Skip to main content

Tambopata Ecolodge

Jungleforlængelse 4 dage fra 8.775 kr.

peru - amazone_peru_01

Forlæng rundrejsen i Amazonjunglen på Tambopata Ecolodge

Kom i pagt med naturen på denne skønne og meget populære økolodge, som har en helt fabelagtig beliggenhed midt i Amazonjunglen

Økolodgen ligger i Tambopata-naturreservatet, som er en del af det største subtropiske regnskovsområde i hele Sydamerika.

Lodgen er bygget i naturmaterialer og fungerer på junglens præmisser med solfangere (og en enkelt privat generator) som den primære energikilde.

Der er kun 34 værelser på lodgen, som er placeret i små hytter. Alle har privat badeværelse med rindende solopvarmet vand, men ingen elektricitet. Måltiderne, som fremstilles af de gode lokale råvarer, indtages i hovedbygningen, hvor der også er en lille bar. Opholdet inkluderer alle måltider og daglige udflugter med særdeles dygtige naturguider ud i junglen til fods og med motoriserede kanoer.

Vær opmærksom på, at udflugtsprogrammet kan ændres i forhold til vejrsituationen.

Forlængelse er med forbehold for pladssituation på fly og hotel. Vi råder til at bestille i god tid.

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Amazonjunglen 3 nætter: Amazonjunglen 3 Tambopata Ecolodge
peru - tambopata national park_baad_02

Dagsprogram

Dag 1

Med motoriseret kano til Tambopata Ecolodge

På Toppen af Peru-rundrejsens sidste dag flyver I fra Cusco med morgen eller formiddagsflyet.

Ved ankomst til Puerto Maldonado køres I til Tambopata Ecolodge kontor i byen, hvor I kan ompakke jeres bagage i egen medbragt blød taske, eller taske som udlånes fra lodgen. Jeres store bagage bliver på kontoret i Puerto Maldonado. Fra Puerto Maldonado til Tambopata Ecolodge er der ca. 3 timers rejse fordelt med bus og båd.

Fremme på lodgen venter personalet med en velkomstdrink, hvorefter I indlogeres i jeres hytte. Afhændig af ankomst tidspunkt, vil der senere på eftermiddagen være en gåtur i skovområdet bag lodgen mellem paranøddetræer og brasilianske teaktræer.

Her lever brunryggede tamariner, kapucineraber og mange forskellige arter af farvestrålende sommerfugle og fugle.

I spiser aftensmad i hyggelige omgivelser på lodgen, og herefter går I med guiden ud i den mørke skov for at spotte nogle af de dyr, der er aktive om natten.Det gælder for ca. halvdelen af alle de dyr, der lever i regnskoven.

Bemærk det beskrevne program kan ændres af lodgen i forhold til vejret og lokale omstændigheder. 

 • Middag

Her skal i bo

peru - amazonjunglen_03 Inkluderet i prisen
Amazonjunglen

Tambopata Ecolodge

peru - amazonjunglen - tambopata eco lodge_hytte_01
peru - amazonjunglen - tambopata eco lodge_double vaerelse_02 peru - amazonjunglen - tambopata eco lodge_hotel facade_01

Dag 2

Tambopata Ecolodge, vandring til Lake Condenado

Efter en tidlig morgenmad går I ombord i motoriserede kanoer for at sejle hen til stien, der fører ind til det store vandsystem omkring Lake Condenado.

I vandrer og sejler i kano i området, hvor I kan være heldige at se mange forskellige fugle, fisk og ikke mindst kæmpeoddere, der bor i en større koloni tæt på søen. Måske ser I også tigerhejrer, sølvhejrer, den spøjse hoatzin, der er dårlig til at flyve og ser pjusket ud, og den larmende donacobius. Det er vigtigt at have solhat og solcreme med på turen, da der ikke er skygge på vandet.

I er tilbage på lodgen for at spise frokost, og om eftermiddagen kan I gå ud i området på egen hånd eller med guide, slappe lidt af og måske bade i det kolde Gallucunca-vandløb ved siden af lodgen. I kan også klatre op på platformene i træerne omkring lodgen for at se forskellige dyr og smukke orkideer, som man ikke kan se fra jorden (dog mod ekstra betaling).

Efter aftensmaden, som igen indtages i lodgens restaurant, skal I på tur i motoriserede kanoer ned ad Tambopata River for at lede efter cayman-alligatorer og andre natdyr. 

Bemærk det beskrevne program kan ændres af lodgen i forhold til vejret og lokale omstændigheder. 

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

peru - amazonjunglen_03 Inkluderet i prisen
Amazonjunglen

Tambopata Ecolodge

peru - amazonjunglen_hoazin_01
peru - amazonjunglen_aber_01 peru - amazone_peru_01

Praktisk info til Tambopata Ecolodge

Ankomst og afgangstider samt bagage til Tambopata Ecolodge:
Man skal ankomme til Puerto Maldonado lufthavn senest kl. 13:00
Ved ankomst til Puerto Maldonado lufthavn, bliver man mødt af lodgens personale fra firmaet Inkaterra.

Man kan ikke medbringe sin store bagage til lodgen. Man må højest medbringe 10 kg bagage grundet plads på den motoriseret kano.

Medbring derfor en blød taske, som man kan benytte til at pakke den bagage man skal have med til lodgen.

Den bagage man ikke skal have med på lodgen, bliver opbevaret på Inkaterras kontor i Puerto Maldonado.

Derefter er der afgang til Puerto Maldonado havn, hvor man går ombord i de motoriseret kano. Der er ca. 65 km fra Puerto Maldonado til Tambopata Ecolodge (23 km med bil/bus og 45 km med motoriseret kano). Turen tager samlet ca. 3 timer fra havnen i Puerto Maldonado.

Hvis man ikke kan ankomme senest kl. 13:00 i Puerto Maldonado lufthavn, kan der være tale om en merpris for privat transport til Tambopata Ecolodge, eller man må overnatte i Puerto Maldonado.

Afgangsfly fra Puerto Maldonado til Lima må ikke være tidligere end kl. 12:00. Afhængig af afrejsetid kan man opleve ventetid i Puerto Maldonado lufthavn

På vej mod lufthavnen afhentes den opbevaret bagage på Inkaterras kontor i Puerto Maldonado.

Flyskifte i Lima lufthavn fra indenrigsfly til oversøisk internationalt fly:
Man skal have minimum 4 timer til at skifte fly i Lima lufthavn.
I Puerto Maldonado bliver bagagen typisk kun tjekket ind til Lima.
Ved ankomst til Lima, skal man derfor hente sin bagage.
Derefter skal man gå til afgangshallen for udenrigsfly. Her skal man være 3 timer før afrejse, og tjekke ind til sit fly til Europa.

Vejret og hvad man skal pakke:
Det er tropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 32 grader (fra 26 til 42 grader). Høj luftfugtighed kan forventes året rundt.

Den varmere sæson er typisk fra december til marts, med hyppige eftermiddags regnbyger.

Mellem juni og september kan man af og til få brug for lidt varmere tøj, da man kan opleve koldfront, hvor temperaturen kan snige sig helt ned på 10-12 grader.

Den mere tørre sæson er normalt fra april/maj til oktober, og er ideel for turisme, typisk med solskin og temperatur op til 35 grader.

Medbring:
Medbring lyst/neutralt tøj, lange bukser og langærmede bluser. Sort tøj egner sig ikke til junglen. Medbring også solhat, vandrestøvler eller vandresko/kondisko samt en fleece, vindjakke og regnjakke/regnslag. Medbring en regntæt dagsrygsæk (evt. regnfrakke til rygsæk), drikkedunk, insektspray og evt. en kikkert.
Bemærk der er 220 volt på Tampopata Ecolodge

Vaccinationer:
Kontakt din læge for at høre om vaccinationer. Selvom Gul Feber ikke er påkrævet ved rejser til Peru, er sygdommen kendt for at være til stede i regnskoven, og derfor anbefales det at man bliver vaccineret. 

Inkluderet:
Alle udflugter og måltider er inkluderet - drikkevarer er ikke inkluderet, og drikkepenge er heller ikke inkluderet. Morgenmad på afrejsedagen vil evt. være picnic morgenmad.

Dag 3

Flere oplevelser i naturen

I dag tager vi til området omkring Sachavacayoc-søen. Vi sejler en kort tur ned ad floden og ankommer til stien der fører os gennem området. Vi vil i dag kunne opleve at skulle forcere både vandløb, lidt sumpet jord, gå på træstier og over broer, så man skal altså være forberedt på lidt af hvert. Undervejs vil vores naturguide fortælle os om de forskellige træsorter, og forhåbentlig vil vi også se nogle af området mange fugle og aber, og er vi heldige vil vi under vores sejltur på søen også se alligatorer (caiman).

Vi er tilbage på vores lodgen sidst på eftermiddagen.
Aftenen kan bruges til afslapning på lodgen, da vi skal tidlig op i morgen og afsted mod Puerto Maldonado.

Bemærk det beskrevne program kan ændres af lodgen i forhold til vejret og lokale omstændigheder. 

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

peru - amazonjunglen_03 Inkluderet i prisen
Amazonjunglen

Tambopata Ecolodge

peru - amazonjunglen - tambopata eco lodge_aktivitet_kano_01

Dag 4

Afrejse fra lodgen og transport tilbage til Puerto Maldonado

Det er desværre blevet afrejsedag fra Amazonas.
Afgangstidspunktet fra jeres lodge afhænger af hvornår der er flyforbindelse fra Puerto Maldonado til Lima. Typisk vil der være en tidlig morgenafgang fra lodgen, og derfor vil morgenmaden evt. være picnic-morgenmad.

 

 • Morgenmad
Afrejse Hjemkomst Dage
Pris pr. person ved to personer i dobbeltværelse
Pris pr. person ved én person
4 dage
kr. 8.775
kr. 10.360
  • 3 nætter på Tambopata Ecolodge i Standardværelse
  • Fuldpension under ophold på lodgen fra middag dag 1 til morgenmad (evt. picnic) dag 4 (drikkevarer betales direkte på lodgen)
  • Flaskevand
  • Transport fra jeres hotel i Cuzco til Cuzco lufthavn
  • Flyrejse Cuzco - Puerto Maldonado - Lima
  • Assistance i Puerto Maldonado lufthavn
  • Transport fra Puerto Maldonado lufthavn til/fra Tambopata Ecolodge
  • Beskrevne udflugter (med forbehold for ændringer)
  • Basisudstyr til udflugterne
  • Overstående priser er fra-priser
   Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, jungle lodge og indenrigsfly til og fra lodge. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.
  • Vi råder under alle omstændigheder til at bestille i god tid.
  • Se Praktisk info under Dag 2 og i boks herunder
  • Dagsprogrammet for forlængelsen er lodgens program og skal opfattes som et eksempel på, hvad man kommer til at opleve i løbet af sit ophold. Dagsprogrammet kan ændres og tilpasses vejret.
  • Personlige udgifter
  • Drikkepenge til personalet på lodgen
  • Lokal lufthavnsskat i Puerto Maldonado (ca. 7 USD pr. person)
  • Drikkevarer på lodgen
  • Alt hvad der ikke er nævnt i programmet
 • Ankomst og afgangstider samt bagage til Tambopata Ecolodge:
  Man skal ankomme til Puerto Maldonado lufthavn senest kl. 13:00
  Ved ankomst til Puerto Maldonado lufthavn, bliver man mødt af lodgens personale fra firmaet Inkaterra.

  Man kan ikke medbringe sin store bagage til lodgen. Man må højest medbringe 10 kg bagage grundet plads på den motoriseret kano.

  Medbring derfor en blød taske, som man kan benytte til at pakke den bagage man skal have med til lodgen.

  Den bagage man ikke skal have med på lodgen, bliver opbevaret på Inkaterras kontor i Puerto Maldonado.

  Derefter er der afgang til Puerto Maldonado havn, hvor man går ombord i de motoriseret kano. Der er ca. 65 km fra Puerto Maldonado til Tambopata Ecolodge (23 km med bil/bus og 45 km med motoriseret kano). Turen tager samlet ca. 3 timer fra havnen i Puerto Maldonado.

  Hvis man ikke kan ankomme senest kl. 13:00 i Puerto Maldonado lufthavn, kan der være tale om en merpris for privat transport til Tambopata Ecolodge, eller man må overnatte i Puerto Maldonado.

  Afgangsfly fra Puerto Maldonado til Lima må ikke være tidligere end kl. 12:00. Afhængig af afrejsetid kan man opleve ventetid i Puerto Maldonado lufthavn

  På vej mod lufthavnen afhentes den opbevaret bagage på Inkaterras kontor i Puerto Maldonado.

  Flyskifte i Lima lufthavn fra indenrigsfly til oversøisk internationalt fly:
  Man skal have minimum 4 timer til at skifte fly i Lima lufthavn.
  I Puerto Maldonado bliver bagagen typisk kun tjekket ind til Lima.
  Ved ankomst til Lima, skal man derfor hente sin bagage.
  Derefter skal man gå til afgangshallen for udenrigsfly. Her skal man være 3 timer før afrejse, og tjekke ind til sit fly til Europa.

  Vejret og hvad man skal pakke:
  Det er tropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 32 grader (fra 26 til 42 grader). Høj luftfugtighed kan forventes året rundt.

  Den varmere sæson er typisk fra december til marts, med hyppige eftermiddags regnbyger.

  Mellem juni og september kan man af og til få brug for lidt varmere tøj, da man kan opleve koldfront, hvor temperaturen kan snige sig helt ned på 10-12 grader.

  Den mere tørre sæson er normalt fra maj til oktober, og er ideel for turisme, typisk med solskin og temperatur op til 35 grader.

  Regntiden i junglen er oftest fra oktober/november til slutningen af maj, og man må således forvente at opleve regnvejr, hvis man forlænger sin Peru-rejse i denne periode.

  Medbring:
  Medbring lyst/neutralt tøj, lange bukser og langærmede bluser. Sort tøj egner sig ikke til junglen. Medbring også solhat, vandrestøvler eller vandresko/kondisko samt en fleece, vindjakke og regnjakke/regnslag. Medbring en regntæt dagsrygsæk (evt. regnfrakke til rygsæk), drikkedunk, insektspray og evt. en kikkert.
  Bemærk der er 220 volt på Tampopata Ecolodge

  Inkluderet:
  Alle udflugter og måltider er inkluderet - drikkevarer er ikke inkluderet. Morgenmad på afrejsedagen vil evt. være picnic morgenmad.

Hoteller på turen

Inkluderet i prisen
 • 34 værelser
 • Ikoner 2023 Rod Restaurant Restaurant
 • Ikoner 2023 Sort Bar Bar
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)