikke. Og så brænder hun for at formidle alverdens skønne oplevelser videre til sine gæster.

Store dele af verden er efterhånden blevet udforsket, og mange steder har vundet en særlig plads i hendes hjerte, det gælder Østens mystik, Balkans fascinerende historie og kultur, udvandringerne til USA, men smukke steder i Norden, som eksempelvis Norge er bestemt heller ikke undsluppet hendes radar, og i 2020 er Danmark også blevet udforsket. 

Er det ikke lige et job der kalder på rejselysten, ja så hopper hun gerne på en sejlbåd i eksempelvis Stillehavet eller Middelhavet for at komme derud hvor man ellers ikke lige kommer. 

Kroatien er ualmindeligt smukt og samtidigt med den viden, som vores rejseleder havde, fik vi den bedste og fineste oplevelse. Cyklerne var super fine, så de var med til, at turene blev så fantastiske... selv i øsregnvejr.

Vagn Skov Møller

Tina Hansen er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Tina Hansen

Turene er fantastiske... selv i øsregnvejr

Kroatien er ualmindeligt smukt og samtidigt med den viden, som vores rejseleder havde, fik vi den bedste og fineste oplevelse. Cyklerne var super fine, så de var med til, at turene blev så fantastiske... selv i øsregnvejr. Maden på skibet var rigtig fin og smagte herligt. Godt gået af kokken.

Vi har rejst meget, men vi har aldrig haft en rejseleder med den viden, som Tina har. Der er ingen tvivl om, at hun er vild med Kroatien, dets historie og alt, hvad der ellers er værd at vide. Altid i et herligt humør. Det har virkelig været en fornøjelse at have Tina som rejseleder.

Destination:
Kroatien
Gæst:
Vagn Skov Møller

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)