Skip to main content

Tine Sussi Hansen

Tine Sussi Hansen malaysia/borneo - langkawi_seven wells_vandfald_01

Mød rejselederen Tine Sussi Hansen

Tag med på ekstraordinære rejser med Tine Sussi, en passioneret biolog og erfaren rejseleder med mere end 15 års eventyrlige rejseerfaringer.

Som biolog banker hendes hjerte for naturoplevelser, der spænder fra fortryllende vandringer på Madeiras levadaer og på Azorernes vulkaner, til safari på den afrikanske savanne og magiske flodsafarier i Borneos regnskov med orangutanger. Ikke mindst elsker hun ture blandt elefanter og farvestrålende fugle i Sri Lanka

Tine har krydset kloden fra Cuba til New Zealand og fra USA til Kenya. Hendes rejseerfaringer strækker sig bredt og omfatter destinationer som Mexico, Egypten, Sydafrika, Tanzania, Indonesien Malaysia, Thailand og mange europæiske lande.

Når Tine ikke er på farten som rejseleder, så finder du hende som naturvejleder i nationalparken Mols Bjerge, hvor hun laver guidede natur- og vandreture med fokus på biodiversiteten og landskaber. Her fortælles om alt fra istiden til oldtidsminder, blomster og sommerfugle. Denne omfattende viden bliver også brugt til undervisning for skoler og til rådgivning om vilde haver.

På en rejse med Tine kan du forvente en rejseleder med dybdegående viden, som formidler med stor glæde og begejstring.

Tine Sussi Hansen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)