brasilien - rio de janeiro_aerial_03

Inspiration og blog

Find inspiration til din næste rejse. God fornøjelse!

Artikler om Canada

Slow travel ad skinnerne

Toget er langt fra det hurtigste transportmiddel, men det kan noget ganske andet. Her er ro til fordybelse, og I får mulighed for at få alt det med, der ligger mellem linjerne – som flyet svæver let og elegant henover. Vi guider til fire spektakulære togrejser gennem verdens smukkeste natur.

5 steder du skal besøge i 2018

Vil du være på det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt? Vi har udforsket verdenskortet og fundet frem til fem destinationer, du skal besøge i 2018. Læs med, når vi kigger nærmere på kendte såvel som oversete rejsemål, der fortjener en særlig hyldest i 2018.

Canada: Det vilde vest mod nord

Vandfald, vandreture og vilde hvaler! Canadierne har meget at prale af, og de gør det med finesse. Vi gransker det canadiske landkort fra øst til vest og kigger nærmere på den storslåede natur og de brede vidder, der lokker til road trips og vandreture.

Guide: Her er verdens smukkeste roadtrips

Verden er spækket med uendelige landeveje, kringlede bjergveje og rustikke skovstier. Vi præsenterer de seks smukkeste køreture lige her. Når du er på ferie, bør du ikke snyde dig selv for de mange oplevelser, der gemmer sig undervejs.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)