Ad Inkastien til Machu Picchu
Download katalog over rejsen

13 dage fra 35.160 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Peru Ad Inkastien til Machu Picchu

Individuel rejse 13 dage fra 35.160 kr.

4.7   (33 anmeldelser)
peru - machu picchu_42

På vandring i inkaernes fodspor

Dette er en rejse til Perus overvældende UNESCO-verdensarv for jer, der søger ekstra udfordringer i form af en fire dages vandretur ad den sagnomspundne Inkasti fra Wayllambamba til selveste Machu Picchu. Herudover skal I opleve Cusco – universets centrum ifølge inkaerne – og den smukke, blanke Titicacasø med de verdensberømte sivøer, der også er verdensarv.

peru - inkastien_05
peru - machu picchu_19

Hvorfor skal du vælge denne rejse?

 • Få Peru tæt på kroppen
 • Oplev historiske Cusco
 • Kom på vandring i Inkaernes fodspor
 • 3 nætter i autentisk teltlejr ved Inkastien
 • Få skræddersyet rejsen til jeres behov
peru - puno_sillustani_01

Historiske vingesus i Perus Andesbjerge

Rejsen begynder for alvor i Cusco, hvor I opsøger historien, både inkaernes og spaniernes, repræsenteret ved smukke bygningsværker og prangende pladser.

Herefter snører I vandreskoene og pakker en lille rygsæk for sammen med en guide at opleve Andesbjergene og inkaernes fantastiske bygningsværker på helt tæt hold. Sammen når I helt op til Dead Woman’s Pass i 4.200 meters højde, hvor landskabet er goldt men smukt – andre steder går I gennem skyerne i frodig regnskov, og overalt hvor I kommer frem, ser I spor fra inkaernes tid.

I overnatter i camps, som jeres bærere hjælper med at etablere, og I nyder kokkens mad lavet primitivt over bålet. Efter tre dages vandring ankommer I til Solporten, hvorfra I har panoramaudsigt til solopgangen over Machu Picchu - et syn, der lagrer sig på nethinden for altid. Efter vandreturen rejser I til Puno og Titicacasøen, hvor I kan lure nogle strikke-tricks af Taquileøens flittige mænd, og har I lyst til endnu flere oplevelser, så tal med jeres rejsekonsulent om at forlænge rejsen.

Alle transporter, alt vedrørende vandring på Inkastien og det guidede besøg ved Machu Picchu er inkluderet i rejsens pris.

I Cusco og ved Titicacasøen kan I vælge, om I vil opleve tingene på egen hånd, eller om I vil tilkøbe yderligere udflugter med guide.

peru - Peru_ad inkastien til machu picchu

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Lima 1 nætter: Lima 1 Costa Del Sol Wyndham Airport Hotel
Cusco 3 nætter: Cusco 3 Quinta San Blas by Ananay Hotels Palacio del Inka
Inkastien 3 nætter: Inkastien 3 Teltlejr
Cusco 2 nætter: Cusco 2 Quinta San Blas by Ananay Hotels Palacio del Inka
Puno 2 nætter: Puno 2 La Hacienda Hotel Casa Andina Premium Puno Titilaka

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Atrium Opgradering
Cusco

Palacio del Inka

Det skønne hotel ligger midt i Cuscos historiske centrum - lige over for Coricancha-templet og omgivet af seværdigheder.

Se hotel
peru - lima - wyndham costa del sol lima airport_facade_hotel_01 Inkluderet i prisen
Lima

Costa Del Sol Wyndham Airport Hotel

Se hotel
Courtyard Inkluderet i prisen
Cusco

Quinta San Blas by Ananay Hotels

Se hotel
peru - inkastien_46 Inkluderet i prisen
Inkastien

Teltlejr

Se hotel
Reception Inkluderet i prisen
Puno/Titicacasøen

La Hacienda Hotel

Se hotel
Deck Opgradering
Puno/Titicacasøen

Casa Andina Premium Puno

Se hotel
Corner Room Opgradering
Puno/Titicacasøen

Titilaka

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Peru. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

peru - machu picchu_48
peru - inkastien_11

En fantastisk rejse som fuldt levede op til vores meget høje forventninger. Peru er skønt med Machu Picchu, Inkastien, junglen og Cusco.

John Larsen, Næstved
4.8   (602 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Peru
peru - cusco_inkasten_03

Dagsprogram

Dag 1

Danmark - Lima, Peru

I rejser fra Danmark til Lima i Peru, med et stop i Europa undevejs. Efter ankomst indkvarteres I bekvemt på et hotel lige uden for lufthavnen, så I er klar til at flyve videre til Cusco næste morgen.

peru - Peru_ad inkastien til machu picchu
peru - inkastien_01 peru - puno_tog_01

Her skal i bo

peru - lima - wyndham costa del sol lima airport_facade_hotel_01 Inkluderet i prisen
Lima

Costa Del Sol Wyndham Airport Hotel

Dag 2

Lima - Cusco

Rejsen fortsætter med fly til Cusco, og når I er landet, venter en chauffør på at køre jer til hotellet i byens smukke centrum.

I har nu masser af tid til at opleve denne fantastiske by, hvis seværdigheder er centreret omkring Plaza De Armas, der ligger en kort gåtur fra jeres hotel. I har også tid til at samle kræfter til rejsens store højdepunkt, vandring på Inkastien, senere på rejsen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Courtyard Inkluderet i prisen
Cusco

Quinta San Blas by Ananay Hotels

Atrium Opgradering
Cusco

Palacio del Inka

Betagende Cusco

Cusco var inkaernes politiske og religiøse centrum og blev anset for at være universets centrum. Der er mange monumenter at besøge i byen, og de gamle inkabygninger er så solidt bygget, at de danner fundament for nutidens bygninger.

Spanierne byggede smukke kolonistilsbygninger, som I kan beundre, bl.a. katedralen på byens centrale plads.

peru - cusco_by_05

Dag 3-4

Cusco på egen hånd eller med guide

Inkaerne anså Cusco for at være universets centrum, og UNESCO-verdensarven trænger sig da også på i denne smukke by, hvor I bl.a. kan opleve Koricancha, soltemplet, som var belagt med guld, da spanierne ankom i 1533.

I kan også besøge katedralen, som var spaniernes vigtigste helligdom, og fortet og Sacsayhuamán-templet lidt uden for byen.

I kan opleve Cusco på egen hånd, eller I kan bestille en udflugt med engelsktalende guide, som kan fortælle hele den spændende historie.

Om aftenen på dag 4 vil der være et møde på et af byens centrale hoteller med den guide, som I skal følges med på Inkastien. Her vil I få nyttig information om, hvad I skal pakke til turen, om ruten og forskellige andre ting. Efter dette møde vil I glæde jer ekstra meget til de næste dages oplevelser.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Courtyard Inkluderet i prisen
Cusco

Quinta San Blas by Ananay Hotels

Atrium Opgradering
Cusco

Palacio del Inka

peru - cusco_marked_by_befolkning_01
peru - cusco_marked_kvinde_01 peru - cusco_marked_kvinde_02

Dag 5

Cusco - Wayllambamba, Inkastien

Tidligt om morgenen bliver I hentet på hotellet og kører ca. 1½ time ud til udgangspunktet for jeres 4-dages vandretur ad Inkastien.

I mødes med jeres guide, bærere og resten af vandregruppen og klarer formaliteterne ved kontrolposten. Der passes meget på miljøet her, og vandreturene styres af de lokale myndigheder, så stien ikke bliver overrendt.

Udgangspunktet ligger i 2.800 meters højde, og jeres tur med en kyndig guide begynder med vandring langs Urubambafloden. Med lungerne fulde af frisk luft begiver I jer lidt nedad i terrænet til et lille plateau i 2.700 meters højde, hvorfra I har en fabelagtig udsigt over Andeslandskabet og Patallacta-ruinerne, der giver en forsmag på uforglemmelige oplevelser senere på turen.

Vandringen fortsætter gennem frodig natur med gode muligheder for at se kæmpe-kolibrier (selvom de stadig er ganske små), og efter ca. 2 timers vandring ankommer I til den første camp ved Wayllabamba, en lille by i 3.000 meters højde omgivet af kartoffel- og majsmarker.

I er så heldige, at nogen er spænet i forvejen for at sætte campen op, så teltet er allerede klar, og der diskes formentlig også op med lidt snacks til at tage den lille sult. I strækker benene og lader jer opvarte med aftensmad og lejrbål, inden I går til ro i teltet.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

peru - inkastien_46 Inkluderet i prisen
Inkastien

Teltlejr

I følges med en gruppe på Inkastien, og bærere vil sørge for, telte og andre faciliteter er rejst, når I kommer frem til campen

peru - inkastien_08 peru - inkastien_lejr_01

Dag 6

Inkastien, Wayllabamba - Pacaymayu, 11 km

I vågner, når solen står op, og nyder en kop te eller kaffe og den morgenmad, som kokken har lavet til jer.

Der serveres også te brygget på cocablade, som skulle være godt mod højdesyge. Denne te er fuldt lovlig i Sydamerika.

Dagen byder på 11 kilometers vandring på ca. 8 timer med store op- og nedstigninger undervejs. Det er den mest anstrengende dag, hvor I passerer det såkaldte Dead Woman’s Pass, der ligger helt oppe i 4.200 meter – næsten 1.800 meter højere end selve Machu Picchu. Navnet Dead Woman’s Pass hentyder til, at passet set nede fra dalen ligner en kvinde, der ligger på ryggen – så I behøver altså ikke frygte for livet, når I går her.

I vandrer ad smalle stier gennem tæt vegetation, henover en bro og gennem tågeregnskov (cloud forest) – en uforlignelig smuk natur, inden I når passet, hvor naturen bliver gold, om end stadig bjergtagende smuk. På den anden side af passet går I nedad gennem dalen og nyder spektakulære scenerier over Andesbjergene og masser af spændende fugleliv.

Jeres camp ligger i Pacaymayu-dalen i 3.600 meters højde.

I har nu fortjent at få vandrestøvlerne af og nyde kokkens mad og måske en kold øl, og nattesøvnen skal nok komme naturligt til jer, når I lægger jer ned i teltet.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

peru - inkastien_46 Inkluderet i prisen
Inkastien

Teltlejr

peru - inkastien_03

Dag 7

Inkastien, Pacaymayu - Wiñaywayna, 16 km

Når I lyner teltet op og kigger direkte ud i morgendisen over Andesbjergene, går alting op i en højere enhed. Efter morgenmad er I klar til dagens distance, som er 16 km.

Undervejs passerer I fantastiske inkasteder, som er få forundt at se, fordi de ligger så utilgængeligt.

I går et par hundrede meter opad til Runkuracayruinerne, der ligger velordnet i en halvcirkel, nedad igen til Yanacochasøen og videre til Sayaqmarca, som udover spændende inkaruiner også byder på et bjergtagende panorama over Acobambadalen.

I går gennem en række inkafæstninger og når ad brostensbelagte trin frem til Wiñaywaya i 2.500 meter, et af de mest interessante inkasteder på ruten. Navnet hentyder til de smukke orkideer i røde, gule og lilla farver, der kan ses her året rundt.

Her ligger den sidste camp klods op ad ruinerne, og I falder i søvn med dagens smukke panoramaer på nethinden.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

peru - inkastien_46 Inkluderet i prisen
Inkastien

Teltlejr

peru - ollantaytambo_inkaruin_01
peru - inkastien_10 peru - peru_alpaca

Dag 8

Wiñaywayna - Machu Picchu, 6 km, videre til Cusco

I har tre timers vandring gennem regnskoven til et af de helt store øjeblikke i livet: Ankomsten til Solporten, hvorfra I har udsigt over Machu Picchu.

Solporten, der ligger i knap 2.500 meters højde, har formentlig fungeret som en kontrolpost for selve Machu Picchu, og herfra tager I de obligatoriske billeder, inden I stiger helt ned til Machu Picchu i 2.430 meter.

En kyndig guide tager jer med rundt i de fantastiske ruiner af kejserlige og religiøse bygninger og forklarer jer om dette verdens vidunder. I ser de kunstfærdigt udformede vandkanaler og fontæner, der sørgede for, at inkaerne havde rindende vand, inden I med ømme ben går ombord i bussen, der hører jer til Aguas Calientes. Herfra går toget mod Poroy, og I er fremme i Cusco først på aftenen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Courtyard Inkluderet i prisen
Cusco

Quinta San Blas by Ananay Hotels

Atrium Opgradering
Cusco

Palacio del Inka

peru - machu picchu_44
peru - inkastien_05 peru - machu picchu_21

På Inkastien kommer I til bjergtagende steder og formidable udsigtspunkter.

Dag 9

Cusco, fridag

I har formentligt mest lyst til at slappe af og restituere i dag. Nyd en kaffe på torvet og kig på livet, der går forbi. Skulle I mod forventning være fulde af energi, så vil vi alligevel anbefale jer at tage den med ro i dag. I har været meget fysisk aktive i højderne med tynd luft, og det tærer på kroppen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Courtyard Inkluderet i prisen
Cusco

Quinta San Blas by Ananay Hotels

Atrium Opgradering
Cusco

Palacio del Inka

peru - cusco_inkasten_03

Dag 10

Cusco - Puno, med bus eller opgradér til luksuriøs togrejse

I skal med bussen til Puno - dagens køretur er på 10 timer, men I har nogle stop undervejs, bl.a. ved La Raya-passet og ved Pucara, endnu en spændende arkæologisk zone.

Som alternativ til busturen kan I gå ombord på PeruRail Titicaca Train, et fint gammelt Pullman-tog med elegante spisevogne og observationsvogne med panoramaudsigt. Mens toget kører gennem det spektakulære landskab, spiser I en tre-retters gourmetmenu og nyder en udsøgt service.

Togturen er en dyr men dejlig oplevelse for jer, der søger det unikke – det er her, at I skal overveje, om I vil spendere lidt ekstra til gengæld for en helt særlig oplevelse. Uanset om I vælger bus eller tog på strækningen, er I fremme i Puno ved 18-tiden. Byen ligger smukt i 3.800 meters højde på skrænterne ned til den 200 km lange Titicacasø.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Reception Inkluderet i prisen
Puno/Titicacasøen

La Hacienda Hotel

Deck Opgradering
Puno/Titicacasøen

Casa Andina Premium Puno

Corner Room Opgradering
Puno/Titicacasøen

Titilaka

peru - titicaca soeen_uros island_befolkning_kvinde_hytte_01
peru - titicaca_flydende oe_15 peru - titicaca_uros indianer_19_3

Urosindianerne har levet på deres sivøer gennem mange århundreder. Deres både af siv inspirerede Thor Heyerdahl til at bygge sit berømte skib, Kon-tiki.

Dag 11

Puno, besøg evt. Titicacasøen

Det er oplagt at tilkøbe en udflugt ud på denne særprægede sø, hvor I kan besøge uros-indianerne, der lever traditionelt på deres sivøer.

Taquileøen, som I besøger på sejlturen, er UNESCO-verdensarv, og her kan I bl.a. opleve, hvor dygtige mændene er til at strikke.

En anden mulighed, mens I opholder jer i Puno, er at besøge Sillustani, som tre forskellige kulturer gennem 2000 år, herunder inkaerne, har brugt som gravplads. Det særlige ved denne plads er, at mumierne blev anbragt i fosterstilling i høje tårne.

Inkaerne forstod at bygge disse tårne med stor kunstfærdighed og med en håndværksmæssig snilde, som man kun kan beundre.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Reception Inkluderet i prisen
Puno/Titicacasøen

La Hacienda Hotel

Deck Opgradering
Puno/Titicacasøen

Casa Andina Premium Puno

Corner Room Opgradering
Puno/Titicacasøen

Titilaka

peru - cuzco_befolkning_piger_01

Dag 12

Puno - Lima og hjemrejse

I flyver tilbage til Lima og derfra videre mod Danmark via et stop i Europa.

 • Morgenmad
Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

peru - inkastien_11 peru - inkastien_09

Dag 13

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

brasilien - amazonas_befolkning_04

Brasiliens højdepunkter Brasilien Individuel rejse

Oplev Salvador, bo på en lodge i Amazonjunglen og se Iguacu-vandfaldet, Búzios og Rio. Det bedste af Brasilien!

Foz do Iguaçú (3 nætter) Salvador (3) Amazonjunglen (3) Rio de Janeiro (3) Búzios (3)
brasilien - amazonas_befolkning_02

Ecuador, Amazonjunglen og Galápagos Ecuador og Galápagos Individuel rejse

En rejse, der forener det historiske Sydamerika med Amazonjunglens vilde natur og det underfundige Galápagos. 

Quito (2 nætter) Amazonjunglen (3) Baños (2) Cotopaxi (2) Quito (1) Santa Cruz, Galápagos (2) Isabela, Galápagos (2)
peru - titicaca_flydende oe_12

Essensen af Peru Peru Individuel rejse

Oplev 5 højdepunkter, mærk historiens vingesus og højlandets betagende natur i Andesbjergene og ved Titicacasøen.

Lima (2 nætter) Den Hellige Dal (2) Aguas Calientes (Machu Picchu) (1) Cusco (4) Puno (2)
colombia - villa de levya_befolkning_kvinde_01

Colombias skatte Colombia Individuel rejse

Dyk ned i kolonitiden og tag på vandring til The Lost City. Nyd livet ved stranden og sug kulturen helt ind i sjælen.

Bogotá (2 nætter) Villa de Leyva (2) Santa Marta (1) Lost City Trek camp (3) Palomino Beach (2) Cartagena (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)