brasilien - rio de janeiro_aerial_03

Inspiration og blog

Find inspiration til din næste rejse. God fornøjelse!

Artikler om Cuba

Eksotisk sommer? Her skal du hen i juni, juli og august

Der er meget mere til sommerferie end tætpakkede strande og overrendte turistmål. Vi kigger nærmere på 7 eksotiske rejsemål, der brillierer i juni, juli og august, så du kan få et sommerferieeventyr, du aldrig glemmer.

Højt fra palmens grønne top - her skal du holde jul i år!

Fjern fokus fra gaveræs, stress og dryssende juletræer og hold julen her. Flæskestegen har fået en forvandling, men risengrød kan du til gengæld sagtens få serveret. Pak tasken, undslip julen og nyd din ferie under de dansende palmekroner.

Storbyer der vækker sanserne til live

Dyk ned i historien, duft til junglen, smag på byen og lyt med når kulturen vækkes til live gennem sang og musik i alle verdenshjørner. Vi er taget på eventyr i fem fremragende storbyer, der pirrer sanserne i mere end én forstand.

En køretur du aldrig glemmer

At køre gennem Cuba er som at se alle landets mærkværdigheder udspille sig for øjnene af dig, og der er garanti for både udfordringer og oplevelser, du aldrig glemmer. Glæd dig til en tur gennem charmerende byer og landskaber, og få et gedigent kulturchok og en lektion i kommunisme på vejen.

Bo lokalt og oplev Cuba fra den anden side

Vil du helt tæt på cubanerne og blive vidne til dagligdagen bag de farverige facader? Casas particulares er cubanernes svar på begrebet ’bed & breakfast’, hvor du kommer tæt på de lokale og møder mama i køkkenet, når du indlogeres lokalt.

Pisco sour, Mojito eller Singha?

Er du mest til salt, syre eller sødme? Skal din drink nydes på en mørk bar, i høj dagslys eller ved solnedgang på en caribisk strand? Din favoritdrink siger alt om dig, og den fortæller måske også noget om, hvilke himmelstrøg du skal pejle efter, når du bestiller din næste rejse.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)