peru - cuzco_befolkning_kvinde_queshua_02

Rundrejser til Peru

Oplev Peru med dansk rejseleder

Hvordan foregår en rundrejse med dansk rejseleder?

Når du rejser med Stjernegaard på rundrejse med dansk rejseleder, får du fornøjelsen af en grupperejse med en lille gruppe bestående af 10-25 deltagere samt rejselederen. Vores rejseledere har alle rejst i og nærstuderet Peru, så de ved, hvad de taler om!

Oplevelsesbarometret er helt oppe at ringe, og du får en masse gode oplevelser med på vejen, når du kører fra sted til sted. Rejsen er tilrettelagt, så du oplever så meget som muligt, men vi har også gjort plads til, at oplevelserne skal fordøjes. Du kan naturligvis forlænge rejsen med ophold i Amazonjunglen, minikrydstogt til Galapagos – eller andre steder, du drømmer om at opleve.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa

Hvem skal vælge en rundrejse med dansk rejseleder til Peru?

En rundrejse er en spændende rejseform for alle, der gerne vil opleve og lære om landet, for denne rejseform giver dig en mulighed for at komme helt i dybden – og hele vejen rundt om kulturen, historien og det moderne Peru. Da rejselederen er med på hele turen, får du mulighed for at få svar på dine spørgsmål, selv når de dukker op dagen derpå, og der er rig mulighed for at diskutere oplevelserne i gruppen.

For mange er det desuden en ekstra tryghed, at alt er timet og tilrettelagt. Ikke mindst vil mange sætte pris på, at rejselederen kan spansk, så man ikke skal bekymre sig for en eventuel sprogbarriere.

På rundrejserne kommer du godt op i højderne. Faktisk helt op i ca. 4.000 meters højde. Af samme grund bør du have et almindeligt godt helbred for at klare turen, da højden kan påvirke din fysiske formåen.

Hvad gør Stjernegaards rejseledere til noget særligt?

Det er den gode blanding af passion, erfaring og en massiv viden om Peru, der gør, at vores rejseledere gang på gang kan levere en helt særlig oplevelse. De taler sproget, har oplevet landet gennem egne rejser og studeret historien – og så er de nysgerrige nok til at spørge de lokale, når chancen byder sig.

Vi har håndplukket alle vores rejseledere, fordi de kan noget særligt. Og fordi vi vil kunne garantere vores gæster den fulde oplevelse og lidt mere til.

peru - machu picchu_42_3

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

På en rundrejse får du serveret et utal af overraskelser undervejs, men udgifter er ikke en af dem. Du får selv lov til at betale dine souvenirs og din drink i baren efter en lang dag, men ellers har vi inkluderet rigtig meget for dig, så du ikke skal bekymre dig om budgettet men derimod bare nyde turen. Nedenstående er, hvad du ofte kan forvente i rejsens pris. Bemærk, at der er forskel, alt efter hvilken rundrejse du vælger.

Alle fly

Indenrigs- og udenrigsfly

Alle lokale transporter

Transport i forbindelsen med det daglige program samt til og fra lufthavnen

Alle indkvarteringer

Oftest på 3-stjernede hoteller

Dansk rejseleder

Med stor erfaring og kendskab til Peru

Måltider

Morgenmad dagligt samt nogle frokoster og middage

Drikkepenge til guider og chauffører

Alle udflugter og entréer

Som beskrevet i programmet. Særlige udflugter, fx en flyvetur over Nazcalinjerne, kan tilkøbes.

Er der tid og mulighed for afslapning på rundrejsen?

En rundrejse er fyldt med store oplevelser, så drømmer du om en rolig strandferie, skal du nok vælge en helt anden rejse. Dermed ikke sagt, at vi ikke giver dig tid og plads til at slappe af. Det er vigtigt at have tid og ro til at fordøje de mange indtryk, der byder sig undervejs, og der skal selvfølgelig være plads til bare at stoppe op og suge stemningen til sig.

På rundrejserne har vi lagt små pauser ind i programmet, og vi tager os tid til at smage maden og nyde udsigten. Flere aftener er til fri disposition, og der vil mange af dagene også være mulighed for at nyde de sidste eftermiddagstimer med en god bog eller en tur i poolen.

Sidst men ikke mindst får du mulighed for at forlænge rejsen med nogle dage i Amazonjunglen, på Galapagos eller et helt tredje sted, så du kan slappe helt af i naturen efter et par ugers skønne oplevelser.

peru - peru_befolking_kvinde_01_HF
peru - peru_abe_01

Hvad er fordelen ved at rejse med en lille gruppe?

Der er mange gode grunde til at vælge at rejse med en lille gruppe. Dels kan en gruppe på max 25 mennesker være i en lille bus, som giver større frihed, da den kan komme steder hen, hvor de store busser må opgive.

Dels vil du opleve, at det bliver nemmere at høre, hvad der bliver sagt, at stille spørgsmål og komme tæt på dine medrejsende. Oplevelsen bliver mere fokuseret, og intet går din næse forbi.

Individuelle rejser Rejs på egen hånd

Oplev Toppen af Peru på 2 minutter

Hvilke muligheder er der for at forlænge rejsen?

Efter et oplevelsesrigt eventyr i Peru kan det være oplagt at forlænge rejsen med 4 dage i Amazonjunglen eller 4 dage på et minikrydstogt på Galapagos. I regnskoven kommer du til at se en helt anden side af Peru, end du ellers er stødt på undervejs på rejsen, og på Galapagos er det en helt anden verden af mærkværdige fugle og dyrearter, der venter dig.

Ønsker du at forlænge rejsen til et helt andet sted, er der også mulighed for det, ligesom der også kan arrangeres forlængelser på de rundrejser, der afsluttes i fx Buenos Aires eller Ecuador.

Individuelle rejser Rejs på egen hånd

Hvornår kan jeg komme på rundrejse til Peru?

Rundrejserne til Peru ligger primært fra oktober til april, dog med enkelte afgange i juli og september på rundrejsen ’Toppen af Peru’.

Se vejret i Peru.

 

Lima

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
26° C
27° C
26° C
25° C
22° C
20° C
19° C
19° C
19° C
20° C
22° C
24° C
Nedbør i mm.
1 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
1 mm
1 mm
2 mm
1 mm
0 mm
0 mm
0 mm
peru - puno_sillustani_03

Højdesyge – hvordan påvirkes man af de højere luftlag?

Cusco ligger i ca. 3.300 meters højde, Titicacasøen er at finde 3.812 meter over havets overflade og Inkastien når helt op på 4.189 meter. En rejse til Peru er ikke fuldendt uden et besøg i de højere luftlag, men det kan tage pusten fra dig, hvis ikke du er forberedt. På vores rundrejser med dansk rejseleder rejser du skånsomt gennem højderne, så du minimerer risikoen for højdesyge, og på vores rejser på egen hånd kan vi også tilrettelægge ruten sådan, at du så vidt muligt ikke udsættes for en hurtig opstigning.

5 veje til at forebygge højdesyge

 • Drik masser af vand.
 • Undgå alkohol.
 • Spis ikke for meget på én gang – og ikke for tungt.
 • Tag det med ro og træk vejret dybt. Tag gerne pauser med åndedrætsøvelser.
 • Tal med din læge inden du rejser, hvis du har nedsat lungefunktion eller generelt dårligt helbred.

Kataloger om Peru

Savner du inspiration til din Peru-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • peru_toppen_RR katalog forside

  Peru

  Toppen af Peru
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 20 sider
 • peru galapagos

  Peru, Ecuador og Galapagos

  Inkariget og Galapagos
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • sydamerika  machu picchu til rio

  Sydamerika

  Fra Machu Picchu til Rio
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 20 sider
peru - peru_befolkning_dreng_03

Kan jeg rejse uden rejsepartner på en rundrejse til Peru?

Har du ikke en rejsepartner, der deler din drøm om Peru, kan en rundrejse med dansk rejseleder være en god løsning. Du indlogeres på dit eget værelse, så du har mulighed for at være så privat, som du ønsker, og samtidigt får du fornøjelsen af at møde en række ligesindede, der deler din entusiasme for Peru.

Når du rejser med en lille gruppe, kommer du hurtigt ind på livet af de andre, og med et oplevelsesspækket program er der altid nok at tale om. Drømmer du om at rejse alene, men er du nervøs for, at det kan blive lidt for ensomt – så er rundrejseformen et glimrende alternativ.

Hele rejsen var fantastisk med alle naturoplevelserne

4,8 (279 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)