brasilien - rio de janeiro_aerial_03

Inspiration og blog

Find inspiration til din næste rejse. God fornøjelse!

Artikler om Colombia

Aktiv ferie i Sydamerika? 5 ting du skal opleve!

Vil du have naturen helt ind under huden og få sved på panden? Sydamerikas største oplevelser, kræver til tider lidt anstrengelser, men vi tør godt love, at de er det værd. Vi guider til 5 aktive eventyr i Sydamerika, der forener de store naturoplevelser med fysiske udfoldelser.

Rejsetrends 2019 – her skal du hen!

Skal 2019 være året, du udlever alle dine store rejsedrømme? Vi tager et kig på 10 rejsetrends, du skal holde øje med i det nye år – uanset om det er smagsløgene, din indre strandløve eller budgettet, der skal tilgodeses. Godt nytår og glædeligt 2019.

Colombia - en farverig mosaik

For få årtier tilbage var Colombia indbegrebet af narkobaroner, guerillagrupper og fattigdom. Men nu har verden har fået øjnene op for landets herligheder med alt, hvad det indebærer af rå natur, kaffe, kolonitid og mødet med en hjertevarm kultur. Tag med på en billedskøn rejse, leveret af Johannes Tarp.

Jagten på Colombias skjulte juvel

Drømmer du om skattejagt i bedste Indiana Jones-stil? Tag med til Colombias dybe jungle på en 44 kilometers vandretur, der på fire dage tager dig over floder, forbi stammefolk og helt til tops i Sierra Nevada-bjergene, hvor du finder 'The Lost City'.

5 steder du skal besøge i 2018

Vil du være på det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt? Vi har udforsket verdenskortet og fundet frem til fem destinationer, du skal besøge i 2018. Læs med, når vi kigger nærmere på kendte såvel som oversete rejsemål, der fortjener en særlig hyldest i 2018.

Storbyer der vækker sanserne til live

Dyk ned i historien, duft til junglen, smag på byen og lyt med når kulturen vækkes til live gennem sang og musik i alle verdenshjørner. Vi er taget på eventyr i fem fremragende storbyer, der pirrer sanserne i mere end én forstand.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)